Last news in Fakti

28 Януари, 2020 10:03 6 896 41

Илон Мъск и Джей Лено джиткат със Cybertruck (ВИДЕО)

  • tesla-
  • cybertruck-
  • илон мъск-
  • джей лено

Следващият епизод на поредицата "Гаражът на Джей Лено" ще бъде посветен на Tesla Cybertruck, става ясно от любителски видеоклип, запечатал как водещият и Илон Мъск се возят в киберпикапа по бул. "Креншоу" в калифорнийския град Хоторн недалеч от щабквартирата на SpaceX.

Сайтът Teslarati съобщава, че електромобилът е бил следван от снимачен екип, а следващата серия на "Гаражът на Джей Лено" ще разказва и за новия Model Y, който ще бъде пуснат в продажба по-рано от обявеното. Самият бивш водещ на вечерното шоу по NBC не се вижда ясно в клипа в Instagram и се познава единствено по рошавата бяла коса.

Лено никога не е криел възторга си от Tesla и електромобилите като цяло. Предишен епизод от поредицата му бе посветен на новия Roadster, а миналото лято водещият се похвали, че има Model S от три години и не е пипал нищо по колата за това време.

"За да може една технология да се наложи, не е достатъчно да е просто еднакво добра със съществуващите - тя трябва да е по-добра, а проблемът с батериите изглежда решен. Много електромобили вече могат да се изминат между 350 и 400 мили (563-644 км) с едно зареждане. Нужда от поддръжка няма - липсват течности за смяна. Електрическите коли са по-бързи от бензиновите, така че на практика няма причина да се кара автомобил с ДВГ освен на особено дълги разстояния", коментира Джей Лено.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Тони

    33 9 Отговор
    АРАБЕЛИТЕ НЕДОУМЯВЯТ КАК СА ДОПУСНАЛИ МЪСК ДА ПОСТИГНЕ ТАКЪВ УСПЕХ, СИГУРНО НА СЪВЕТА НА МИНИСТРИТЕ НА С. АРАБИЯ ТЪРСЯТ ВИНОВНИ ЗАЩО НЕ СА ГО ОЧИСТИЛИ НАВРЕМЕ / Я КАТАСТРОФА С ХЕЛИКОПТЕР ИЛИ УДАВИЛ СЕ ПРИ РИБОЛОВ

    Коментиран от #5

  • 2 сектант

    18 31 Отговор
    Това е един прекрасен автомобил но има един недостатък. Ако се дърпа със Дачия на една скомна отсечка от 1200 километра, Дачията ще го победи с час и нещо минимум.

    Коментиран от #20

  • 3 бай Кольо

    14 27 Отговор
    Голф 4 бие Теслата от Румъния до Нидерландия с 4 часа - лично изпробвано !!!

    Коментиран от #4, #8, #26

  • 4 Така ли

    37 4 Отговор

    До коментар #3 от "бай Кольо":

    Със самолета бия Голфа с 10 часа. Лично изпробвано! Ако някой бърза си хваща самолет момчета ако не сте чували!
  • 5 Антиелектрика

    20 9 Отговор

    До коментар #1 от "Дон Тони":

    Наивитет в най-чиста форма. Те за това арабите са едни от основните акционери в Тесла,щото искат да го убият.

    Коментиран от #13

  • 6 Хахахах

    10 27 Отговор
    Невероятно. Зомбиране. На. Масите.
  • 7 Японеца

    6 20 Отговор
    ДВГ-то ще си отиде, но преди това ще има високо ефективни хибриди!
    Чисти електрички, може и да се наложат, но след 2050г. Толкова заряднни и батерии няма как да произведат!
  • 8 Реститута

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "бай Кольо":

    Аз в легпото бием и Голфа и самолета.
    Не ми е нужно да ходим да берем ягоди.
  • 9 kjl

    15 29 Отговор
    Да оставим на страна качествата на Тесла като електромобили. Дали са добри или лоши, дали 13-те милиарда дългове (вече) са капиталистически оправдани на фона на 0-ва възвръщаемост и печалба, ...Аз бих попитал един друг въпрос. Как в страна в която НИКОЙ не е над закона, по пътищата наред с цивилни, невинни граждани се движи един автомобил който няма разрешение за това. Не е покрил нормите на безопасност и към този момент е на практика незаконен. Може ли всеки да си сглоби нещо в гаража и да го изкара на улицата ей-така??? Само питам. Щото нещо ми намирисва на едни дето са над закона.

    Коментиран от #11, #12, #39, #41

  • 10 Гогата

    19 3 Отговор
    Путин и Медведев с руския сайбър трък кога?
  • 11 pepy

    27 2 Отговор

    До коментар #9 от "kjl":

    "... се движи един автомобил който няма разрешение за това. Не е покрил нормите на безопасност и към този момент е на практика незаконен..."

    Как позна, че е незаконен, след като има регистрационен номер...

    Коментиран от #16

  • 12 Тоз пък

    23 3 Отговор

    До коментар #9 от "kjl":

    Какво ти става момче? Кой ще пусне известна личност снимана от всякъде, да се движи с незаконна кола в Америка! Има си закони по които може да кара! Как карат коли мулета облепени целите в Европа!
  • 13 Borislav Popov

    19 6 Отговор

    До коментар #5 от "Антиелектрика":

    Арабите били основните акционери в Тесла, абсолютна лъжа ! Тази па глупост, как можа да ти дойде на акъла ? В нета, няма много инфо за основните акционери на Тесла, но все пак успях да намеря една руска статия на тази тема. Топ 4 институционни акционери - FMR, LLC 15,3%, Baillie Gifford and Company 8,43%, Price (T.Rowe) Associates In 6,7%, Vanguard Group, Inc. (The) 3,67% и сред тях няма нито една арабска компания ! Топ 3 частни инвеститори - Elon Mask 33,6 млн акции (повече от 20%), Jeffrey Straubel 326,301 акции и третия е на Мъск брат му, Kimbal Musk 165,855 акции и сред тях също не виждаме араби. Незнам, сред останалите акционери на Тесла, може и да има такива, но да ги наричаме основни, е меко казано глупаво. Излиза така, че ти отново се отличаваш с неподготвено изказвне.

    Коментиран от #14

  • 14 Антиелектрика

    9 19 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    "В началото на тази седмица Мъск разкри, че партньорите му от Саудитска Арабия – Държавният инвестиционен фонд на страната (PIF)" - https://automedia-investor-bg.cdn.ampproject.org/v/s/automedia.investor.bg/a/0-nachalo/35275-mysk-potvyrdi-za-parite-ot-sauditska-arabiia/amp?amp_js_v=a2&_gsa=1&usqp=mq331AQCKAE%3D#aoh=15802083558835&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=%D0%9E%D1%82%20%251%24s&share=https%3A%2F%2Fautomedia.investor.bg%2Fa%2F0-nachalo%2F35275-mysk-potvyrdi-za-parite-ot-sauditska-arabiia Никога не си блестял с интелект, но и с Google ти е трудно да боравиш.

    Коментиран от #15, #17

  • 15 Borislav Popov

    16 5 Отговор

    До коментар #14 от "Антиелектрика":

    Е какво от това, те ли са основните акционери на Тесла ? Не разбира се, май, че ти имаш проблеми интелекта !?
  • 16 kjl

    4 17 Отговор

    До коментар #11 от "pepy":

    Това казвам и аз. Има хора които са над закона и в "най-законовата" дъжава. Явно навсякъде по света е все едно и също. За кокшка няма прошка, за милиони няма закони.

    Коментиран от #18

  • 17 Borislav Popov

    20 7 Отговор

    До коментар #14 от "Антиелектрика":

    Ти наистина не си добре, аз ти давам конкретни данни, за това, кой колко акции на Тесла владее, а ти ми козиш в отговор с фалшиви козове. Тоест със стара, 2 годишна фейк-новина в която се говори, че Мъск щял бил да направи онова, а арабите щели били да направят онова, като днес все още не е направено нито едното, нито другото. И ти имаш наглоста да ме обвиняваш мен, че съм нямал интелект ? Аз всъщност, никога тук не съм претендирал, че блестя с интелект, за разлика от теб, но ти пък не само не блестиш, при теб той съвсем отсъства.

    Коментиран от #24, #27

  • 18 pepy

    15 2 Отговор

    До коментар #16 от "kjl":

    "Това казвам и аз..."

    Не, не казваш нищо подкрепено с факти, а само повтаряш едно и също. Общите приказки и тривиални фрази са специалитет най-вече на тролове и хейтъри...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гост

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "сектант":

    Ами то и симсон бие харлей по разход, ама ти кое би карал? Вероятно колиш пиле на всеки рожден ден на дъстъра ти, ама за всяка една кола си има клиенти и типове хора, които биха я купили. За мен лично последният дъстър е много добър докато не влезеш в него, не го покараш и не видиш цената на това, което си карал. Дори каджар е евтин като изработка, какво остава за дъстър и то за 35х.лв. Ходих, пробвах и се върнах. Та с удоволствие бих си купил тесла, но нямам пари за нея, нямам такъв голям гараж с ток за нея, нямам сервиз за поддръжка за нея, нямам и никакъв субсидиран стимул за нея. Ако стане някакъв проблем трябва да я натоваря и да я карам до Австрия на репатрак, това е абсурдно.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Решение

    12 6 Отговор
    Да изпратим форумните хейтъри при Джей Лено да им обясни защо електрическите коли са по-добри от бензиновите! Пише го в текста, но те явно не го разбират.

    Коментиран от #23, #28, #35

  • 23 TSLA

    13 8 Отговор

    До коментар #22 от "Решение":

    Не, колега. Джей Лено не е нужен, за да е ясно на всеки, че електромагнитната технология превъзхожда буталната по една основна причина: Гърнетата са нещо, в което се изхождаш. Монтирайки такова нещо на МПС, автоматически го превръщаш в самоходна яма...
  • 24 гост

    11 7 Отговор

    До коментар #17 от "Borislav Popov":

    Не се връзвай на Антилелектрика, той винаги ще извади нещо хейтърско. Аз не ги разбирам тези нагласи. Имаш пари, имаш глава на раменете, решаваш си какво да купиш. Все едно да спорят, че бялото сирене трябва да се забрани и да се продава само кашкавал. Пълна простотия е. Има си свободен пазар, има си предлагане на него, има си търсене. Който има пари купува, който няма, кръщава се в нашия чат с име Антиелектрика и почва да плюе по това, което му се иска, ама не може да си го позволи. Аз си казвам честно, че няма да си купя на този етап такава кола, не че не мога да я заплатя, а че няма сервиз, няма зарядни, нямам такъв голям гараж с ток, не ползвам кола ежедневно. След 5г. като изкарат модел У и стигне до нашите ширини, и при условие, че сме оцелели сред канцерогенните емисии, тогава може.

    Коментиран от #25, #29, #36

  • 25 Borislav Popov

    9 4 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Съгласен съм, аз също не мога да си позволя нов електромобил, па камо ли нова Тесла ! Аз дори и не съм им толкова голям фен на електричките, макар, че ако можех да си позволя с удоволствие бих си взел една от по лека категория, нещо от рода Рено Зое или Нисан Лиф. Понеже мощноста им и разстоянието, което те могат да изминат с едно зареждане на батерията, за мен са напълно достатъчни. Аз не съм Шумахер и рядко изминавам, повече от 200 - 300 км на ден, а ако ми потрябва да измина по голямо разстояние, аз там вече ще си направя сметката, как там и какво. Но за съжаление, поне за сега в нашата страна не са създадени нито условия, нито някакви привилегии и субсидии, нито каква да е инфраструктура, за желаещите да си купят електромобил. А и трябва да си признаем, че и ние не сме дорасли още до това ниво, поне от финансова гледна точка. Но всички тези неща, не могат и не бива, да бъдат повод, да седна сега аз тук плюя по електричките и още повече по страната в която живвея, както правят голяма част от тукашните, тролетариати.
  • 26 Име

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "бай Кольо":

    Audi A8 4,2tdi 2017 бие голф 4 1.9тди Варна-Амстердам с 5 часа. Водача на голфа видимо изморен изтощен изнервен с по висок риск от птп и с повече нужда от сън за възстановяване след ездата

    Коментиран от #30

  • 27 Антиелектрика

    8 8 Отговор

    До коментар #17 от "Borislav Popov":

    Какви официални данни си дал, смехурко? За теб всичко, което не ти изнася е фейк новина, както и това, че инвестицията е била преди 2 години за теб не важи.
    Важно е, че арабите сигурно са се престрували, че са инвеститори в Тесла, за да убия Мъск - ето за това направо да идват да те товарят и да те настаняват където трябва.

    Коментиран от #38

  • 28 Антиелектрика

    7 7 Отговор

    До коментар #22 от "Решение":

    За кой Джей Лено говориш, че трябва да ни обяснява - физика, математика, инженера или комедианта?
    Като добавим и поредния ти ник, картинката е ясна.

    Коментиран от #31

  • 29 Антиелектрика

    8 8 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Ето тук направо счупи скалата за наглост!
    Точно ти да говориш за свободен избор, е мега нагло. Ти във всяко мнение бленуваш за забрани, за санкции, за налагане и сега ми говориш за свободен избор?
    И да ме обвиняваш, че аз съм хейтър? С кое хейтя бе шушумиго? Къде съм казвал, че мразя Тесла или за теб това, че не съм съгласен, че някой иска да убие Мъск е хейтене?
    Знаех, че нещо не си наред, ама твоето минава всякакви граници. Нямал съм пари и съм висял да хейтя - чудесно си описал СЕБЕ СИ!
  • 30 Алфа Ромео

    3 3 Отговор

    До коментар #26 от "Име":

    Стига тия скапани въглищарници сте ги хвалили, не мога да харесам кола от изгорелите газове на която буквално ми се гади.
  • 31 За кой?

    8 7 Отговор

    До коментар #28 от "Антиелектрика":

    За автомобилния ентосиаст Джей Лено. Незнам дали знаеш че той има доста голяма колекция от коли, стари и нови. И голяма част си ги поддържа и сам. Сигурен съм, че има по-голям опит и представа от теб за коли. И като говори знае за какво говори. А и ти нито си инженер, нито физик че да му даваш наклон на.... Ти си един Уикипедарджия.

    Коментиран от #32

  • 32 Антиелектрика

    8 5 Отговор

    До коментар #31 от "За кой?":

    Дали пък не съм инженер, а г-н ентОсиаст многоников?

    Коментиран от #33

  • 33 Ако си

    2 3 Отговор

    До коментар #32 от "Антиелектрика":

    Значи сме двама. Но явно си инженер по ДВГ. Грешна насока.

    Коментиран от #37

  • 34 Гост

    5 5 Отговор
    Финалните умозаключения на Лено са причина за нестихващ присмех. Тоя явно не може да каже нищо умно, ако не му го напишат сценаристите.
  • 35 Гост

    6 5 Отговор

    До коментар #22 от "Решение":

    Откога Лено стана разбирач, че и да ми обяснявал нещо, което самият той не разбира?
  • 36 Гост

    7 6 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Поправка: имаШЕ свободен пазар. Откак почнаха да дават пари на клиентите, за да си купят определен продукт, вече няма свободен пазар. И откак почнаха да санкционират едни производители, за да спонсорират други с парите от санкциите, свободният пазар остана една отживелица. Сега има наложен пазар, накойто вие му се радвате като деца.
  • 37 Антиелектрика

    8 3 Отговор

    До коментар #33 от "Ако си":

    Тц, пак нИ позна. Твоята посока е грешна. Когато съм учил интеграли за изчисления на преходните процеси в електрическите вериги, нямаше литиево-йонни батерии, но имаше асинхронни двигатели и инвертори, така че не ми обяснявай кое какво е.
    А теб не те знам какъв инженер си, но нали ти беше казал смехорията, че магнитното поле не излизало от електромотора, защото вървяло по магнитопроводи?!
  • 38 Borislav Popov

    6 7 Отговор

    До коментар #27 от "Антиелектрика":

    100 пъти са по официални от твоята фейк новина, че уж Мъск щял бил да сваля Тесла от международната фондова борса , я пусни сега един линк да видим, къде и кога, Мъск е свалил Тесла от борсата.. ) https://www.dv.ee/novosti/2017/06/07/kto-vladeet-tesla
  • 39 Име

    6 5 Отговор

    До коментар #9 от "kjl":

    Ти гледай бъдещето какво носи. Тесла вече започна да изкарва пари. В момента Тесла вложи милиарди в построяването на заводи така че Тесла ще започне да прави дори и още повече пари от сега. Тва е факт

    Коментиран от #40

  • 40 Гост

    1 6 Отговор

    До коментар #39 от "Име":

    Не. Това е мечта. Фактът е че нямат нито една година на печалба.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.