28 Януари, 2020 15:14 10 629 26

Български подобрения по BMW X7

  • bmw-
  • x7-
  • vilner-
  • тунинг
Български подобрения по BMW X7 - 1

"Недопустимо е да продаваш флагман на престижна марка, като BMW, с подобни пропуски в салона. Още повече, че в случая не става въпрос само за върховия модел BMW X7, но и за върховото му изпълнение M50d," казва създателят на Vilner Garage Атанас Вилнер. Визират се най-вече оставените голи пластмасови повърхности, като основите на седалките и големия панел с поставки за чаши и USB букси на втория ред. Заводските шевове в горната част на таблото също не са перфектни.

Български подобрения по BMW X7

Това, според тунинг специалистите е най-твърдата пластмаса в съвременна кола на марката, на видимо място. Освен това, конкретният автомобил е и с т.н. разширен кожен пакет, което прави присъствието ѝ още по-недопустимо. В основите на седалките са вградени бутоните за тяхното управление - предпоставка за чест допир. Дали ще ви е приятно да си припомняте, че сте дали около четвърт милион за тази кола, всеки път, когато докосвате тези твърди и грапави панели?

Български подобрения по BMW X7

За да превърне салона на BMW X7 в наистина подобаващ за флагман на марката, какъвто е BMW X7, от Vilner Garage са използвали абсолютно същата кожа, с която са облечени седалките. „Поръчахме няколко квадратни метра кафява 'BMW Individual Merino Tartufo', директно от производителя.“ С нея майсторите на ателието са тапицирали долната част на таблото и корите на вратите, като на места са повторили оригиналния BMW Individual ромбоиден мотив от седалките. Той е поставен и в долната част на централния тунел, където Vilner са перфорирали и логото на модела. Шевове са контрастни, а джобовете на вратите са покрили с фин флок. Воланът е оставен недокоснат, изпълнен много добре още от фабриката.

Български подобрения по BMW X7

Повече от 2 кв. метра кожа са монтирани и на гърбовете на седалките. Споменатите контролни панели в долната част на седалките, продължението на B-колонките, чак до самия под, както и конзолата за управление на климатика на втория ред, също са облечени с оригиналната Merino Tartufo кожа. Ателието са използвало¸ кожа дори около панорамния таван Sky Lounge, където също са повторили ромбоидния BMW Individual мотив.

Български подобрения по BMW X7

Самият таван е коренно различен от този, с който идва X7 M50d. Модификацията се оборудва стандартно с M пакет и черна алкантара, но Vilner са заменили отнемащия от уюта тъмен материал с кафява алкантара, допълваща топлото „трюфел“ излъчване на салона. Тя се простира по А-, B- и C-колоните, като продължава чак до самия багажник. С кафява алкантара е обвит и пластмасовият панел с поставките за чаши на втория ред, с перфорация X7, каквато може да се види и на изработените от ателието възглавнички за подглавниците на същите места. Отличителен контраст е синият цвят на предпазните колани – комбинацията кафяво/синьо е често използвана от Vilner, всеки път обаче по различен начин.

Български подобрения по BMW X7


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    45 15 Отговор
    Правилно!!! Ако ще е лукс, да е лукс докрай!!! Затова си платил - за истински лукс, а не да пипаш пластмаси като в някоя маллитражка!!! Добре се е получило и с вкус, браво на нашите!!!

    Коментиран от #5

  • 2 Ха ха

    30 28 Отговор
    БМВ- гори бензин,масло и вода!!!!

    Коментиран от #6, #11, #12, #23

  • 3 kick

    38 26 Отговор
    Който иска истински лукс, ще си купи Майбах или ролс ройс, тия бемеве та само сиганити ги кОпуват!
  • 4 сектант

    17 10 Отговор
    и кат са изповръща щерката или синковеца можеш преспокойно да си теглиш куршума
  • 5 Коmapak

    17 11 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Ако си платил за лукс караш или те карат по точно в едно друго БМВ. Казва се Ролс ройс.
  • 6 оня с коня

    22 14 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха":

    Явно някой те е излъгал и ти просто препредаваш лъжата му.За разлика от тебе АЗ ИМАМ БМВ и твърдя че няма НИЩО ВЕРНО в думите ти.А ето и Реалността:1/Колата ми не гори Бензин,а Нафта/6,6л/100 средно,204коня/.2/Разходът ми на Масло е 700гр. на 10000км.3/В радиатора ми има не Вода,а Антифриз

    Коментиран от #8

  • 7 ЧАКМАКА

    3 4 Отговор
    https://www.facebook.com/LilKopsing/videos/bmw-serviss/2237265939920782/
  • 8 ЧАКМАКА

    15 1 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    да ти е честито
  • 9 Простотията няма край

    12 11 Отговор
    На циганската кола и добавиха още кич
  • 10 РЗС

    6 5 Отговор
    Явно им е останал материал от салона на онова грозно порше от другата статия цвят седло на каубой, тоя цвят на нищо не прилича общо взето. Бмв имат два заводски кафяви цвята, които са в пъти по-подходящи. На вилнер работата може да им е добра, но дизайнера е спретнат кон отвсякъде
  • 11 Rado

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха":

    купи си Тесла. Това е като реклама.
  • 12 Японеца

    6 15 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха":

    Бърка, Масло с Вода, демек БМВ!

    Коментиран от #14, #15, #19

  • 13 Край

    3 7 Отговор
    Зукърбърг си ходи по тениска, Кожи, орех опушен дъб и алкантари са лукс от миналото.
  • 14 Иванчо l-ви

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Японеца":

    Това "демек" нещо на японски ли е ?
  • 15 МВР

    13 0 Отговор

    До коментар #12 от "Японеца":

    Много си карал ти БМВ....
  • 16 Peci kupona

    9 1 Отговор
    Фен съм на марката по ред причини, а освен това съм горд собственик на BMW, но тея сини колани, не мога да го преживея!

    Коментиран от #18

  • 17 странгер

    4 1 Отговор
    работил съм пет години с марката 5-та сшрия предимно - не слагат нищо излишно. Интериора е изчистен без кич.
    Седма серия е подобна, но с по добри материали.
    "подобренията“ са сдинствено кич
  • 18 ТоШу

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Peci kupona":

    Може би на м3 или м4 повече ще отиват
  • 19 Путкин

    3 4 Отговор

    До коментар #12 от "Японеца":

    Като покараш такова БМВ, така ще намразиш японските кенефи, че и на снимка ще ги плюеш!

    Коментиран от #20

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 WRC

    4 1 Отговор
    Представям си вътре мазно циганче с оформена брада+слънчеви очила и лижерна чалгичка
  • 22 qwerty

    0 2 Отговор
    Това в крайна сметка реален проект ли е или само на компютъра? Чат пат пускате статии за това БГ-тунинг студио и проектите ако не са само на картинки са добри.
  • 23 Диси

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха":

    Гори на майка ти гъза
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Трифонов

    4 1 Отговор
    Три са нивата при кожения пакет в интериора на Х7:
    1. Кожен салон "Вернаска" - не се доплаща нищо. Естествена кожа седалки и средна част на вратите и изкуствена кожа "Сенсатек" за горната част на таблото и горната част на вратите;
    2. "Кожен салон Индивидюъл Мерино с резширен обхват" - доплащат се 2600 лв. Отново естествена кожа за седалките и средната част на вратите, но "Мерино", която е по-качествена от "Вернаска"-та и отново "Сенсатек" за горната част на таблото и вратите;
    3. "Изцяло кожен салон Индивидюъл "Мерино" - доплаща се 8700 лв. Тук вече всичко е тапицирано с естествена кожа от телешка напа "Мерино", вкл. долната част на таблото и долната част на вратите. Естествено, основата на седалките, както и гърбовете на седалките не са, защото е ултра глупаво да са - частите, които непрекъснато се ритат и жулят с крака, да ги тапицираш с фина телешка напа, за да се съдерат за точно една година и после да придават на целия интериор супер вехт вид.
    Вариантът, който са правили Вилнер е точно Х7 с второто ниво на кожен салон с кожа "Вернаска" за 2600лв. От третото ниво не се предлага цвят "Тартуфо".
    Не виждам начин да дам 200 бона за ново БМВ и после да го дам на "майсторите-дизайнери" от Вилнер да го разколачат цялото, за да бъдела и задната част на централния панел тапицирана с кожа.

    Коментиран от #26

  • 26 devil

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Трифонов":

    Te napravo go osrali edni tuningi si e..lo fara