Last news in Fakti

20 Март, 2020 13:36 7 348 14

Безплатни услуги за собствениците на Mercedes-и у нас

  • mercedes-benz-
  • извънредно положение-
  • силвър стар
Безплатни услуги за собствениците на Mercedes-и у нас - 1

В отговор на извънредната ситуация в страната, Силвър Стар изпълнява своята дейност с особено внимание и грижа. Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България предприема необходимите мерки, за да гарантира здравето и сигурността на своите клиенти и служители във всички приемни и сервизни локации в София, Пловдив, Варна и Бургас, които остават отворени.

От тази седмица компанията предлага допълнителни безплатни услуги за собствениците на автомобили с марката Mercedes-Benz. Услугата „от врата до врата“ осигурява възможност да се заяви дистанционно сервиз и техническо обслужване за лек автомобил. Технически консултант посещава клиента на адреса и организира придвижването и отстраняването на повредата в оторизираните сервизи на компанията.

Същевременно, автомобилите подлежат на специална дезинфекция както при прием, така и преди предаване с цел гарантиране на сигурността и здравето на клиентите и служителите. Поръчка на резервни части и аксесоари с марката Mercedes-Benz също може да бъде направена по телефон или мейл, като доставката се извършва с куриерска фирма до адрес на клиента.

Центровете за обслужване на лекотоварните и тежкотоварни автомобили на Силвър Стар в страната продължават също отговорно да функционират. В момента от съществено значение е всички превозни средства за транспорт и логистика да изпълняват навреме своите доставки и услуги за населението. Обслужването на камиони, автобуси и ванове се изпълнява с грижа и внимание, при спазване на специални правила за дезинфекция и опазване здравето на служители и клиентите.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    10 6 Отговор
    Всички взимат адекватни мерки, само държавата не. Прочетете прикачената новина към тази за ГТП и ГО и вижте какво правят едните, в случая силвър стар и другите - държавата.

    Коментиран от #4

  • 2 ТОДОР СТОЯНОВ

    15 2 Отговор
    НЯМАМ МЕРЦЕДЕС, КАРАМ ФОРД, НО...БРАВО!!!

    Коментиран от #13

  • 3 бай Шиле

    7 3 Отговор
    Прокуратурата също предоставя безплатен престой в СЦЗ на някои собственици на Мерцедес.От 3 до 20 години.Да търсят Бай Ставри.
  • 4 бай Шиле

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Марио":

    И какво правят безплатно?

    Коментиран от #5, #10

  • 5 Бачо Киро

    10 8 Отговор

    До коментар #4 от "бай Шиле":

    Ми идва, взема ти колата, прави и прегледа, отстранява ако има нещо и ти я докарва. Самия преглед и поправката ще я платиш, нормално, но останалото се предоставя безплатно. Ти обаче като баш Ганьо смяташ, че всичко трябва да е безплатно, нали?

    Коментиран от #7

  • 6 Бачо Мире

    10 3 Отговор
    Ю бре... "Ако има нещо..."!? Да се хванем ли на бас, че ще има и то "неща" и то на "цифра"?! Хаха... Безплатно... Сиренето в капана... А тук дори и сирене няма... Трици!
  • 7 бай Шиле

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бачо Киро":

    Бачо,ти в сервиза ли работиш или си акционер там?

    Коментиран от #9

  • 8 Брата на Ибан - Ебан

    9 4 Отговор
    В България и да няма заразени от парламента ще разпоредят да се внесът такива, че да могат да усвоят милионите някой да се налапа и то пак на гърба на народа. Да живеят депутатите. Българска му работа...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Yanko Mollov

    1 0 Отговор
    Най добре да спрем работа !
  • 12 filo

    0 0 Отговор
    Добра реклама с цел одиране на няколко кожи.
  • 13 Миро

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    Стоянов,трябва да си горд,защото караш Форд. Но не си купувай Фиат,защото ще те е яд.
  • 14 Мерцедес

    1 0 Отговор
    Онай баро