22 Март, 2020 13:16 7 049 21

Вижте тези 6 Bugatti Chiron на обща стойност $35.6 млн.

  • bugatti-
  • chiron

Замисляли ли сте се колко хиперкари Bugatti Chiron струват 35.6 милиона долара? Е, в този случай, са нужни само шест. Още по-интересно е, че въпреки факта, че и шестте автомобила са базирани на Bugatti Chiron, всеки един от тези многомилионни шедьоври има различно предназначение, предаде Motor 1.

Вижте тези 6 Bugatti Chiron на обща стойност .6 млн.

Това показва гъвкавостта и способността на модела да се адаптира към различните желания на богатите си клиенти, поддържайки техния интерес. Започвайки отляво надясно, нека разберем какво прави всеки един от тези Bugatti Chiron толкова специален.

Вижте тези 6 Bugatti Chiron на обща стойност .6 млн.
Bugatti Chiron Pur Sport

Първо ще разгледаме Bugatti Chiron Pur Sport. Той е ограничен само до 60 бройки, всяка с цена от 3 милиона долара. Този уникален Chiron е създаден специално за изживяване на удоволствие от шофирането, а не за достигане на върховия капацитет на хиперкара. При модела е пренебрегната и аеродинамиката, чийто фокус са по-високите скорости при завиване.

Вижте тези 6 Bugatti Chiron на обща стойност .6 млн.
Bugatti Centodieci

Следва Bugatti Centodieci. От модела, който е в чест на Bugatti EB110, ще бъдат произведени само 10 бройки, като всяка от тях ще струва 6 милиона долара. Centodieci се отличава с по-мощния двигател на Chiron W16 с мощност от 1 600 конски сили, както и уникален стил.

Вижте тези 6 Bugatti Chiron на обща стойност .6 млн.
Bugatti Super Sport 300+

До юбилейния модел гордо стои Bugatti Super Sport 300+. Понастоящем това е най-бързата серийна кола в света с рекордно висока скорост от 490 км/ч. Този исторически автомобил е ограничен до само 30 бройки и може да бъде закупен срещу 3.5 милиона долара.

Вижте тези 6 Bugatti Chiron на обща стойност .6 млн.
Bugatti La Voiture Noire

Следващият хиперкар La Voiture Noire е най-скъпата нова кола в света с цена от 11 милиона долара. Този луксозен и ексклузивен Chiron е купе, фокусирано върху комфорта, излъчвайки същевременно класа и благосъстояние.

Вижте тези 6 Bugatti Chiron на обща стойност .6 млн.
Bugatti Divo

Друг пример за гъвкавостта на Chiron e петият автомобил в редицата, а именно Bugatti Divo. Хипреколата, кръстена на френския състезател Алберто Диво, е ограничена до 40 екземпляра с цена от 5 милиона долара всеки. Базираният на Chiron модел е с променено оформление, което подобрява аеродинамиката, увеличавайки силата на притискане към пътя с 90 кг. Мощността на пистовото Bugatti остава 1 500 к.с., но максималната скорост на Divo е ограничена на 380 км/ч, тъй като специалният модел е проектиран за управляемост, а не за бързина по права линия.

Вижте тези 6 Bugatti Chiron на обща стойност .6 млн.
Bugatti Chiron Sport

Накрая имаме Chiron Sport, за който Bugatti твърди, че е златната среда в ексклузивния му състав. Моделът е предназначен за клиентите на френския автопроизводител, търсещи хиперкар, който "може да прави всичко".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 unknom

    19 4 Отговор
    То гроздето кисело!
  • 2 Пия HitDobavki и съм здрав

    25 4 Отговор
    Вижте двореца който струва много повече и замълчете!

    Коментиран от #10

  • 3 дядо курти

    27 0 Отговор
    То хубаво ,ама нещо не ги карат много хората.

    Коментиран от #12

  • 4 Ххх

    11 6 Отговор
    Ами аз мисля, че човек и повече пари да има, с кола за 100, 200 хиляди евро спокойно може да си прави удоволствието от шофирането, включително и с по - висока скорост. А такива коли са или за някакви тотални маниаци, които са супер богати, или за хора, които желаят да парадират и да се фукат с материалните си възможности. Да не говорим, че тези ниски коли са почти неприложими за стандартните пътища. Лично аз не съм чувал за Бугати да са с активно окачване и възможности за променлив клиренс в зависимост от пътя.

    Коментиран от #7

  • 5 6мисирки съм заклала ируйно вино наляла

    5 0 Отговор
    От техно инфо статията рабрах че ако някой ново богаташ се излъже да си купи нещо различно от 6 броя хиперкола примерно един хеликоптер и/ или една моторна лодка / картина / екзотична вила за 6 млн. долара всяка бройка..... е тотален бг мизерник и бедняк дето си брои стотинките за кафе.....
  • 6 Коко

    7 1 Отговор
    Ми не съм ги виждал в нашия град ,,,сигурно не са сполучливи
  • 7 Borislav Popov

    9 6 Отговор

    До коментар #4 от "Ххх":

    На кой му пука какво мислиш ти ? Важното е, че всички тези скъпи и с ограничен тираж, автомобили ще се продадат, а за някой от тях и опашка ще се образува даже. Именно те такива, тотални маниаци и ще ги разграбят като топли милинки, нищо лично, просто бизнес. А ти не бери грижа, че били ниски и дали имали или нямали променлив клиренс, това не са коли, които се карат ежедневно и по масовите пътища. Хората, които си купуват такива коли, имат в гаражите си автомобили за какви ли не пътища и естествено, че няма да се забият с любимото си Бугати за 3 - 5 милиона долара, в някоя пустош, където е необходим висок и проходим автомобил. Така, че твоите притеснения са напразни.
  • 8 богаташ

    8 0 Отговор
    Давам 5 ролки тоалетна хартия за тех.
  • 9 Край

    5 0 Отговор
    Това що респиратори - не е истина.
  • 10 Пълен

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пия HitDobavki и съм здрав":

    Нещо ти се е изпарил мозъкът... Отивай да копаш и не пиши глупости по сайтовете.
  • 11 Факт!

    7 3 Отговор
    Koenigsegg ги обезсмисли.
  • 12 Курти влезе без да го усетиш

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "дядо курти":

    прав си кривчо.
  • 13 Геро

    2 1 Отговор
    Един пикап да бяха направили поне....
  • 14 Голям Слон

    2 1 Отговор
    Всяко такова Бугати трябва да вървиш с платформа от дилъра :-))) За мен това е чисто пистов автомобил. Или за германски пътища, докато още не са им въвели европейски ограничения. Иначе евро-мевро, екология, батерии... За богатите може всичко, да му мислят бедните.Гроздето не ми е кисело, просто по обичайни пътища да караш 1600 коня автомобил и да имаш ограничителни знаци, които трябва да спазваш.....Ще се стреснат само онези собственици на такъв самолет, които плащат пропорционални глоби на доходите си. Тук няма кого да стреснеш са 1000 лева. А откровено казано, ако ще е такъв извънземен болид - предпочитам Ферари или Ламбо.

    Коментиран от #15

  • 15 Хайл

    1 4 Отговор

    До коментар #14 от "Голям Слон":

    Е да ама никой не те пита ти какво предпочиташ.германия е много зле от към пътища-разбита и разкопана и не 389 км/ч да караш ами и с 100 е много...друго си е даф с много коне нали?

    Коментиран от #16

  • 16 Голям Слон

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Хайл":

    Да, прав си. Никой не ме пита. Но пък под статиите имаш опция за мнение. Изказвам го възпитано и обосновано. Ако ти имаш нещо друго да кажеш, освен пет пъти да казваш, "никой не те пита" - кажи го. Ако нямаш нищо за казване - подмини. В главата си имам достатъчно мозък, за да сравнявам DAF с Bugatti. Обаче едното носи другото. Ако ме разбираш изобщо. В България това няколко пъти се случи. Та, какво казваш? Умираме да приказваме за екология, глобяваме фолксваген за "измама", правим еднолитрови тротинетки за заблудени европейци, но без проблем излъчваме 1600 кс автомобил, който само за 100 километра вероятно отделя толкова емисии, колкото моята кола за 1000 км. Няма значение. Трябва да си наложа да спра да общувам с очевидни дразнители. Да не ги нарека друго яче.
  • 17 5462

    1 1 Отговор
    Боклук е , хвърля турбина.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Аз съм Крал и никой не ме е фанал

    1 1 Отговор
    Кой ми е снимал плевнята с коруците
  • 20 Васил

    2 0 Отговор
    Щом на Дупница не я продават не мия хвали
  • 21 София

    1 0 Отговор
    местя го ....