24 Март, 2020 10:37 3 111 6

Toyota опроверга слуховете за предстоящата поява на нов Land Cruiser

  • toyota-
  • land cruiser-
  • премиера
Toyota опроверга слуховете за предстоящата поява на нов Land Cruiser - 1

Toyota отрече появилите се по-рано медийни съобщения за отлагане на премиерата на ново поколение Land Cruiser поради коронавирус епидемията до 2021 година. „Тази информация е невярна. Никога не сме казвали, че премиерата на новото поколение на модела ще се състои през 2020 година. “, заявяват от японската компания.

Ще припомним, че по-рано редица автомобилни медии, позовавайки се на портала BestCarWeb, съобщиха, че Toyota ще отложи премиерата на новото поколение Land Cruiser с още една година.

Според публикацията колата е трябвало да бъде показана това лято. Сред възможните причини за отлагането различни медии посочиха коронавируса и световната икономическа криза.

Също така беше съобщено, че автомобилът ще запази конструкцията си на рама, а осемцилиндровите двигатели ще бъдат заменени с по-компактни 3.5-литрови битурбо шестаци.

Рендерите, които ви показваме за илюстрация към новината пък са дело на Auto Mail.ru, които комбинират в тях цялата налична информация за новото поколение Land Cruiser и се опитват да си представят как може да изглежда новото поколение на легендата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце

    11 1 Отговор
    Пфууу деее мааа му сега за какво ше харча парите от бюджета
  • 2 Жалко

    18 1 Отговор
    ,че се отказват от V8.Дизеловия мотор в актуалния Ленд Круйзър според мен е най добрия в света.Има чудовищен въртящ момент а като здравина е неунищожим.На пазара е от 1999-та и за да не го заменят 21 години вероятно няма какво да му се подобри.
  • 3 джиджи

    13 1 Отговор
    Ланд Крузер 200 V8 .
    никой не може да измисли нещо по добро.
    вечна класика.
  • 4 Borislav Popov

    1 3 Отговор
    Чул си ти звън, ама не знаеш дали е отвътре, дали отвън. Специално, последния дизелов V8 на Тойота, се оказа крайно несполучлив и дефектен. В Русия, където Land Cruiser е много популярен автомрбил, почти всеки втори продаден там дизелов ЛК, се оказа с дефкет на двинатела. https://www.drive2.ru/l/468280079198191862/

    Коментиран от #5

  • 5 Както винаги

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    намираш проблем за всяко решение...

    Коментиран от #6

  • 6 Borislav Popov

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Както винаги":

    Повярвай ми, аз този проблем с дизела на Тойота не го търся и не го измислям, той и без мен си съществува. Осаен това, коментатор № 2 не е прав за дето разправя тук, че този двигател се бил се произвеждал от 1999 г. без изменения. https://www.allcarz.ru/tlc-200-troubles/