Last news in Fakti

25 Март, 2020 13:51 7 378 14

Антъни Джошуа и специалната снежна инсталация на Range Rover

  • land rover-
  • range rover-
  • sv autobiography-
  • антъни джошуа
Антъни Джошуа и специалната снежна инсталация на Range Rover - 1

Land Rover отпразнува златен юбилей от създаването на Range Rover, като изгради огромна снежна арт инсталация на ледената писта в Арджеплог, в северната част на Швеция. Произведението на изкуството, широко 260 метра, бе поставено в центъра на тестовия терен, през който всички модели на Land Rover са преминали при производството си.

Съоръжението на Land Rover в Арджеплог представлява замръзнало езеро, което осигурява перфектни условия за инженерите да тестват и оценяват най-новите модели на компанията. Известният художник на снежни произведения, Саймън Бек, създаде юбилейното лого на 53 092 кв.м., като извървя повече от 45 000 стъпки по замръзналата повърхност, придружен от най-новите модели Range Rover SV.

Антъни Джошуа и специалната снежна инсталация на Range Rover

От 2014 година професионалистите от Special Vehicle Operations са отговорни за проектирането и създаването на най-бързите, най-луксозните и най-ексклузивните модели Range Rover в 50-годишната история на високопроходимите автомобили. Арджеплог също така е дом и на зимната академия на Jaguar Land Rover, където клиентите преживяват тръпката от динамично шофиране върху ледена настилка.

За безопасността на всеки един се грижат световноизвестни автомобилни експерти. Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа също изпита удоволствието да шофира в екстремни условия. Това бе част от празненството, на което боксьорът разучи изкуството на зимното шофиране под експертното наблюдение на инструкторите от Академията.

Антъни Джошуа и специалната снежна инсталация на Range Rover

Луксозното семейство на Range Rover ще отбележи 50 години иновации през юни, в деня на представянето на Range Rover с две врати през 1970 г. Оттогава до днес Range Rover Sport, Range Rover Evoque и Range Rover Velar разширяват семейството на бранда и се превръщат в най-желаните и модерни SUV автомобили в света.

Оригиналният Range Rover е всъдеход, който въведе и антиблокиращата система (ABS), електронен Traction Control и Automatic Electronic Air Suspension. През 2012 г. Range Rover стана пионер в производството на купета с алуминиева архитектура при големите SUV автомобили. През 2015 г. Range Rover е и първият SUV автомобил, оборудван с иновативната система All-Terrain Progress Control, която вече е налична при цялата линия на Land Rover.

Антъни Джошуа и специалната снежна инсталация на Range Rover


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 автоджамбаз

    29 5 Отговор
    Горепосоченият Рейндж Роувър е една изключително скъпа ,изключително ненадеждна ,изключително капризна ,изключително претъпкана с безсмислена електроника ,изключително скъпа за подръжка и изключително трудна за (пре)продажба кола ,която губи от цената си ,не с години ами с дни.

    Коментиран от #7, #8

  • 2 😄😄😄

    15 7 Отговор
    😄😄 Що не напишете че тия дръглери са собственост на Tata , и се правят в Индия. Заводите им са в Пакистан и Индия.
    😄😄 На гъзарите честити. 😆😆 И си мийте ръцете със спирт след като сте пуснали волана, че някой от джагалите след като се е изсекнал си е избъранал пръстите в кожата на волана
    😄😄 ЗА тия с 7ма серия BMW след 2015 важът същите съвети, и 😃😃 айде друг път че може да обядвате.
    😄😄😄😄 Само потърсете в нета къде в България се шият салоните и поръчковите кожени волани на 7ма серия, в едно село е. 😄😄😄 Да ви е сладко.

    Коментиран от #6, #9

  • 3 Ровърът

    6 1 Отговор
    не ми харесва, няма инсталация срещу коронавирус!
  • 4 Колата е хубава

    5 2 Отговор
    Ама нема пари за нищо като не работиш както и като си на минималната такива коли не смееш да мислиш за тях
  • 5 Георги

    9 3 Отговор
    Великата английска империя и нейната икономика се рекламират от черен гражданин с натурални корени, браво!!!!!!
  • 6 Borislav Popov

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "😄😄😄":

    Аре стига лъгА бе, всички основни заводи са им на Острова плюс това имат един нов завод в Нитра Словакия. И какво от това, че Тата ги владее, Волво мина под Джили и какво, станаха ли по лоши коли ??
  • 7 Rado

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "автоджамбаз":

    Ти кога кара такъв.Вие джамбазите сте най -големите професори.Аз карам фрилендър тд4 15 години.Никакви проблеми,обичайна подръжка.Ама заради такива разбирачи като тебе хората берат дертове с Ауди ,Фолксваген и Мерцедес.
  • 8 Rado

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "автоджамбаз":

    Ти кога кара такъв.Вие джамбазите сте най -големите професори.Аз карам фрилендър тд4 15 години.Никакви проблеми,обичайна подръжка.Ама заради такива разбирачи като тебе хората берат дертове с Ауди ,Фолксваген и Мерцедес.

    Коментиран от #10, #11, #14

  • 9 Rado

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "😄😄😄":

    Според теб кое е по добро
  • 10 автоджамбаз

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Rado":

    Ми за това го караш ,щото е на 15 г. ,ако беше Рейндж на 5 г. - пак щеше да го караш - до сервиза и обратно. Освен това аз визирам конкретно Рендж Роувър и Рейндж Роувър спорт - това би трябвало да са "флагманите" на марката ,най доброто а всъщност са капани за балъци. Много са капризни и ненадеждни ,искат нон-стоп подръжка ,частите са им - огън ,бъкани са с безсмислена електроника и се продават адски трудно (въпреки ,че не държат пари) . Иначе - много са луксозни ,имат екстра дизайн и добра изработка. Обаче - народа се плаши от убийствената им подръжка - това е. ПП. Други модели на фирмата ,като Евок и Дифендър са изненадващо добри.
  • 11 автоджамбаз

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Rado":

    ПП. И в момента имам един паметник Рейндж Аутобайографи ТД - 258 коня от 2014 г. - искаш ли да го купиш ?
  • 12 поп

    1 0 Отговор
    Циганин,сьс циганска кола .Браво.Само че , ще я кара до МАЧА.А Радо да копува скоро няма да получи.Ми те свьршили бе.
  • 13 Теодор василев

    3 0 Отговор
    Най неблагонадежна кола която съм имал.Никога повече не искам да чуя за Рейндж Роувър, никогааааааааааа !
  • 14 0000

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Rado":

    Абе той не ама аз карам постоянно .седят в сервиза повече време отколкото при собствениците си.те ги купуват ние да ги караме.спор няма готина джипка е ,ама на това чупене няма да го изтърпя.визирам диското,спорта и воуга.дефендъра и фриилендъра не ги броя даже за коли