25 Март, 2020 14:17 10 750 6

Компилация от катастрофи през 2020 година (ВИДЕО)

  • катастрофи-
  • 2020
Компилация от катастрофи през 2020 година (ВИДЕО) - 1

Доста често ви показваме записи от т.нар. видео регистратори, които записват случващото се на пътя. Благодарение на тези устройства можем да видим всевъзможни куриозни и ужасни случки на пътя. Сега ви предлагаме една компилация от катастрофи, случили от началото на 2020 година.

Пътната обстановка от видеото е сравнително сходна с тази от родната действителност, така че всеки от нас може да си направи заключения, като целта ни е колкото се може повече водачи на превозни средства да си извадят поуки и подобни катастрофи да бъдат избягвани. Нашата идея е да покажем на всички, че управлението на автомобил е рискова дейност и ситуациите не трябва да се подценяват.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последното изречение

    5 0 Отговор
    Много добре казано.
  • 2 Последния софиянец

    11 2 Отговор
    Само идиоти на тва видео. Заслужено си го получават. Карат като бесни на заледен път. Пресичат при спусната бариера.
  • 3 Боби

    8 1 Отговор
    ГолЕми диваци са в Русия. Не че тукашните не са същите, просто късмет имат, а и цивилизованите водачи - също, защото няма толкова много сняг като там.
  • 4 дявола

    4 0 Отговор
    Тези или са камикадзета или осъдени на смърт
  • 5 Borislav Popov

    6 0 Отговор
    Ми те повечето катастрофи са от Рушийката бе, в другите страни не стават ли катастрофи ?
  • 6 ЯКО А

    2 0 Отговор
    и тука е пълно с джигити на пътя, но в политиката са повече