Last news in Fakti

30 Март, 2020 15:23 4 972 7

Мъж живя три дни в колата, за да не зарази семейството си

  • коронавирус-
  • карантина-
  • изолация-
  • остров велкополски-
  • полша

Жител на полския град Остров Велкополски реши да чака в автомобила си резултатите от тест за коронавирус, за да не излага на риск от зараза близките си, съобщава Onet.pl. Анализът на пробата обаче отнел цели три дни, в които мъжът трябвало да мърда от паркинга на Санитарно-епидемиологичния стационар, за да могат лекарите да му помогнат в случай, че състоянието му се влоши.

Полякът се почувствал зле, докато се прибирал с колата си от чужбина. Веднага щом се прибрал в Остров Велкополски, той отишъл право в болница, където докторите го диагностицирали с бронхит, написали му рецепта и го пратили у дома.

Мъжът обаче се уплашил, че може да е болен от коронавирус и да зарази семейството си. Нямало как да остане в болницата, тъй като пациенти с бронхит не подлежат на хоспитализация.

Самоизолацията в автомобила приключила след три, когато излезли резултатите от теста. Те се оказали отрицателни и полякът най-сетне се прибрал вкъщи.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голяма сензация

    26 2 Отговор
    Преди години жена ми ме хвана с комшийката и живях 5 дни при това не в кола а в Голф 3.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 ✔️Pompev ®️

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Голяма сензация":

    А в поло 2 живял ли си?
  • 3 Поляка

    13 2 Отговор
    си пази близките, а нашите "гости" от чужбина без стеснение пръскат зараза по летища, гари, влакове, пътища...
  • 4 Простосмъртен

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "Голяма сензация":

    Добре че не си бил със Сивик, че краката ти щяха да настинат отвън.
  • 5 type-R

    6 0 Отговор
    Даа, явно ДОРИ поляците, неизвестно как, са ни задминали по акъл, а като гледам снимката, и по качество на уличната настилка.

    Коментиран от #6

  • 6 СтарТИРаджия

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "type-R":

    Хехе... Полската улична инфраструктура отдавна е на ниво "Германия"! А селата им особено, като общо устройство в западна и централна Полша са 1:1 с германските. Полша е много-много напред в сравнение с всички от Изток! Само достатъчно количество "широки" пътища им липсват, но в момента са в период на масов строеж! Така че... А специално през Остров Виелкополски съм преминавал (и пазарувал) многократно - модерно европейско градче!
  • 7 Джокарес

    1 0 Отговор
    Може ли толкова правописни грвшки в една статия, бе репортерче измислено?