Last news in Fakti

5 Април, 2020 12:00 5 427 27

Разпродадоха електрическия Mustang

  • mustang-
  • mach-e-
  • електромобил

Ford е получил толкова много резервации за своя Mustang Mach-E, че сега той се счита за разпродаден. Поне за първата си година на производство. Това предаде InsideEVs, основавайки се на информация, събрана от членовете на общността MachEClub и споделена в MachEClub.com.

Изглежда, че вече са направени повече от 50 000 резервации за електрическия Ford Mustang Mach-E. Това твърдят от общността MachEClub, тъй като един от членовете им е получил следния номер на резервация за електромобила - 50 002.

Ford официално обяви, че през първата година от производствения цикъл на модела автоконцерна ще сглоби 50 000 екземпляра в световен мащаб. Именно заради това се смята, че всички бройки от Mustang Mach-E са разпродадени поне за 12 месеца след излизането му на пазара. За Ford това е солиден резултат, въпреки че трябва да отбележим, че броят на резервациите на Tesla Model 3, Model Y и Cybertruck бяха/са много по-високи.

Освен това, резервацията към този момент представлява възвръщаем депозит от 500 долара. За сравнение, при Tesla той варира в зависимост от модела, но в случая на Cybertruck, където са заявени около 500 000 резервации, той възлиза на 100 долара.

От Ford излязоха с позиция, че номерата на резервациите на клиентите за Mustang Mach-E не са последователни производствени номера. "Понастоящем не споделяме подробности относно общия брой предварителни заявки. Изчерпани са само резервациите за лимитирания Mustang Mach-E First Edition. Всички останали варианти на модела остават на разположение за поръчка", заявиха от компанията.

Когато пристигне в края на 2020-а, Mustang Mach-E ще се предлага с опции за стандартни батерии или за такива с удължен пробег. Освен това, електромобилът може да бъде както със задно предаване, така и със задвижване на четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    7 24 Отговор
    Само Тесла може се разпродава предварително, на Форд не му е позволено да приема резервации

    Коментиран от #2, #5, #6

  • 2 гост

    7 28 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    И като му е позволено , каква файда ??? 50 000 поръчки след 3-4 месеца бясна реклама !!!! Модел 3 за първите две седмици имаше 250 000 , пет пъти по толкова !!! Догодина като пуснат и електрическия Ф 150 и е със същите поръчки , че и по-малко , а Сайбъртръка вече има над 500 000 и продължава да расте и съвсем ще им увисне сопола на "царете" на пикапите , хахахха !!!
  • 3 Сержант

    18 18 Отговор
    Батальона се стрява за порееден път американското сеее разпродава германцитеее ревът.
  • 4 Факт!

    14 8 Отговор
    А бе що Тайкана и електичката на хАуди никой не ги купува.
  • 5 гост

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Модел Y , дето е съответващия на тоя , само докато се наканят от Форд да тръгнат ще е продал два пъти по 50 000 , за следващата година , дето ги чакат тия 50 000 Мустанга , само в Китай са планувани 150 000 , в САЩ и Европа поне по още толкова !!
  • 6 гост

    5 11 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    И поръчките за Модел 3 бяха по 1500 долара , три ПЪТИ по тия за Мустанга !!! И хората спяха по опашки за ред !!! Да не търся сега статиите от тогава със снимките !!!
  • 7 Искам и аз центове

    11 8 Отговор
    Норвежец, кажи как става номера с платените коментари,и без това с тая тъпа карантина вися по цял ден в къщи, искам и аз да хваля Тесла по форумите, очевидно е лесно, копи-пейст и хахаха, къде да се запиша та да захлебя малко? Всъщност по колко плаща Св. Илон на коментар?

    Коментиран от #8, #14

  • 8 гост

    2 13 Отговор

    До коментар #7 от "Искам и аз центове":

    Победителите не плащат за нищо , ако не ти е известно , хахахха !!! Иди си търси центовете от загубеняците от Форд и останалите "стогодишни" !!! Апропо кво ще кажеш за "царя" Ф 150 , дето ще го правят електрически на шаси на гаражна фирма ??? А стогодишния Форд ще лапа мухи , пардон загуби !!!

    Коментиран от #10

  • 9 Ввв

    9 8 Отговор
    Джендърските вибратори няма да се наложат и поради това гей парадите ще започнат да намаляват,нямат спонсор!!!
  • 10 Центовете

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Норвежец, ама ти при победителите ли се слагаш? Вярно ли е че имаш ключодържател с емблемата на Тесла?

    Коментиран от #11, #16

  • 11 гост

    2 6 Отговор

    До коментар #10 от "Центовете":

    Всъщност говорех за Мъск , нали него си го набедил за "плащач" !!! А аз за какво да ти плащам , за това , че се гърчиш от яд под всяка статия за Тесла и не можеш си намери място , че никой не може я стигна , камо ли да я мине , хахахха !!! Това си е твой проблем , свиквай !!

    Коментиран от #12

  • 12 Центове

    5 5 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Норвежец, нещо не си разбрал, статиите за Тесла и коментарите под тях толкова ме кефят че чак получавам ерекция, а детския ти Москвич с педали и медалиончето Тесла къртят мивки, ха ха
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Не всичко става с пари

    6 8 Отговор

    До коментар #7 от "Искам и аз центове":

    Трябва и акъл. Колкото и да ти плащат, няма как да разбереш за предимствата и потенциалът на електромобилите, като ти липсва акъл.
  • 15 Юлиан

    9 6 Отговор
    Радвам се на всяка марка, пуснала коли на електроенергия. Дано по-скоро, горивните отидат в моргите.

    Коментиран от #17

  • 16 Borislav Popov

    5 5 Отговор

    До коментар #10 от "Центовете":

    За тези твои заяждания и за тъпият ти ежедневен спам, дето ги постиш тук, за разни москвета с педали и медальончета, никакви центове, няма да получиш. Най много един гол муй да ти подари някой, да не останеш съвсем без хонорар.

    Коментиран от #18, #24

  • 17 гост

    4 8 Отговор

    До коментар #15 от "Юлиан":

    Там е работата , че не пускат , а само обещават !! Тоя Мустанг са го "обещали" за догодина , но след короната със сигурност ще стане поне 2022 , точно 10 ГОДИНИ след като Тесла пусна Модел С , първия който реално застраши пушилниците , щото преди него бяха смешки , целящи да покажат , че електромобилите нямат шанс !! Само че след Тесла се оказа , че пушилниците нямат шанс , хахах !!
  • 18 Центове и копейки

    8 4 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Норвежец, за пари ще си променя тона, копи-пейст от Електричарски форуми през Гугъл транслейт, Илон е велик, акциите $3000 догодина, до две три години всички ще фалират и ще остане само Тесла, не си мисли че са необходими кой знае какви качества и познания за да повтарям като развален грамофон едно и също под всяка статия, и накрая задължително ха ха ха

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Borislav Popov

    2 5 Отговор

    До коментар #20 от "Центове":

    Ставаш ти само за джендъраст, за нищо друго не ставаш.
  • 22 Янко

    7 1 Отговор
    Тоя Форд е много готин . Повече ми харесва от Tesla 3 и Y като интериор.

    След септември ще започнат доставките за Европа
  • 23 Мая Безпартийная

    2 1 Отговор
    А аз се записах за ЗАЗ, пукнете се од яд!
  • 24 мнение

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Тези подаръци (муйове) са резервирани за вас тесларастите на прайд парада.

    Коментиран от #25

  • 25 Borislav Popov

    1 3 Отговор

    До коментар #24 от "мнение":

    Не, те са изключително за вас, торолокаскетите от антигрупичката на Шаро.
  • 26 Корона

    0 1 Отговор
    Само с коне му е майката но след като помета 3/4от ората
  • 27 Готин

    0 0 Отговор
    Превръщането на култови марки автомобили в коренно различни неща, не граничи със здравият разум. Ферари - "жипка,,. Порше - ,,лимозинка,,. Мустанг с ,,лапички,,. Само Ламборгини може да е трактор!