Last news in Fakti

20 Май, 2020 15:33 5 835 5

Това се казва полет - Toyota RAV4 прелита над басейн (ВИДЕО)

  • toyota-
  • rav4-
  • катастрофа-
  • басейн
Това се казва полет - Toyota RAV4 прелита над басейн (ВИДЕО) - 1

Полицията казва, че шофьорът от видеото, което ви показваме по-долу е бил с диабет и е загубил съзнание по време на шофиране. Зрелищната катастрофа е запечатана на една от камерите за наблюдение на къща във Флорида. От кадрите се вижда катастрофа с кросоувър, която разрушава оградата и с пълна газ прелита над басейна, минава пре друга ограда и се озовава на съседна улица, където спира.

Клипът е заснет от два ъгъла. Кросоувърът лети в двора с толкова висока скорост, че просто се плъзга по водата. Съдейки по снимките от местопроизшествието, Toyota-та е със значителни щети, но не се преобръща по таван, въпреки факта, че по време на катастрофата се накланя на една страна. Според полицията водачът е загубил съзнание поради болестта си.

Линейка веднага го е откарала в болница, като хубавото е, че никой от жителите не е пострадал. Любопитно е още, че едната страна на мястото на произшествието граничи с натоварена пресечка, където аварии не са рядкост. Собственикът казва, че коли са влизали в двора му вече седем пъти и той многократно е молил местните власти да монтират стена или друга защитна преграда близо до пътя. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хайл

    19 4 Отговор
    Добре,че не е имало деца в басейна!
  • 2 Аз съм

    13 2 Отговор
    Мале, отнесе ги с 200.. Добре, че нямаше хора, Господ ги опази..
  • 3 ???

    8 0 Отговор
    Кой каза че тойотите не могат да летят?
  • 4 qwerty

    2 3 Отговор
    според мен, минава покрай басейн
  • 5 АУДИттрс420

    0 3 Отговор
    мъжко