Last news in Fakti

26 Май, 2020 10:20 4 654 5

Продава се брониран армейски всъдеход с картечница

  • hummer-
  • general humvee
Продава се брониран армейски всъдеход с картечница - 1

Една интересна обява, публикувана в eBay, привлече вниманието ни. Става дума за продажбата на армейски всъдеход General Humvee от 1993 година, който е с пробег по-малък от 700 километра.

Оборудването включва и модел на картечницата Browning M2, мултимедийна система с Bluetooth и LED оптика. Текущата цена на автомобила на търга е 89 хиляди долара. Картечницата обаче не е истинска, а имитация.

Продава се брониран армейски всъдеход с картечница

Военният всъдеход е с горски камуфлаж и се задвижва от 6.5-литров V-образен осемцилиндров турбодизелов двигател. Агрегатът е с мощност 185 конски сили и 581 Нм въртящ момент.

В допълнение към изброеното оборудване, колата е снабдена със седалки от кевлар, и със специална снайперистка кула. Включва ли цената гигантско плюшено мече в бронежилетки, заснето в снимките от обявата, не е уточнено.

Продава се брониран армейски всъдеход с картечница

Авторът на обявата предупреждава, че това копие не може да бъде изнасяно извън САЩ. В eBay се продава още едно военно копие на AM General Humvee, но то е по-късна година на производство и е в пясъчни цветове. Всъдеходът, сглобен през 2002 г., е на 1 400 километра, а текущият курс на търга е $52 500.

Продава се брониран армейски всъдеход с картечница


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ха ха ха

    13 3 Отговор
    Айде да ме бутне онова насраното наркоманче от немската с Ку 7-цата.
  • 3 Мимч

    17 0 Отговор
    Аз ще го взема,когато му сложат истинска картечница и тогава ще го развъртя в махалата..
  • 4 Шаран БГ

    8 0 Отговор
    Без джепане го не сакам !
  • 5 Зелено човече

    3 2 Отговор
    Идеалният автомобил за родните пътища