Last news in Fakti

2 Юни, 2020 13:56 4 577 7

Истински всъдеходи, за които не са нужни пътища (ВИДЕО)

  • офроуд
Истински всъдеходи, за които не са нужни пътища (ВИДЕО) - 1

Т.нар. истински всъдеходи - тези на рама и с блокажи на мостовете все повече отстъпват място на новоизлюпените SUV-та. По света обаче манията по високопроходими машини не е окончателно утихнала, а дори напротив. Сега ви показваме едно видео със сериозно доработени "джипки", което ще представлява интерес за онези от вас, падащи си по истинските всъдеходи за които пътища не са нужни. Вижте на какво са способни тези коли.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😍😍😍😍😍

    8 0 Отговор
    Няма думи да опиша!!!
  • 2 Джуган

    7 0 Отговор
    Яко, много ме изкефи пича от време 0.38-0.48 как даде газ и се измъкна от сигурно преобръщане.
  • 3 Йозеф

    4 4 Отговор
    Не видях ниви и уазки...

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "Йозеф":

    Че кой го брои това недоразумение на авомобилната промишленост за „Истински джип”???Ако някой не ми вярва да напише в тубата „King of hamer" и тогава да се змисли.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Играч

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Явно не си карал УАЗ извън пътя.
  • 6 А бе глъв ти видя ли

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    стоковиото бяло Гранд Чероки след скока как му остана гумата след него. Това,което показват са специални изпълнения за трофи и тежък офроуд американски простотии по подготвени трасета. Виж на руснаците с НИВА и УАЗ с непроменени двигатели или леко преработени,но с подобрено окачване и блокажи на всички диференциали и гуми за офроуд какво правят из тайгата и пущинаците,това на този клип ще ти се стори разходка. А,и на американски клип каква НИВА и УАЗ търсиш. И си ти личи колко си по хамериканчен предателююю!

    Коментиран от #7

  • 7 Jeep

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "А бе глъв ти видя ли":

    Jeep са машини бре -какво ми говориш за някакви таралясници .
    Колко да са специални тия -с гуми 35 -40
    инча ,но трябва да се преработи и окачването ,за да се сложат такива . Това в Колорадо струва около 5 000 долара до 10 000 и с други подобрения ,по мощни амортесьори и антишокови ФОКС.