3 Юни, 2020 12:19 5 746 8

За фейслифта на Volkswagen Arteon

  • volkswagen-
  • arteon

Предварителен преглед на първите данни за обновения Аrteon преди виртуалната му световна премиера на 24 юни

За фейслифта на Volkswagen Arteon - 1

* Динамичният фастбек модел с четири врати ще бъде обновен и допълнен с премиерата на още един нов вариант на каросерията под формата на Arteon Shooting Brake


* Цялостно допълнение на моделната гама с нови високотехнологични варианти на задвижването и интелигентни асистиращи системи за комфорт и безопасност

Arteon въплъщава класическия Gran Turismo в гамата на марката Volkswagen - авангарден, изпълнен с енергия и високоефективен. Сега Volkswagen дава възможност за първи поглед към новия Arteon. Наред с класическия Gran Turismo, в бъдеще ще се предлага и втори вариант в гамата на модела под формата на Shooting Brake - едновременно динамичен, елегантен и впечатляващ със своята гъвкава и практична комби концепция. Ръководителят на Volkswagen Group Design и главен дизайнер на марката Volkswagen Клаус Бишоф сподели - „С Arteon Shooting Brake ние успяхме да създадем нов вълнуващ баланс между скорост, мощ и пространство.“

За фейслифта на Volkswagen Arteon


Volkswagen ще представи цялостна актуализация на моделната гама заедно с представянето на двете версии на Arteon. Вътрешното пространство на Arteon ще се отличава с изцяло ново оформление на арматурното табло и мястото на водача, които да подчертаят още по-добре изключително харизматичния характер на тези модели. В новото табло е интегрирано последното поколение на модулната инфотейнмънт платформа (MIB3), гарантираща възможно най-високото ниво на комуникационна свързаност. Гамата от задвижващи агрегати също е обновена в технологичен аспект.

Всички двигатели се отличават с високо равнище на енергийна ефективност, ниски нива на емисиите и високи показатели на въртящия момент. Тази максимална ефективност се постига чрез иновативни и перспективни задвижващи агрегати и технологии за ограничаване на емисиите, ориентирани към бъдещето. Наред с тези нововъведения в авангардна моделна линия на Arteon ще бъдат внедрени и редица интелигентни асистиращи системи за водача.

Така например, благодарение на системата „Travel Assist“ за първи път при новите версии на Arteon ще бъде възможно управление на автомобила с висока степен на асистенция - по желание на водача и разбира се, в рамките на ограниченията на системата. Изключително подходящите за пътуване на дълги разстояния нови модели на Volkswagen вече ще бъдат в състояние под контрола на водача да поемат управлението, ускорението и спирането при движение със скорост до 210 км/ч.

Световната премиера на Arteon и Arteon Shooting Brake предстои през месец юни, когато ще бъде предоставена и по-подробна информация за новите модели.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    17 5 Отговор
    единствения модел на ваг групата който не прилича на кутия за телефон

    Коментиран от #4

  • 2 VW das AUTO

    17 5 Отговор
    Прекрасна е!!!
  • 3 без гуми

    9 8 Отговор
    Никак не ми харесва тази мода да слагат гуми като на велосипед.
  • 4 Komapak

    12 11 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Предишния модел го спряха че не се купува. Този на какво разчита? 😁
  • 5 Оня с коня

    3 8 Отговор
    Ами просто казано Vw Wag grup каруца и туй то аз като ви казвам че БМВто е нумбер 1 майтап ви се струва а?
  • 6 Гошо

    6 1 Отговор
    Красота, за разлика от новите BMW и Мерцедес. А и VAG са номер едно пп качество, дизайн, издръжливост и себестойност.

    Коментиран от #7

  • 7 Дфен

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гошо":

    И цена
  • 8 XXX

    3 0 Отговор
    Фейслифт на най-красивият модел на VW от десерина години насам. Вярно е, че е безобразно скъп, но определено изглежда различно.
    Все още ги заглеждам по улиците... Дано не усер.т фейслифта!