Last news in Fakti

8 Юни, 2020 12:07 8 102 14

Първи изображения на най-евтиния кросоувър на Skoda

  • skoda-
  • kliq-
  • vision in

В мрежата се появиха патентни изображения на най-евтиния модел в широката гама от кросоувъри на Skoda. Kliq ще бъде построен на бюджетен версия на модулната платформа MQB с индекс A0, на която е базиран и представеният наскоро Volkswagen Nivus.

Първи изображения на най-евтиния кросоувър на Skoda

Новото кросоувърче е сериен вариант на концептуалната Skoda Vision IN, показана на автосалона в Ню Делхи през февруари. Базовата модификация на модела ще се оборудва с 1.0-литров бензинов турбомотор с мощност 110 к.с. Ще се предлага и по-скъп вариант с 1.5-литров двигател със 150 коня.

Първи изображения на най-евтиния кросоувър на Skoda

По-малкият агрегат ще се комплектова с шестстепенна механична скоростна кутия, а големият - с роботизирана трансмисия със седем предавки. Предаването ще бъде само предно.

Първи изображения на най-евтиния кросоувър на Skoda

Цената няма да повлияе на оборудването. Kliq ще се предлага със съвременна информационно-развлекателна система, цифров приборен панел и джойстик в ролята на скоростен лост. Продажбите започват през 2021 г., като все още не се знае дали моделът ще се продава извън Индия.

Първи изображения на най-евтиния кросоувър на Skoda


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха ха ха ха

    26 8 Отговор
    не знаех,че шкода е индийска компания 🤣🤣🤣
    Дръжте си го там.

    Коментиран от #11

  • 2 По-добре

    8 13 Отговор
    BMW 316i на газ .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 123

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "ДОКО":

    Евтино в Индия, защото там нямат ЕС норми. Половината системи за сигурност ги нямат изобщо. На волана пухена възглавница и толкова. В момента в Европа си се продава Камика - малко по-голямо е. С цени от около 35 000 лева е добра оферта.

    Коментиран от #6

  • 5 Повечето да ги боядисат жълти

    10 3 Отговор
    Щото бакшишите ще ги налазят.......
  • 6 Пламен

    11 6 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Колко да е добра офертата?! По-добра от употребявано Сузуки Витара, Хонда СР-В едва ли е. Има ли смисъл да се купува нова кола в Б., като се вижда какви пътища и автомонтьори имаме. Отделно има заспали знаци на 60км/ч за отдавна буренясала бензиностанция или преждевековна закусвалня. Глобите са солени и камерите и ченгелите вардят точно там, където ти се ПРИИСКВА да се движиш нормално. Затова, вземете си някой лъскава каляска за малко пари, вкарайте за безопасноста и, да не се чумери на нашите горива, климатичето, хубава музичка и: Дон'т уори, би хепи

    Коментиран от #13

  • 7 Ндааа

    8 2 Отговор
    😄😄 Сега като и сложат едни "еФтини" цени от по 39 000 €, та по "еФтини" и от Германия, както разбира се става всеки път.
    И после се чудех, абе защо всички си купуват шкодите от Австрия, 😄😄 ама разбрах цените им там, и разбрах.

    Коментиран от #8

  • 8 Ни мой да бъде

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "Ндааа":

    И 3000 лв да й сложат цена, пак не можеш да се снимаш до нея. Заплати на село зимат само кмета и горския, а 500 лв тука са 6-ца от тотото.

    Коментиран от #10

  • 9 Гъмзата

    5 2 Отговор
    това няма как да е по-евтино от Дъстър
  • 10 Ндааа

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ни мой да бъде":

    Тия ги разправяй на комшийката ми.
    В новата кооперация срещу нас собствениците са "все от София".
    Пред нея няма и 1 кола със софийска регистрация, а от 6 коопераации които построиха тука, 3 са софиянци - строителя, дъщеря му, и внучето му.
    А са все "еФтини" апартаменти, от 1600 € нагоре/ кв.м.
    Странно никой от "бедните" провинциялисти не купи и 1 панелка. А хем са по-големи на квадрати, хем са и мнооого по-евтини.
    Нали знаеш модерен 2-стаен в нова кооперация, (от тия дето свързват тухлените стени с горната плоча с ПЯНАА) на какъв апартамент отговаря по квадратура от бай Тошояото БДС, на гарсониера.
    А само в нашият вход се продават 4.
    .... Що тЪй бе Миме ?
  • 11 ???

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ха ха ха ха ха ха":

    Къде пише, че е индийска компания?
  • 12 Порно

    14 0 Отговор
    Кросовър с 1 литров двигател. Сега вместо да сменяш масло , сменяш двигателчето. Джендърски времена.
  • 13 123

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Пламен":

    Естествено, че е по-добра. По-добро от новото няма. Само Ганьо от Горно нанадолнище си мисли друго. Затова говориш за монтьори и пътища. Талигите, които ги караме все това искат. Постоянно при майстора и като мине през някои дупка на пътя - почти се разпада. Ама какво да искаш от милионници..Иначе, ако ще гледаме втора ръка - едно Йети 4х4 за 12 000 лева е пъти по добро от всякакви Витари и СиЕрВита.

    Коментиран от #14

  • 14 Пламен

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "123":

    Така е Бари, прав си синко! Ние "80-те%" караме половин - милионници по пътища а'ла Златна Панега-Роман-Мездра и Бяла Слатина-Чомаковци-Чрвен бряг, за да изкараме за да можете ВИЕ 20-те % да си миете дирниците в Бяло море. Ама нещо, колата се обърна...