Last news in Fakti

31 Януари, 2011 10:38 3 046 2

Akrapovic с нов ауспух за Kawasaki Z1000

Akrapovic обяви нова състезателна изпускателна система за мотоциклетите Kawasaki Z1000 / Z1000 SX. Тя е предназначена за мотористи, които държат да получат най-доброто от мотоциклета си. Ауспъхът е почти 10 килограма по-лек от фабричния на Kawasaki. Тръбите са изработени от най-висококачествни материали като титан и карбон. Изпускателната система не е одобрена за нормално шосейно каране, а само за употреба на писта. Увеличението на мощността със ситемата на Akrapovic е осезаема и може веднага да се види след 5000 оборота нагоре.

При 10,470 обр/мин. е отмерено, че максималната мощност на мотора с Akrapovic е 140 кн.с., което е с 16.2 кн.с. повече при 10,400 обр/мин. Системата влияе и на въртящия момент и кривата на мощността, особено в средния обсег на оборотите. Основното повишение идва при около 2500 обр.мин и продължава във високите обороти. Всичко това ще помогне на всички мотористи със състезателен хъс да летят из пистата и то много по-плавно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xe xe xe xe

    3 1 Отговор
    Ei nachi nqma li drugi proizvoditeli osven drupnatite kudeto i da otvorq vse tehni shtaigi
  • 2 biker

    2 1 Отговор
    номер едно са какво да ти кажа