26 Юни, 2020 14:14 4 651 20

Audi свали доверието си от руска звезда заради обвинения в расизъм

  • ксения собчак-
  • audi-
  • расизъм

Една от причините за прекратяване на договора е публикуването на видео с надпис "Минеаполис, аз съм с теб. Гледайте със звук", в което се чува песента на Forbidden Drummers "Убиха негъра"

Audi свали доверието си от руска звезда заради обвинения в расизъм - 1

Рускинята Ксения Собчак, която е политик, филмова и телевизионна актриса, сценарист, продуцент на филми и телевизионни предавания, телевизионен и радио водещ, журналист, общественик и писател, бе обвинена в расизъм.

Заради това, Ксения Собчак загуби договора си с Audi, тъй като германската компания намери изявленията ѝ в Instagram за протестите в САЩ за неприемливи, пише германското издание Business insider.

Една от причините за прекратяване на договора е публикуването на видео с надпис "Минеаполис, аз съм с теб. Гледайте със звук", в което се чува песента на Forbidden Drummers "Убиха негъра".

Също така, Собчак активно говори по темата за протестите и погромите в САЩ, причинени от смъртта по време на задържането на афро-американеца Джордж Флойд от полицията.

От Audi казват, че категорично отхвърлят всички форми на расизъм и дискриминация, което е несъвместимо с тяхната корпоративна култура. От своя страна Ксения Собчак ще заведе дело за клевета срещу германската версия на Business Insider заради статия и изявленията на телевизионния водещ.

 Собчак написа за това в социалните мрежи, като заяви: "Немското издание излезе с заглавието  "Ксения Собчак нарече черните хора глупави и мързеливи"и ме обвини в расизъм. Това е лъжа. Никога не съм казвала такива думи. И още повече, не споделям тези гледни точки", завършва Собчак.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Komapak

    75 4 Отговор
    Толкова много черни клиенти ли имат Ауди та се загрижиха да не ги загубят? 😊

    Коментиран от #4

  • 3 Антимилиционер

    48 6 Отговор
    98% от джендърите са невменяеми. Затова са под еврейско робство и нямат свобода на изразяване, а тоталитарен контрол на всяко ниво.
  • 4 Антимилиционер

    35 3 Отговор

    До коментар #2 от "Komapak":

    Акционерите им са еврейски банки и фондове. Black Rock Inc, Vanguard, Goldman Sachs(еврейска фамилия)....
  • 5 Аз пък тогава

    46 5 Отговор
    Свалям доверието си от Ауди !!! Лицемери!

    Коментиран от #8

  • 6 Кайн Ауди

    44 5 Отговор
    Аз повече през живота си, Ауди втора употреба няма да карам! Наказвам ги. Пък за ново Ауди дори не мога и да си помисля
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 .........

    7 9 Отговор

    До коментар #5 от "Аз пък тогава":

    БМВ то по-здраво.
  • 9 262

    21 2 Отговор
    Просто Audi са търсили причина за да прекратят договора с Ксения Собчак.
  • 10 куку руку ку

    41 1 Отговор
    А когато прегорелите трепят бели, това не е ли расизъм? Или това са им нормалните племенни обичаи?
  • 11 Оня с коня

    11 5 Отговор
    Мани те ги не ми говорете за тез чупливи Аудита пълни са сервизите с тех.Конкурират се с оризарниците.
  • 12 хайл

    35 1 Отговор
    А в същото време негрите си раздават Блек Ентъртеймънт наградите за музика САМО ЗА НЕГРИ и после белите не се съобразявали и били расисти!Айде моля ви се стига толерастия!!!
  • 13 Лошо ли е

    23 1 Отговор
    Не харесвам малцинствата като цяло, макар винаги да има изключения. Не бих навредил на никого от тях, само заради цвета му, но защо насила трябва да ги харесвам ? Защо работодателя ми да е длъжен да назначи някакъв мързеливец, аз да трябва да работя и вместо него и да не може да бъде изгонен, че веднага ще го обявят за расист. Расист би следвало да означава човек, който признава че съществуват различни раси, а не е ли така и не го ли пише това и в учебниците ?
    Ясно е че има разлика между расите. Тъмнокожите имат по различно съотношение на мускулните тъкани, затова имат повече успехи в спортовете изискващи издръжливост. А приноса им в науката е пренебрежим. Имат право да се стремят към подобряване на живота си спрямо способностите си, но не трябва да бъдат толерирани заради цвета си. Както е тръгнало, ако бяла жена откаже на негър спокойно ще я обявят в расизъм. Това ли следва ?

    Коментиран от #14

  • 14 един от стадото

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Лошо ли е":

    точно. Сегрегацията и естествения подбор не са измислени от хората. Природата еволюира на тази база. Между впрочем никъде вече не можеш да прочетеш официално нещо за расите.
  • 15 соросоидни кърлежи

    2 2 Отговор
    Пиши на нерес сорос ,той нали твоя чичко паричка..да беше мислила и казвала както те вменяват..Да не се правим на интересни и да кажем истината какво мислят нормални хора за негри,цигани и мюслимански орди ,превзели Европа...никой не ще тях за съседи...още повече лесно се превръщат в престъпници и терористи..
  • 16 Miron

    1 1 Отговор
    Хитлер няма да му е много приятно ако научи

    Коментиран от #17

  • 17 един от стадото

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Miron":

    М/у другото Хитлер не е бил чиста проба расист. Американците и африканерите са държали палмата. Той по- скоро е държал на чистотата на расата по идеологически, нравствени и физически принципи. Убивал е и болни, невменяеми и недоразвити психически и физически германци. Да не забравяме Джеси Оуенс- 1936г. Олимпиадата в Германия. Три медала взема, и трите подобаващо дадени му с почести от хитлеристите. Проблема на Хитлер са били евреите и славяните. Забележи, никой от съюзниците му не е бил такъв- италианци, румънци,японци, българи, унгарци.

    Коментиран от #19

  • 18 Хайл

    0 0 Отговор
    Тия пък ауди...не стига че не могат да правят коли,ами защитават негъри престъпници-това е съвременният расизъм
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    РУСКИНЯТА Е КРАСИВА КАТО АУДИТО