13 Юли, 2020 10:55 6 275 12

6-метрова всъдеходна лимузина от Италия

  • aznom-
  • camal-
  • palladium

Италианското тунинг ателие Aznom Automotive и дизайнерското студио Camal разработват автомобил без аналог на пазара. Palladium ще бъде ултралуксозен седан с дължина 6 метра, четири задвижващи колела, увеличен клиренс и двигател с мощност 680 к.с.

6-метрова всъдеходна лимузина от Италия

За момента огромната всъдеходна лимузина съществува само на рисунки. Дизайнът на предницата и отварящите се наобратно задни врати напомнят за Rolls-Royce, а масивните задни колонки на покрива и задницата - на Lamborghini Urus.

6-метрова всъдеходна лимузина от Италия

Като концепция Palladium има доста сходства с експерименталния Mercedes-Benz Vision Maybach Ultimate Luxury от 2018 г. По габарити обаче италианският всъдеход превъзхожда не само стандартния Rolls-Royce Phantom (5 762 мм), а и удължената му версия (5 982 мм).

6-метрова всъдеходна лимузина от Италия

Премиерата на Palladium е насрочена за септември. Автомобилът най-вероятно не е 100-процентово оригинална разработка и е построен върху шаси от сериен модел, както в случая с друг необичаен проект на Aznom Automotive - базирания на пикапа Ram Atulux.

6-метрова всъдеходна лимузина от Италия

6-метрова всъдеходна лимузина от Италия

6-метрова всъдеходна лимузина от Италия

6-метрова всъдеходна лимузина от Италия


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    13 9 Отговор
    Това са 10те най-здрави автомобилни марки за коли до 9 години като са взети от 10 000 до 20 000 модела от марка и са подредени по процент на здрави коли от бройките и време което отнема на официалния сервиз да оправи автомобила. Статистиката идва от една от най-големите застрахователни фирми във Великобритания - Уорънти Уайз.

    10: Renault
    9: Ford
    8: Kia
    7: Suzuki
    6: Fiat
    5: Hyundai
    4: Smart
    3: Toyota
    2: Lexus
    1: Honda

    Коментиран от #3, #6, #11

  • 2 admin

    24 3 Отговор
    разработват ама на рисунки! докато бях на 10 знаете ли колко коли съм разработил така.....
  • 3 Уучдвам се че

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Фиат са там

    Коментиран от #4

  • 4 сектант

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Уучдвам се че":

    аз също се изненадах - взимат под фактори средната цена при чупене на колата, времето което да я оправят от фият и колко процента от тези 10 или 20 000 коли са оцелели - при фият са над 67 68 процента
  • 5 Финито

    22 8 Отговор
    Колите на богаташите все повече заприличват на танкове..... Да са защитети от простолюдието при разпада на капитализма..... Отделно всеки с опит знае, че италянските коли са боклук от към инженерна мисъл, в последствие преминава в лошо качество на материалите.

    Коментиран от #8

  • 6 майстор

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Секта~нецензурни думи...много~.Точно бях капарирал една Дачийка не можа ли да я вмъкнеш барем на 3то место??ИзгорЕх....
  • 7 Рисунка на

    3 2 Отговор
    6метрово Зле!
  • 8 VivaITALIA

    15 5 Отговор

    До коментар #5 от "Финито":

    Много грешно изказване базирано на закърнялата Ви вагенска душица (предполагам)
    Няма немски концерн който да произведе автомобил с душа-както го правят италианците.
    "По-добре с темпераментна италианка от колкото със скучен германец"

    Коментиран от #9

  • 9 Komapak

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "VivaITALIA":

    Аз съм един от най-яростните противници на новата немска техника. Ако това посмешище е връх в дизайна значи и италианците тръгнаха надолу. Ако старото поколение не отстъпва място на новите идеи и млади хора се получава точно това! Жалко копие на Ролс ройс. Една така или иначе грозна кола.
  • 10 Алфа Ромео

    4 1 Отговор
    Бая грозен бункер се очертава, най-вероятно ша остане на картинки предвид задаващата се жестока финансова криза, и по-добре.
  • 11 audi a8

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Ти май нямаш връзка с главния мозък.Тези класации са доста измислени то не се знае дали и ти не си си я измислил ама както и да е .Ходи се прегледай на лекар само това мога да ти кажа.Надежната кола е подържаната кола.Дори и на повече години и км да е и не на последно място да е марка не някой измислен леген.
  • 12 type-R

    0 0 Отговор
    Ем смешно, ем тъжно. Пословична грозотия..... Няма ли най-после да се осъзнаят?