30 Юли, 2020 12:17 9 088 8

Британска компания дава заплата от £30 хил. за търсачи на суперколи от ОАЕ

  • hushhush-
  • работа-
  • обява-
  • суперкола-
  • оае

Базираният в Лондон онлайн магазин за елитни стоки HushHush наема търсачи на изоставени и конфискувани суперавтомобили в Обединените арабски емирства.  За длъжността не се изисква предишен опит - кандидатите трябва само да са навършили 21 години, да имат валидна шофьорска книжка и да владеят свободно английски език.

Одобрените за "скаути" ще бъдат настанявани в един от шикозните хотели в Дубай, като всичките им разходи ще бъдат покрити от работодателя. Годишната работна заплата е £30 000 (€33 164) плюс комисионна за всяка сделка. Има и здравна застраховка.

Работата изисква добри познания за суперавтомобилите и приблизителната им стойност, както и умения да се пазари. Търсачите ще трябва не просто да намират ценни коли, а и да издирват собствениците или компаниите, които са ги получили след конфискация заради неплатени дългове, и да ги убеждават да ги продадат. След това ще трябва да организират и транспорт за доставка в складовете на HushHush.

В Обединените арабски емирства има множество паркинги, където попадат автомобилите на фалирали бизнесмени, бегълци от страната или просто след катастрофа. За местите жители често е по-изгодно да си купят нова суперкола, отколкото да ремонтират старата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габровец от варна

    40 0 Отговор
    Такива кандидати има от Горубляне,Дупница и други....
  • 2 Онзи

    22 6 Отговор
    С минимална работна заплата от УК в ОАЕ - успех ама баламурниците ще трябва да ядат хляб със сол ...

    Коментиран от #4

  • 3 факт

    2 6 Отговор
    Аз говоря само руски. Жалко
  • 4 Съдията Дред

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Онзи":

    Явно не си прочел, че ще бъдат настанявани в шикозен хотел и ще им се поемат всички разходи. То и само хотела да им осигурят, храната там е по евтина, отколкото у нас, разбира се, извън скъпите ресторанти. Е, биричката е кът и скъпа, така, че мястото е по скоро за въздържател. Има и комисионни, за да бачкат наистина, не да лежат по кълка на плажа.

    Коментиран от #6

  • 5 пилот на Ферари

    17 0 Отговор
    Англичаните тотално обедняха. Почнаха да купуват автомобили втора употреба от арабите.
  • 6 пилот на Ферари

    14 3 Отговор

    До коментар #4 от "Съдията Дред":

    Елитен ама според английските разбирания. Което ще рече че например в банята душа ще е със смесителна батерия , а не с два крана - за топла и студена вода !
  • 7 Драгой

    10 2 Отговор
    Не се пенете, годишна заплата е това. Колкото на специалист в западна Европа. Хубавото е, че ще се занимава със спортни коли и ще му поемат разходите. В Дубай суперкарите са като у нас Астрите, пълно е.
  • 8 дубайски шебек

    6 0 Отговор
    ха ха ха тази новина я четох миналата година, фактиии фактически не сте ниакви факти 😃