Last news in Fakti

2 Август, 2020 13:04 8 777 22

Вижте кое супер лимитирано Bugatti си купи Кристиано Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • bugatti-
  • chiron-
  • centodieci

Bugatti Centodieci ще допълни автомобилната колекция на потругалеца, в която вече фигурира друг модел на марката, а именно Chiron

Вижте кое супер лимитирано Bugatti си купи Кристиано Роналдо - 1

За да отпразнува деветата поредна титла на Ювентус в Серия А, футболната суперзвезда Кристиано Роналдо си подари супер лимитираното Bugatti Centodieci, което ще допълни автомобилната му колекция, в която вече фигурира друг модел на марката, а именно Chiron. Хиперкарът е наистина ексклузивен, тъй като от него ще бъдат произведени само 10 екземпляра. Именно заради това, Кристиано Роналдо е един от малкото, които имат възможността да се сдобият с Bugatti Centodieci. Това предаде Motor1.

Вижте кое супер лимитирано Bugatti си купи Кристиано Роналдо

С цена от 5,5 милиона долара Bugatti Centodieci определено не е евтин, но португалската суперзвезда не би трябвало да има проблеми със заплащането му, тъй като е един от най-скъпо платените спортисти в света. По-конкретно, Ювентус плати над 100 милиона долара, за да подпише с Роналдо четиригодишен договор. Свръх лимитираният хиперкар е базиран на Chiron, който португалецът вече притежава, но има няколко ключови промени, които го правят уникален.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You choose the view 😉😅

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jul 31, 2020 at 9:32am PDT

За начало, Bugatti Centodieci има изцяло преработен екстериор, напомнящ на Bugatti EB110 от 90-те години. Този уникален дизайн придава на лимитирания хиперкар съвсем различна визия в сравнение с Chiron, на който е базиран. Bugatti Centodieci е оборудван с надградена версия на W16 агрегата на Chiron. След подобренията мощността е увеличена със 100 к.с. до зловещите 1600 к.с. Освен това, Bugatti Centodieci е оборудвано с четворен накрайник на изпускателната система и по-голям заден дифузьор, който осигурява по-голяма притискаща сила и стабилност при висока скорост.

Вижте кое супер лимитирано Bugatti си купи Кристиано Роналдо

За производството на тези лимитирани хиперкари е необходимо време и Кристиано Роналдо ще трябва да изчака своя ред, както всички останали. Доставките на Bugatti Centodieci ще  започнат от 2021-а, така че до тогава футболната суперзвезда ще трябва да се задоволи със своя Chiron, както и с другите уникални автомобили от колекцията си.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай ганьо

    35 14 Отговор
    Тоя луд ли?
    Това гори най-малко 60литра бензин от скъпия 100октанов,трудно ще му сложи газово,данъците му и каското ще са в космоса.

    Коментиран от #4, #8, #15, #22

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Komapak

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бай ганьо":

    Като за 5млн да не мислиш, че му пука.

    Коментиран от #6

  • 5 Румен

    12 1 Отговор
    Два свята няма. Единия е излишен
  • 6 гого

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Komapak":

    Усети ли сърказама?

    Коментиран от #18, #21

  • 7 Behemoth

    7 7 Отговор
    И за какво му са толкова таралясници на тоя?

    Коментиран от #9

  • 8 МП4

    16 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бай ганьо":

    Хахаххахсхххахс ти сериозно ли ве... Мислиш ли че му пука колко гори след като е дал 5млн долара и има поне още 2 бугатита за по толкова . А яхтите имотите и заплатата вув футбола. Това е човек който на деннхарчи 1000-2000$ дневните му. Парите са му най-малкия проблем . Все пак е Роналдо не е някой тенекеджия 😉
  • 9 "мъж" ве "мъж"

    11 7 Отговор

    До коментар #7 от "Behemoth":

    За да се прикрива, че е скрит гей! Виж, как се пльоснал голичък по пликчета, рекламка ;)))
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Той

    9 12 Отговор
    Ганьов.ци, ето това е суперкола, а не немските масовки с които се правите на интересни пред селяните на територията. Просто сте смешни отсрани погледнато как се дуете с немските масовки ,все едно притежавате лимитирания суперавтомобил от снимката, при това купени с кредити и като дойде време за ремонт пак теглите кредит за да го направите, ремонта. Жалка картинка е това. В Германия всеки 2-ри автомобил е чисто ново Бмв, Ауди, Мерцедес, Фолксваген. Купуват и сменят с нов модел като бонбонки. И никой не се мисли за нещо повече, още по-малко пък да се надува и да гледа лошо, освен ако не е някой мал.оумен балканец.

    Коментиран от #13, #17

  • 12 C20XE

    4 4 Отговор
    Щом започнеш да даваш по 5 млн за кола, май Господ се опитва да ти каже че имаш прекалено много пари...
  • 13 Отворко

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "Той":

    Казва се хипер кола бе, плебс. 'Айде марш у лево на метан станцията.
  • 14 един от стадото

    6 0 Отговор
    ама ще чака ред, като в соца. Аа, не- не се записвам, щом е с ред, чакал съм вече..
  • 15 незнайко

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай ганьо":

    Това е данъка в БЪЛГАРИЯ, без еко норма 6250.59 лева. С Евро 6 размера на данъка е 2272.94 лева. Отнася се за столицата.
  • 16 Боре

    4 1 Отговор
    Скоро и в БГ с газова уредба.
  • 17 сектант

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Той":

    лимони ли си ял днес или лимони с оцет?
  • 18 Komapak

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "гого":

    Само като видя сърказАма и газово ми е ясно от кое варненско село се изходите и двамата.
  • 19 Роналдо

    9 1 Отговор
    Поредния суетен клоун, след 30 години никой няма да си спомня за тоя лигльо, само хората направили нещо в полза за обществото и света са истинските икони, тоя е просто смях.
  • 20 Тоя ми

    3 0 Отговор
    е ясен. И тук си ги имаме/значително по бедни/ ама със същия "акъл". Тия дето ходят да плащат и зеят по стадионите не ги разбирам...
  • 21 кварталния

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "гого":

    Не знам дали ти си го усетил. Сарказъм - две грешни букви в една кратка дума, брат'чед!
  • 22 Момчето с БМВ-то

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай ганьо":

    Боли го задника колко му гори.тоя човек може да продаде и купи нашата държава ти му правиш сметка за разхода не казаха колко прави от 0 до 100 това чудовище но предполагам че ще е за 1.6сек.макс.скорост 450км/ч.