4 Август, 2020 10:55 5 950 9

Чудовищен Jeep 6х6 с двигател от Corvette

  • jeep-
  • gladiator-
  • 6x6-
  • тунинг

Пикапът получава шест колела и изглежда направо плашещо

Чудовищен Jeep 6х6 с двигател от Corvette - 1

Американската компания So Flo Jeep превърна Jeep Gladiator в плашещо чудовище с шест 38-цолови колела и червени "очи“- фарове. Бруталността на пикапа се добавя от матова черна боя и напълно преработена  предница. Този Jeep е оборудван с мощен двигател от Corvette и се продава за 140 хиляди щатски долара.

Според авторите на проекта, "гладиаторът-чудовище" е изграден върху удължена рама, има 6x6 подреждане на колелата, а просветът до земята е увеличен със 120 милиметра. Ходът на окачването пък е 355 милиметра.

Всъщност окачването и отпред, и отзад е оставено непроменено, но кормилното управление е усъвършенствано.

Чудовищен Jeep 6х6 с двигател от Corvette

Предлагат се две модификации на пикапа: с 6.2-литров бензинов двигател  от Corvette с мощност около 500 конски сили и дизелов двигател, който произвежда 300 конски сили.

Цените започват съответно от 140 и 150 хиляди долара. Оборудването на Flo Jeep включва лебедка, интегрирана в предната броня, ролкейдж в цвета на каросерията и подвижни спускащи се прагове. Тунинг специалистите обръщат специално внимание на предната част на пикапа, като добавят огненочервени фарове, напомнящи кървясалите очи на чудовище.

Наличен е и изцяло нов преден капак с въздухозаборници и мрежеста решетка. Ще припомним, че преди това тунинг студио Hennessey представи собствена версия на Jeep Gladiator. Пикапът бе оборудван с 6.2-литров V8 двигател, който развива мощност от 1 000 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    8 16 Отговор
    дъстър 6 по 6 има също, какво от това...
  • 2 Ивайло

    21 3 Отговор
    Ей това е джип от ада!!!
  • 3 Българин

    11 3 Отговор
    Маанете го тоя дзвер бе журналята ония мамините синчета употребяващите че го видат и като им купат по един два че ни изпогазят бре.
  • 4 Komapak

    2 8 Отговор
    Мислех че Хенеси правят само Веном а то се оказа, че можело и чудовищни грозотии да правят.
  • 5 борислав

    5 1 Отговор
    "Напомнящи кървясали очи на чудовище"- кой пък е виждал чудовище с кървясяли очи , че и да си спомня?
  • 6 Въпрос

    2 3 Отговор
    Ти филми не гледаш ли?!
  • 7 реалиста

    3 6 Отговор
    мани го тоя боклук,предпочитам си руското
  • 8 Заю Баю

    1 1 Отговор
    Без врати и покрив. А зимата? Или това е летен джип. Да платиш 150 хил. долара и да те вали дъжда и духа вятъра. А в горещините да нямаш климатик и да ти се варят яйцата - НЕ, МЕРСИ.
  • 9 доброволец

    0 1 Отговор
    Като има балъци да плащат ,ще има и тарикати да го правят и продават.Ама където мине Ужаската тоя ще реве на едно място докато му кръвясат и буталата.И ще има А М И Н .