19 Октомври, 2020 11:51 6 944 8

Ето я новата Navara на Nissan

  • nissan-
  • navara-
  • рестайлинг
Ето я новата Navara на Nissan - 1

Фотошпиони разкриха екстериора на обновения пикап Nissan Navara (известен на някои пазари като Frontier). Пикапът ще бъде модифициран външно, ще придобие различни нови опции, а на някои пазари ще получи по-модерен 2.3-литров битурбо дизелов двигател.

Премиерата на модела ще се състои преди края на годината. От поредицата от снимки, направени в Азия, може да се предположи, че обновената Navara ще премине към изцяло LED оптика, ще получи нови брони и различен преден капак.

Освен това площта на решетката на радиатора ще се увеличи и на капака ще се появи вложка с името на модела. Едновременно с обичайните версии може да дебютира и пикап, специално подготвен за офроуд с фабрично окачване, антихромен пакет, лебедка и практичен пластмасов комплект за предпазване на долната част на каросерията.

Ето я новата Navara на Nissan

Техническите модификации на Nissan Navara ще се различават в зависимост от пазара. В САЩ, където пикапът Frontier все още не е сменил своето поколение, версията D23 ще се появи с преосмислен интериор, пружинно окачване от Mercedes-Benz X-Klasse, с нов 3.8-литров бензинов V6 мотор и с деветстепенна автоматична скоростна кутия.

В азиатско-тихоокеанския регион Nissan ще разчита на 2.3-литров битурбо дизел със 190 конски сили (450 Нм), познат на местните купувачи от SUV-то Terra. Агрегатът ще замени стария 2.5-литров дизелов двигател и ще се отличава с по-добра гъвкавост и горивна ефективност.

Скоростната кутия ще е седемстепенна автоматична, като тя ще остане непроменена. Официалната премиера на обновения Nissan Navara/Frontier ще се състои преди края на 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рено Фен

    8 37 Отговор
    Непродаваем бклуууук.
  • 2 Ventura

    14 6 Отговор
    А Баце, видя ли я? Сигурно веднага ще смени старата, че много път го чака из чукарите на България! Петища строи инжинерният гений. Пък и пари бол, Европа дава.
  • 3 Пурко

    22 11 Отговор
    Рено съсипаха една легендарна марка! Амин и Бог да я прости!

    Коментиран от #5

  • 4 viki

    13 1 Отговор
    то и сегашната Навара 2019 г. е с 2.3 литров битурбо дизел 190 коня 450 НМ налични още на 1700 об.мин!!! - за ЕС и има само за тукашния евро вариант 6 ст. ръчка! - което е уникално добро решение за 4х4 голям пикап. Който не ще 6ст. ръчка има 7 ст. автоматик. - Навара остава 2021 г. единственият пикап 4х4 с битурбо дизел 190 коня и 2300 сс в Евросъюза! За сравнение конкурентите Митсубиши Л20д и Тойота Хайлукс са само с новите даунсайзинг мотори с 150 коня във версията 2020 г. септември!!!
  • 5 Хи хи

    9 11 Отговор

    До коментар #3 от "Пурко":

    Хахаха когати е имало Рено през 19-ти век тия още не са съществували.

    Коментиран от #6

  • 6 един от стадото

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "Хи хи":

    я ми кажи една истинска Рено жипкка. Ще кажеш, ама друг път

    Коментиран от #7

  • 7 Alexcho

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "един от стадото":

    Е как бре? Дачия Дъстър... 🤣
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.