Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 10:15 8 520 19

Снимки, подробности и цена на най-екстремното ново Lamborghini

  • lamborghini-
  • huracan-
  • sto
Снимки, подробности и цена на най-екстремното ново Lamborghini - 1

Суперкарът Lamborghini Huracan получи нова топ версия, която е обозначена като STO. Суперспортният вариант на купето ще започне да се продава от пролетта на следващата година за сумата от 327 838 долара.

Lamborghini Huracan STO на практика е пътна версия на състезателния Huracan Super Trofeo. От колегата си той получава усъвършенствана аеродинамика, нов обтекаем боди кит, перка на покрива и активно регулируемо крило.

Снимки, подробности и цена на най-екстремното ново Lamborghini

В допълнение, суперавтомобилът на Lamborghini е преминал през диета. Премахнати са задвижването на четирите колела и мултимедията, а в каросерията е използван повече карбон. Също така са инсталирани още по-леки спортни седалки.

Снимки, подробности и цена на най-екстремното ново Lamborghini

В крайна сметка теглото спада до 1 339 кг. Следователно иновацията е много бърза, като дори със стандартния 5.2-литров V10 мотор с мощност 640 коня (точно като на стандартния Lamborghini Huracan Evo) ускорението до 100 км/ч отнема 3 секунди.

Снимки, подробности и цена на най-екстремното ново Lamborghini

До 200 км/ч колата ускорява за 9 секунди, а максималната скорост е 310 км/ч. За да бъде приведен автомобилът в покой са инсталирани нови керамични спирачки с дискове с диаметър 390 мм отпред и 360 мм отзад. Спирачният път от 100 км/ч е само 30 м.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    19 2 Отговор
    Я кажете за Теслата сега?!?

    Коментиран от #5, #7

  • 2 За 330000 долара

    1 14 Отговор
    Си купувам един офис, давам го под наем за 3000 лева на месец и пей сърце. Може и една нова малка Тойота хибрид да си взема, чисто нова на лизинг

    Коментиран от #3

  • 3 Пурко

    22 4 Отговор

    До коментар #2 от "За 330000 долара":

    Мечтата не всеки мързеливец и неудачник в България! Пази Боже!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Не задавай въпроси

    5 12 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    На които не искаш да чуеш отговора. Новата Тесла плейд ще е по-бърза от новото Ламбо.

    Ускорение до 100 под две секунди, четвърт миля за 9 секунди, максимална скорост 320 километра в час. Четири задвижващи колела. 1100 конски сили. Кое от всички тези това Ламбо ще бие дори на хартия?

    Разбира се че ще стане като с настоящите модели. Виж какво ставаше още преди четири години с Lamborghini huracan. Оттогава Тесла стана много по-бърза.

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Пурко

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "Не задавай въпроси":

    Време беше последователите на Свети Илон да се изкажат! Интересно при тази скорост как ще са закрепени броните и окачването за купето и евтината пластмаса в интериора?!? Или ще ги лепим с тиксо и подсилваме с тел както при съветските недоразумения?!?

    Коментиран от #9

  • 7 Друго Ламбо

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    Ето ти и по-бързия Авентадор

  • 8 Пурко

    19 2 Отговор

    До коментар #5 от "Не задавай въпроси":

    Има една основна разлика ... и тя е че Ламбо е произведение на изкуството каквото Теслата ти никога ама никога няма да бъде!!! Не всичко е скорост и ускорение!

    Коментиран от #10, #12

  • 9 Tesla се учи в движение

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Пурко":

    Всички тези проблеми вече са отстранени при новите автомобили. Тесла е единствената автомобилна фирма, която променя автомобилите без да изчаква обновяване на модела. Всичко се променя в момента в който е готово.

    Мисля че от Volkswagen, но може и друг шеф да беше, каза че проблемът с дъждовната вода която влизаше в багажника при отваряне на задния капак, при тях може да се отстрани след минимум година и половина, докато направят нов проект, мине през всички отдели за одобрение, а накрая се изпрати като поръчки към поддоставчици за промяна на машините. просто беше изумен как при Тесла това отне само няколко седмици.

    А спомняш ли си как оправиха спирачния път на модел 3 само за няколко дни и "поправиха" всички засегнати модели без да стъпват в сервиз? Тогава абсолютно всички си признаха, че за тях е невъзможно да го направят. точно затова Тесла е най-скъпата автомобилна компания в света, а не защото не греши или произвежда много автомобили.

    Най-скъпата е заради скоростта с която извършва всички промени. Ще има и други недоразумения, но и те ще бъдат поправени по най-бързия начин.
  • 10 Не знаеш колко си прав

    5 7 Отговор

    До коментар #8 от "Пурко":

    Точно затова произведенията на изкуствата ще стоят в гаражите да радват очите, а Тесла ще се кара ЕЖЕДНЕВНО за да радва сърцето.

    Дали има някой който кара ламбото си ежедневно?

    Коментиран от #15

  • 11 Човек от бъдещето

    2 8 Отговор
    Петролопитеци вие сте изчезващ вид.
  • 12 Е тук съм съгласен

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Пурко":

    Само че трябваше да уточниш това още в първия пост.

    Аз обаче останах с впечатление, че говориш именно за бързина и ускорение, предвид това че никой досега не е спорил, че Тесла е по-красива и или по-качествена от Ламбо. Никой досега не е отричал, че Ламбо е произведение на изкуството. Така е било така и ще бъде.

    Сложи си ръка на сърцето и кажи, че в първия пост не си имал предвид, че това Ламбо ще е по-бързо от Тесла, впечатлен от скоростта от 310 километра в час?

    Коментиран от #13

  • 13 Пурко

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Е тук съм съгласен":

    Слагам си ръка на сърцето и казвам че не съм впечатлен от тази скорост защото често я достигам с един от автомобилите си! Но изработката, дизайна и най-вече духа на времето който носят в себе си автомобили като Ламбо и не само остават непреходни във времето! А това няма нищо общо със скоростта!

    Коментиран от #14

  • 14 Друг беше въпросът

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Пурко":

    Дали не искаше да сравняваме скорост и ускорение между Тесла и новото Ламбо в първи пост?

    Кой въобще е спорил с тебе, че Тесла е по-красив или качествена автомобил в сравнение с Ламбо?
  • 15 Пурко

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Не знаеш колко си прав":

    Караме ги ежеседмично! Но не това е важното в случая! Не мисля че ел. колата дава емоцията която получаваш от расов бензинов звяр! Както и преди съм казвал .... надуваемата кукла също ще ти свърши някаква работа, но няма да получиш емоция, любов и страст когато я оправяш!
  • 16 Ооо

    0 0 Отговор
    Колко буркана събира багажника ?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Георги

    0 0 Отговор
    Аве хубави са за гледане ама аз вече не мога да влезна в такава кола . А даже и да влезна не мисля ,че ще се чувствам добре сгънат на ченгел и да пътувам 500 км. Не е за мен това .
  • 19 Реалис

    0 0 Отговор
    Интересно ми е в България колко хора могат да си позволят дори и тесла.