2 Декември, 2020 11:01 7 136 10

3.5 секунди до 100 км/ч: Представен е най-бързият Ford Mustang Mach-E

  • ford-
  • mustang-
  • mach-e-
  • gt performance

Електрическият автомобил получи версия GT Performance

3.5 секунди до 100 км/ч: Представен е най-бързият Ford Mustang Mach-E - 1

Електрическият кросоувър Ford Mustang Mach-E вече има своята най-бърза версия - GT Performance. Иновацията ускорява от място до 97 км/ч за 3.5 секунди - постижение, по-бързо с 0.2 секунди от това на Mustang Mach-E GT.

Електрическият Ford Mustang Mach-E GT Performance се задвижва от двумоторен агрегат, който произвежда същите 486 конски сили като при GT, но има по-голям въртящ момент: 860 Нм спрямо 813.

Електродвигателите се захранват от батерия с капацитет 98.8 киловатчаса, която осигурява автономен пробег от 378 километра. За сравнение: Mustang Mach-E GT изминава 402 километра без презареждане.

3.5 секунди до 100 км/ч: Представен е най-бързият Ford Mustang Mach-E

Сред характеристиките на версията GT Performance са и спирачките Brembo с червени апарати, 20-цоловите двуцветни джанти с гуми Pirelli 245/45 R20 и черна псевдорадиаторна решетка.

В интериора има спортни седалки със сива тапицерия, а предният панел е с декоративна алуминиева вложка. Приемането на поръчки за Ford Mustang Mach-E GT Performance ще започне следващата пролет.

Доставката на сглобените електрически автомобили ще стане факт през лятото на 2021 година, а клиентите, които преди това са поръчали GT варианта, имат възможност да променят поръчката и да изберат GT Performance.

Директен конкурент на Ford Mustang Mach-E GT Performance ще бъде Tesla Model Y Performance, която ускорява за същите 3.5 секунди и струва около 60 000. Очаква се най-наточеният електрически Mustang да е по-евтин от Tesla-та.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тези сме ги слушали, слушали

    11 6 Отговор
    Порше тайкан също щеше да е по-евтин и бърз от Тесла модел s, а като излезе, се оказа че е по-бавен и струва два пъти повече.
  • 2 Форд

    9 3 Отговор
    и бременна ученичка са срам за всяко почтено семейство. Точка.
  • 3 сектант

    8 3 Отговор
    новата електрическа дачия почти наравно ще върви
  • 4 Еееее

    11 2 Отговор
    Защо е нужно от ford да правят различен модел mustang , така само развалят единственния си спортен модел , тва като видя никога ,няма да позная че е mustang, прилича на форд пума....

    Коментиран от #5

  • 5 Дааа

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "Еееее":

    Да , електрически мустанг ми звучи като джендърски автомобил.... Дано dodge и chevrolet camaro да не станат електрички . Защо вместо американски мускул , става американска п*т*а.

    Коментиран от #6

  • 6 Хе хе

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Дааа":

    Американски мускул? Ми той този е 2 пъти по-бърз!

    Коментиран от #7

  • 7 проблема

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хе хе":

    е следния (аз съм имал ел. форд) Колкото и да е мощен когато го купуваш, деградира. В момента в който го изкараш от дилъра киловатите вече не са колкото пише, а са с 0.000021% по малки. Това се случва всеки ден, точно като с количка с дистанционно, ако и сложиш зареждащи се батерии. Дистанцията, която не е никога колкото пише, пада още по главоломно. На третата година е ЛЕШ!!! Влияе му температура, влажност и какъв ток точно го зарежда. Дали го дозареждаш... Мазало е, двг-тата са нови по десет години. Тия на 5-тата са мармалад, да може да я стегнат, но цената всъщност е по две! Всичко се корени в таксата въздъх, ще видим до къде ще я докарат, но с масова продукция на електрички природата няма да променят.

    Коментиран от #9

  • 8 Оня с коня

    3 0 Отговор
    Глупости пълни баварецу М5 компетейшън ке ги изде с парцалите и 2те.
  • 9 Много точно написано

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "проблема":

    Аз също съм карал електричка 3 месеца , последния месец едвам вървеше , карах колата всекидневно ! Определено това не е най-доброто решение за бъдещи автомобили ! По-добре да карам няква малка колица с малък двг на газ от колкото електричка !

    Коментиран от #10

  • 10 Хайл

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Много точно написано":

    Точно👍 само който не е карал такова електрическо недоразумение му се възхищава