Last news in Fakti

13 Януари, 2021 15:10 4 470 11

Леброн Джеймс показа преродения Hummer (ВИДЕО)

  • леброн джеймс-
  • нба-
  • hummer ev-
  • gmc

Звездата от НБА засне новия електрически пикап GMC Hummer EV

Леброн Джеймс показа преродения Hummer (ВИДЕО) - 1

Известният американски баскетболист Леброн Джеймс публикува видео в своя канал в YouTube с новия електрически пикап на GMC, за който бе възродено легендарното име Hummer. Двуминутното видео дава представа за екстериора и интериора на автомобила.

Серийното производство на GMC Hummer EV все още не е започнало, но Леброн Джеймс успя да го получи, тъй като спортистът е официален посланик на американската автомобилна марка от миналата година. В началото на 2019 г. нападателят на Лос Анджелис Лейкърс участва в реклама за новия Hummer, наречена Quiet Revolution, която се излъчи по време на Super Bowl, финала на американския футболен шампионат.

Що се отнася до GMC Hummer EV, пикапът дебютира през есента на 2020 г. Автомобилът ще се предлага с различни електрически трактове, най-продуктивните от които ще произвеждат над 1000 конски сили. Автономният пробег без презареждане ще надвишава 500 километра.

GMC Hummer ще има специален "Crab Mode" - и четирите колела ще се въртят в една посока под един и същ ъгъл, така че колата да може да се движи диагонално. Тази функция ще позволи да се преодоляват трудни тесни места извън пътя, а също така ще улесни паралелното паркиране.

Продажбите на GMC Hummer EV в САЩ ще започнат през есента на 2021 година. По предварителни данни цените за GMC Hummer ще започват от $70 хиляди, а за най-наточените модификации ще трябва да се плати сума около $120 хиляди. Вижте видеото на "Краля".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бой-COVID-59

    16 7 Отговор
    На мен не ми трябва такава, аз си имам държавна 'жипка, с нея ходя навсякъде без пари...

    Коментиран от #3, #11

  • 2 Ивайло

    14 13 Отговор
    Това електрическо недоразумение само ще срами името на легендарния всъдеход!!! Комбинация от ток и офроуд през тежки терени със сняг, кал и ВОДА, където машината трябва да е проста, надеждна и дуракоустойчива - айде моля ви се!!!

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Крайно време

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бой-COVID-59":

    е да дойдеш,и в нашия край,да те рендосаме хууубаво. Без пари,няма да е ще си плащаш,на всеки!
  • 4 Разбрахме

    8 6 Отговор
    Това е,за негЪри! Със бради.
  • 5 123

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ивайло":

    По-просто от "батерия с моторче" здраве му кажи, има го и в детските играчки, работи и на Марс !
  • 6 Ха-ха

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ивайло":

    Намекваш, че офроуда е само за простаци и дураци ли?
  • 7 така де какво

    6 6 Отговор
    Ако една маймунка не се качи в Хамър значи не си купил джип
  • 8 гост

    4 4 Отговор
    Хубаво работят по рекламите от ГМ , ама няма да им помогне особено !!Според последно проучване себестойността на Тесла Сайбъртрък е поне с 40% по-ниска от всички представени пикапи на други компании , при доста по-добри показатели по всички точки ! Само от липсата на боядисване заради каросерията от неръждаема стомана се спестяват до 6000 долара на брой , а намаления брой каросериини части и начина на сглобяването им още толкова !! И точно това показват обявените цени от 39 900 до 70 000 долара за тримоторния вариант , който е много по-добър от този на ГМ за 120 000 долара !! Без да броим , че той ще ръждясва при това доста бързо и е само с два мотора и доста по-лоши показатели !!

    Коментиран от #10

  • 9 Уау!

    2 1 Отговор
    Extraction mode режима за измъкване на това нещо е маниашки!

  • 10 Алфа Чакал

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Да ,но американците си харесват Хамър и със сигурност ще има хора който ще го купуват.Тази ТЕСЛА само в един цвят ли ще се предлага
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.