15 Януари, 2021 09:37 4 147 2

Smart минава на кросоувъри

  • smart-
  • кросоувъри

Марката е готова да изостави утвърдения си имидж на производител на мини автомобили и да премине към кросоувъри

Smart минава на кросоувъри - 1

Следващата новост на Smart ще бъде кросоувър, който обаче няма да се конкурира със сходни модели на концерна Daimler AG като Mercedes-Benz A-Klasse и GLA. Важно е да се отбележи, че тази кола е изградена на платформата на Geely, която китайската компания използва за производство на свои собствени модели. На същата платформа се планира да бъде пуснат още един нов Smart, който също ще бъде кросоувър.

"Дължината на колата вече не е решаващ фактор за нас ... Преразгледахме изискванията за Smart", казват от компанията. „Искаме повече премиум и по-малко игривост.“ Новите превозни средства ще бъдат оборудвани с най-новите технологии, включително безжични актуализации и частично автономни системи за контрол. Автомобилите ще бъдат предназначени за европейския и китайския пазар.

„Потенциалът е огромен не само в Европа, но и в Китай. Кросоувърите се превръщат в най-популярните леки автомобили. Но не се притеснявайте, новият ни кросоувър не е само за Китай - ще го доставяме и на европейските пазари “, казва вицепрезидентът по продажбите Лесков в публикацията си в Linkedin.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пилот на Ферари

    9 2 Отговор
    Китайски автомобилчета под протекцията на Мерцедес .
  • 2 Чип чипик

    8 1 Отговор
    "безжични актуализации и частично автономни системи за контрол" - т.е. пълен контрол от външен източник.
    А си превишил скоростта с 10 км, колата спира, светва екранчето, превеждаш дължимата сумичка в криптовалута и продължаваш.
    Не се притеснявайте, че Бил Гейтс ще ви „чипира“. Установяването на пълен контрол над покупателните единици (мислещи се за хора) отдавна е в ход.