Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 13:32 9 754 36

Mitsubishi представи новият Outlander който се оказа... Nissan

  • mitsubishi outlander-
  • nissan

Следващото поколение на SUV-то няма да се продава в Европа

Mitsubishi представи новият Outlander който се оказа... Nissan - 1
Снимки: Mitsubishi

Mitsubishi обнови едно от най-популярните си SUV-та като предлага промени във всеки един аспект или поне така споменават от японската компания. Във времена на пандемия, премиерата на 7-местния SUV се проведе на живо на популярната в Щатите платформа Amazon Prime. За съжаление моделът няма да се продава в Европа и ще остане наличен само за клиенти в САЩ.

Под обновените панели на Mitsubishi-то всъщност се крие Nissan. Четвърта генерация на Outlander споделя платформа, задвижване и много от частите си с Rogue (познат в Европа и у нас, като X-Trail). Моторът с който ще се предлага SUV-то е 2.5-литров 4-цилиндров бензин със 181 конски сили и 245 нютон метра, предавани към 4-те колела посредством CVT трансмисия.

Както може да видите и от снимките, външно моделът се различава от предшественика си, като е запазил типичната решетка за японската компания която е свързана с фаровете, които в този случай са LED дневни светлини. Самите къси светлини са изместени малко по-надолу, а под тях в хромираната част на решетката се намират и светлините за мъгла.

Страничната линия също е по-различна от тази на предшественика си, отличавайки се с по-модерна визия, а задницата е приела нови стопове, заедно с нов дизайн на 5-тата врата. Явно промените във всеки аспект наистина съществуват, както споменават от компанията.

Интериорът също не отстъпва в този аспект. Екран с големина от 9 инча е поставен в централната част на таблото, а такъв с размер от 12.3 инча пред водача, трябва да осигурява всичката му нужна информация при шофиране. Всички системи за сигурност от последно поколение пристигат базово, а за екстри като по-мощна аудио система, хед-ъп дисплей и други ще трябва да си доплатите.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дизайн за кривогледи

    32 68 Отговор
    Типипната азиатска кола грозна и непривлекателна

    Коментиран от #10, #11, #12

  • 2 Пръч

    21 12 Отговор
    Не ми харесва отпред, иначе моделът си го бива..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шекел

    11 23 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Сектанте евала.Едно иъм едно си ги описал.Дръти рокаджии сами най смешни след феновете на Цеца и Меца

    Коментиран от #7

  • 5 Тъп си

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Йеховисте, ти как се държиш по светофарите?

    Коментиран от #8

  • 6 Кирчо

    13 32 Отговор
    Как малко по малко японските щайги се изнасят от Европа, ми хората имат минимум изискване за представане на автомобила и марки като Шкода и Рено ги смазват от продажби
  • 7 сектант

    2 9 Отговор

    До коментар #4 от "Шекел":

    потен вол от века на рокендрола бате
  • 8 сектант

    13 7 Отговор

    До коментар #5 от "Тъп си":

    както са ме учили на кормуването а то е да се изнесеш бързо за да могат да минат и другите водачи и да не те пребие някой водач в отлично настроение

    Коментиран от #9, #14

  • 9 qwerty

    4 5 Отговор

    До коментар #8 от "сектант":

    То е така, но моментния разход е ограничен до 99.9л/100км, която не понася на повечето собственици на автомобили.
  • 10 дядо Йоцо гледа

    15 20 Отговор

    До коментар #1 от "Дизайн за кривогледи":

    Защо му слагате минуси на човека, като е абсолютно прав! Даже на китайски кашон бие, не само азиатски. Просто колата няма никакъв финес.
  • 11 Баш Батка

    2 11 Отговор

    До коментар #1 от "Дизайн за кривогледи":

    Щом Нисан е намесен значи е френска...има нещо Кактусоподобно в тая консерва. Иначе 124-ка кърти маниак!

    Коментиран от #13

  • 12 гост

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дизайн за кривогледи":

    Много ги разбираш .Аз като си купувах анцунг във фирмата шиели само за чужбина и ме попитаха каква марка искам да бъде. А мебелите ги правят само в Търговище и която фирма поръча такъв етикет слагат. Може и колите да са така. Та немските мебели и дрехи са най хубави да знаеш.
  • 13 падналия ангел

    13 1 Отговор

    До коментар #11 от "Баш Батка":

    Това "замесване" е още от 2006г. но с ПСА-ТРИЗНАЦИТЕ: MITSUBISHI OUTLANDER, CITROEN C7 И PEUGEOT 4007

    Французите се отправят към нови територии, досега непознати за групата PSA Peugeot Citroen. Сътрудничеството с Mitsubishi дава плодове - новите SUV модели- близнаци, Peugeot 4007 и Citroën C7, идват заедно с новото поколение на Mitsubishi Outlander.
  • 14 Танос

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "сектант":

    За си прост не е нещо с което да парадираш,срамно е! Досаждаш вече пич!

    Коментиран от #15

  • 15 Куртев

    4 11 Отговор

    До коментар #14 от "Танос":

    Прав е Сектанта.Този джип няма място в Европа,защото е грозен и мооооо т ъ п.А ти си чети Top gear и не чети сайта на плебса.Пандемисимо хлухи амиго.
  • 16 антисектант

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Последния анемичен Дъстер който ми караше на две педи от бронята , го свалях с шутове от теглича ми, та по-спокойно по светофарите, отворко
  • 17 Морето

    21 0 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Станал си смел в изказванията, Секта...недей напада така яростно другите марки автомобили. Това, че никоя марка не може да се "доближи" по цвят и красота към любимия ти Дъстър, не означава, че не струва.
  • 18 batkata

    4 8 Отговор
    Хубав е, но ще си карам дъстъра
  • 19 един от стадото

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    като почнеш да караш по магистрала с шест платна в посока и дълга 3-4хлд мили и тя е номер 82, и решиш да свиеш на дясно по номер 96 барем и тя 2-3хлд мили ще се замислиш с каква кола ще пътуваш там. Толкова по въпроса от мен. Колкото до номерата на магистралите им, бройка показват, бройка братчет..

    Коментиран от #24

  • 20 Мирослав

    17 2 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Харесва ми това Мицубиши, пък нека е "преоблечен" Нисан. За плешивите бащи не знам, но предразсъдъците са голяма глупост. Не казвам да не ги отчита човек, но да вижда и разликите. Аз например карам Хюндай и30 комби с малък мотор, с бръсната глава съм, тежа няколко десетки килограма над 100 и съм мускулест без дежурното коремче. Слушам дет/траш метъл в колата и на светофара въртя гуми редовно с този Хюндай. Според предразсъдъците човек с комби е улегнал семеен тип, безпроблемен в обществото... Дали съм интелигентен над средното?! Потърси ми поне една правописна или друга грешка в коментара...

    Коментиран от #35, #36

  • 21 Събудете се

    19 3 Отговор
    За щастие на производителите мнението на хората от най-пропадналата държава в Европа няма никакво значение,защото нямат нито умствен,нито финансов потенциал,който да кореспондира с претенциите им.
  • 22 Тцтц

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Долнопро ният паразит вероятно е учил и сега изкарва пари, с коитоще образова децата си вместо да си купи X6 на 10г, за ноето такива ксто теб с 1500лв заплата и Астра комби мечтаят да си купят, защото в люлин ще им осигури уважението на другите себеподобни примати.
  • 23 КОЮ

    6 3 Отговор
    Aбе нещо не ми допада тази визия , жалко че много Японски производители се изтеглят от Европа . Притежавам Лансер , и съжалявам но това вече не е моето виждане за Митсубиши .
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ккк

    9 1 Отговор
    Автомобилът наистина е със спорен дизайн и не може да бъде харесан веднага и от всеки. Но ако е надежден и лесен за поддръжка, ще намери своите почитатели и собственици. И не е за чалгари.
  • 26 aaaa

    3 7 Отговор
    Жалък опит за копиране от Хюндай Санта Фе, ама по-грозно и по-малко....

    Коментиран от #27

  • 27 Тираджия

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "aaaa":

    Абе ти луд ли си? Хюндай монтират изхвъллените 2 - литрови двигатели на Митсубиши от 60-те и крадат от, който сварят!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 0000

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "koko":

    Пък аз съм неплешив баща 185 на 108 килограма каращ паджеро 89 година,ама ми е малко тясно и спънато.обаче по черно и в гората ще те спукам с тая тапицирана тойота😄

    Коментиран от #32, #33, #34

  • 30 Брадвата

    3 1 Отговор
    Симпатяга е колата, малко и на КИА прилича отпред, малко и на Нисан.. и емблема на Мицу на всичкото отгоре :D Атмосферка + що-годе надеждна кутия, кво повече? Нормални доходи, за да мога да си я позволя, може би?
  • 31 Неразбиращ

    7 2 Отговор
    Айдеееее започна се, всички отворковци в Бг където карат покойници и дръгели от 90те да се изказват за Митсубиши,забравихте ли че Паджеро е спечелил 11 пъти ралито Париж Дакар,а за евото на Лансер да не говорим , че още немският гений се чуди как да го настигне,и евото ново струва колкото Порше......
  • 32 Димитър

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "0000":

    Забрави да добавиш и че си невероятно неграмотен.
  • 33 Димитър

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "0000":

    Забрави да добавиш и че си невероятно неграмотен.
  • 34 Димитър

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "0000":

    Забрави да добавиш и че си невероятно неграмотен.
  • 35 дядо Йоцо гледа

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Мирослав":

    След Аз например - следва запетая. След Според предразсъдъците - пак запетая, отворко!
  • 36 Атом

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Мирослав":

    Липсва някоя запетайка ,но иначе съм съгласен с теб 🤝