Last news in Fakti

21 Февруари, 2021 12:00 7 578 16

BMW X6 M Competition с 800 коня след намесата на G-Power

  • bmw-
  • x6m-
  • competition-
  • тунинг-
  • g-power

Различни пакети предлагат и по-малко конски сили

BMW X6 M Competition с 800 коня след намесата на G-Power - 1
Снимки: G-Power

Третото поколение на BMW X6 в най-мощното си изпълнение M Competition стандартно предлага 625 конски сили и 750 нютон метра, благодарение на 4.4-литров V8 с две турбини. Дори и в стоков вид, SUV-то достига 100км/ч за 3.8 секунди след старт от място, а максималната скорост е ограничена на 250км/ч.

Ако все пак това не е достатъчно за някой, то от тунинг компанията G-Power имат няколко решения според това колко искате да напомпате вашето X6. Първият вариант предлага софтуерна намеса, увеличаваща мощността до 700 конски сили, а максималният въртящ до 850 нютон метра. Това е най-евтиния вариант, макар цената му от 2 495 евро, да не е най-ниската за софтуерна намеса.

Stage 2 предлага различен софтуер и намеси по генерацията, след които SUV-то постига максимална мощност от 750 конски сили и 900 нютон метра. Цената на софтуера е 3 495 евро, а тази на генерацията е 5 950 евро.

За най-мощният вариант, който освен всичко предлага и ъпгрейд на турбините ще трябва да се изръсите 4 595 евро за софтуер и 5 950 за новите „охлювчета“. За тези пари получавате 800 конски сили и 950 нютон метра.

Ъпдейт на софтуера на кутията и увеличаване на максималната скорост до 300км/ч. са включени при всички пакети, но пък за промени по окачването и други джанти ще трябва да доплатите още.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    9 7 Отговор
    няма лоша лека кола има лоши шафьори

    Коментиран от #9

  • 2 Добре

    23 4 Отговор
    ще е в районите където се продава този модел да подсилят мантинелите и стълбовете защото не само у нас зад волана на тези "бегачки" често сядат таланти със интимни смущения и дефицити които доказвайки "мъжествеността" си излагат на риск здравето и живота на останалите участници в движението.

    Коментиран от #15

  • 3 jар

    20 17 Отговор
    NISSAN GT-R e на пазара от 2007-ма а има много по добри динамични характеристики.Вече 14-та година нито BMW,нито друг немски производител не успяха да създадат сериен модел който да бие "годзила" в която и да е дисциплина.

    Коментиран от #13, #14, #16

  • 4 Plameni

    11 7 Отговор
    В статията става въпрос за SUV. Твоя Nissan GTR e отвян от друг GT R на Mercedes. Виж кой е най-бързият сериен автомобил на Нордшлайфе

    Коментиран от #8

  • 5 БАТКАТА

    15 1 Отговор
    Такива "насъскани" паркетници се котират предимно на паркинга пред "Биад".

    Коментиран от #6

  • 6 Прав си

    18 1 Отговор

    До коментар #5 от "БАТКАТА":

    а зад волана най често са типове като онзи дето вие-"сега е моментааа за апартаментааа…."
  • 7 Радо

    19 5 Отговор
    Мечтата на всеки циганин.
  • 8 jар

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Plameni":

    Цената на "базов" Мерцедес от този модел е от 330000лева и въпреки това ускорява до 100км за 3.6сек. а причината за по доброто време при обиколки на тази писта е по ниското тегло постигнато благодарение на олекотени детайли изработени от скъпи материали като карбон и стоманени сплави които рядко се влагат в коли за ежедневието.

    Коментиран от #12

  • 9 БМВ боклук

    11 6 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":

    Има. Тези които трошат двигател и скорости като солети. Казват се бмв
  • 10 Айше

    14 4 Отговор
    Ромска мечта
  • 11 Сифиянец

    9 4 Отговор
    И аз съм фен на японците, но БМВ м8 компетишън го разпори Нисана на четвърт миля. За справка YouTube. Марк Уотсън канал. Има и други подобни.
  • 12 Plameni

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "jар":

    Nissan GTR nismo е ,,много евтин ,,-цена от 360 000 лв
  • 13 Японеца

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "jар":

    Немците са коне с капаци, GTR е с нетрадиционни решения, визирам скоростна кутия и два кардана! Няма да го бият още дълго!
  • 14 РЗС

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "jар":

    Викам да не се изхвърляш ти и другата джапанка дето коментирате, защото друга немска марка наречена порше съдира де що има японки, тесли, макларъни и други подобни супер дупер коли.
  • 15 Играч

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Добре":

    Карай в дясно и си живуркай с мисълта че женати не мисли така.
  • 16 Бай Онзи

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "jар":

    Много грешиш джапанке твоят GT-R нема нищо общо с тези автомобили.А точно това е проблема както бех споменал преди че джапаните немат все още такъв автомобил който да се конкурира с БМВ М и Мерцедес АМГ и да е със същото купе GT-ra e каруца пред тех въобще не ми го хвали.