24 Февруари, 2021 11:39 2 582 12

Mercedes-Benz: Електромобили вместо купета и кабриолети

  • mercedes-benz-
  • кабриолет-
  • купе-
  • електрически модели

Mercedes ще съкрати двувратите модели в гамата си

Mercedes-Benz: Електромобили вместо купета и кабриолети - 1

Вчера се състоя официалната премиера на обновената C-Klasse и както може би ви е направило впечатление, тя бе представена само във версии седан и комби. Един от шефовете на Mercedes,Маркъс Шафер, даде малко повече обяснения какво ще се случва с двувратите модели на марката в бъдеще.

Според Шафер, марката трябва да се фокусира върху по-продаваните модели и да разционализира гамата си. През изминалата година тя достигна 50 различни модела, а предстоят премиери на още електрически модели до края на 2021-а.

Купета и кабриолети няма да бъдат спрени напълно от производство, те ще се разработват и в бъдеще, но под друга форма. Именно последните думи на Шафер ни карат да мислим, че от Mercedes ще направят 2 в 1 и ще покажат електрически кабриолет в близко или не толкова близко бъдеще. Дали това ще се потвърди, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    16 3 Отговор
    Жалко, именно друвратите версии на С класа и Е класа ме привличат повече от варианта седан. А и са доста по красиви. Пък и пътуваме максимум двама, защо ми е седан ?
  • 2 S Class

    8 5 Отговор
    последния пирон в ковчега на Боклука Тесла

    Коментиран от #4, #5, #8, #9

  • 3 Хухуху

    4 7 Отговор
    Кои са тези боклуци, копито са по-ненадеждни от Тесла? Ааааа това е Мерцедес! 😂😂
  • 4 А защо спомена Тесла?

    8 6 Отговор

    До коментар #2 от "S Class":

    Замисли се защо първата ти мисъл, в едното изречение което реши да споделиш с нас беше точно Тесла? Едно време всички гонеха Mercedes, защото оттам вдигаха летвата за цялата автомобилна промишленост, а сега Mercedes гони Tesla дори по думите ти.
  • 5 А дано, ама надали!

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "S Class":

    Напълно възможно е да стигнат и задминат Тесла, но по пътя към целта ще спечелим всички ние обикновените потребители.

    Само си представи, че Тесла вече са станали най-бавните, неикономични модели с най-малък пробег, които се зареждат най-бавно и имат най-малката зарядна инфраструктура, а всички останали са задминали Tesla по показатели и предлагат повече на по-ниски цени?
    Представяш ли си тогава какви автомобили трябва да караме всички?

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 А ти престани с тези дупки

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Като гост":

    Май е по-добре да мислиш за Тесла, отколкото все за запълване на дупки с какви ли не неща. Ходи си ги запълвай тези дупки с каквото намериш, но не е задължително да споделяш терзанията си тук!
  • 8 Рено Фен

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "S Class":

    Само като отвориш сайта и видиш новата ТЕсла и най-вече показателите и от пробег над 800км ускорение до 100 за под 2 секунди и максимална скорост от над 330км/ч не виждам какъв пирон е където и да е.Оставям на страна автопилоти автономно управление паркиране и тн.
  • 9 Нико

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "S Class":

    Масата нови мерцедеси, че са кенефи, кенефи са, но идиотите, които ги купуват са топ на идиотията. Ама карай си талигата и гледай стоповете на Теслата, защото от сега нататък винаги ще си зад нея

    Коментиран от #10

  • 10 Факт

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Нико":

    Мнглцедес винаги са били за такива просто 90-те идиотията беше приета за норма
  • 11 Случаен

    5 2 Отговор
    С други думи - затягат коланите, че никой не им ще некачествените боклуци.
  • 12 Пурко

    0 0 Отговор
    Ей много мислят тези мисирки брях!