25 Февруари, 2021 11:06 2 980 7

Последни снимки на Taycan Cross Turismo преди премиерата на 4 март

  • porsche-
  • taycan-
  • cross-
  • turismo

Повдигнатото комби ще дебютира в следващите седмици

Последни снимки на Taycan Cross Turismo преди премиерата на 4 март - 1
Снимки: Porsche

След като вече видяхме видео, което на практика показа всичко около Taycan Cross Turismo, то от Porsche ни дават още една възможност да видим повдигнатото комби преди официалната му премиера. Тя ще се състои на 4 март и поради различни рестрикции, отново ще бъде онлайн.

През последните месеци Taycan Cross Turismo беше подложен на редица тестове, които според германската марка наброяват 998 331км. Това включва разнообразни трасета, като пистата Нюрбургринг, преминава през различни планини и стига до черни пътища в Африка.

Според Щефан Векбах, който е отговорен за Taycan, комбито трябва да е еднакво способно както на пистата, така и извън пътя, като междувременно осигурява повече пространство от купеобразния Taycan. Интересно е сравнението което Векбах направи. Taycan Cross Turismo е като швейцарско ножче, но на 21-цолови гуми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Malkia Myk

    2 2 Отговор
    Да неправят кабрио комби много ще е успешно!
  • 2 Извън пътя и черни пътища

    1 3 Отговор
    Дали някой ще си купи porsche, за да го кара по черните пътища? Каквото и да разправят, това ще си остане паркетник, защото дори да има офроуд възможности, никой няма да го изкара от асфалта при тази цена. Това е красив и лъскав автомобил, който някой надали ще иска да го надере по храстите или да го наблъска от камъчета.


    Виж на писта може да му скъси животеца, особено на гумите, че друго надали ще може да му износи, предвид задвижването.

    Коментиран от #3, #7

  • 3 S Class

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Извън пътя и черни пътища":

    Да, ама по-голям паркетник от тесла няма.

    Коментиран от #4

  • 4 Така е!

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "S Class":

    Кой спори? Единствения автомобил Tesla който няма да е паркетник, ще е Tesla cyber truck. Него дори такива хейтъри като тебе, с ключ не могат да му надерат боята, да не говорим за притеснение от надиране по храсти или изхвърчали малки камъчета. Пък и с този клиренс, ще има и доста добри офроуд способности.

    Всички останали моделипроектирани за нещо различно от паркетници. Каквито и тестове да правят, Порше тайкан и той си е паркетник.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 gost

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Така е!":

    смЕх. Кибер трък, тоя дет ми счупиха стъклото с топка? :D
    Tова е нещо което няма да се произведе или ще е много различно от показаното.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Извън пътя и черни пътища":

    Ами то същото важи за Кайен и Макан , дори с любимите на антиелектриците двг-та ! Ама са най-продаваните модели на Порше , над 80% от всички !! Та така и с това комби , със сигурност ще продаде повече от Тайкана , както и бъдещите електрически Кайен и Макан