Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 12:08 4 526 17

Полицията в Хонг Конг спря за проверка 45 суперавтомобила (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • porsche-
  • ferrari-
  • mclaren-
  • полиция-
  • акция

Ferrari, Lamborghini, Porsche и McLaren са само част от спрените коли

Полицията в Хонг Конг спря за проверка 45 суперавтомобила (ВИДЕО) - 1
Снимка: Youtube

Мащабна акция на властите в Хонг Конг предизвика интересна гледка за жителите и гостите на града. Както може да видите и във видеото, 45 спортни автомобила са спрени за проверка от местната полиция. Може да видите различни Ferrari-та, Lamborghi-та, McLaren-и, Porsche-та и други.

Акцията се е случила в неделя сутринта и има за цел да спре нелегалните гонки които се случват в късните часове на денонощието. Според властите в Китай, уличните гонки се случват редовно, особено през уикендите и почивните дни.

Същото показва и статистика на полицията в китайския град. Данните показват, че през първите 11 месеца на 2020 година са постъпили 139 сигнала в сравнение с едва 99 през 2019 година. Този ръст от 40% е предизвикал и мерките до които полицаите са стигнали.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 S Class

    5 12 Отговор
    сега обядвам Риба Тон с Тахан по ливански и да напиша, че е много вкусно и Тесла са най-големите шкартота

    Коментиран от #3

  • 2 Пурко

    14 3 Отговор
    Не вярвам на тази новина щом няма Тесла там! Какви гонки без таблета на колела кви пет лева?!?

    Коментиран от #5

  • 3 Ти да видиш!

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "S Class":

    Нали разправяше че в Китай няма кой да купува тесли, че били скъпи. Като гледам клипа наистина нямат пари тези китайци.

    Коментиран от #9

  • 4 Ха ха ха

    11 0 Отговор
    Там ги спират, ама в България полицаите се на си ра т като видят хубава кола, и как се правят като спрът честен човек, Мале......
  • 5 Е какъв е смисъла?

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пурко":

    Защо мислиш, че всички мразят Tesla? Какъв е смисълът въобще да се пуска на гонка? Състезанието ще стане скучно, защото всеки предварително ще знае победителя. При всички тези автомобили, дори да караш най-бързия автомобил на теория, на практика може да си последен ако не знаеш как да го караш. Дори един и същ шофьор, в 5 старта ще направи пет различни времена. При Тесла няма какво да объркаш и не е необходимо да си кой знае какъв шофьор.

    Коментиран от #11

  • 6 Синан

    2 5 Отговор
    Арно де, а тостери оти нема?

    Коментиран от #12

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шекел

    3 1 Отговор
    Хонг Конг няма нищо общо с Китай.Както навремето комунягите тук си бяха измислили курорт Русалка а тия в Павликени се трепат да бачкат.Изтопна сатрапия тва е.
  • 9 S Class

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ти да видиш!":

    99 процента от частите в Тесла са от Китай, което обяснява защо са такива боклуци.

    Коментиран от #10

  • 10 Ти да видиш!

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "S Class":

    Затова ли при започване на производството в китайската фабрика, първоначално внасяха 80% от частите от Щатите, а постепенно започнаха да ги заместват със собствено производство и доставки от Китай, като последно вече бяха стигнали 70% китайски доставки с цел 90%?
  • 11 Живко Абрашев

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Е какъв е смисъла?":

    Има един канал в който правят драг състезания на всякакви видове коли carwow на Matt Watson. Там въздесъщите миксери доста често биват..... наказвани от коли като тези във видеото.... само казвам че присъствието на тесла в компанията на тези шедьоври просто е смехотворно. Електричките да ходят на трамвайните релси. Идеални са за градско каране, да не замърсяват....

    Коментиран от #13

  • 12 Защото с двойно предназначение

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Синан":

    Не можеш да обвиниш някой собственик на Тесла, че е участвал в състезанието. Обаче тези с lamborghini и Макларън не могат да се оправдаят, че са тръгнали да карат децата на училище. Това са автомобили с единствено предназначение - състезание. Никой не ги кара за ежедневни или почти никой.

    Коментиран от #14, #16

  • 13 Наказателят иде

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Живко Абрашев":

    Казва се PLAID!

    Никой от тези не може да му се опре!

    Коментиран от #15

  • 14 Не че нещо

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Защото с двойно предназначение":

    Ама с такива коли се състезават разни пуберчета дето не са изкарали един лев с ръцете си а мама и тате са им купили скъпи играчки. Познавам много собственици на такива коли и никой от тях не ходи да се състезава. Това са екзотични коли който не са за всеки сульо дето не може да върви в права линия. И да, спокойно можеш да си караш детето на училище с ламбо, Ферари или макларън, та ако щеш и пагани.... колите знаят и 2 и 200.... ама магарета зад волана най често знаят само 200
  • 15 Живко Абрашев

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Наказателят иде":

    Може и да си прав, но тъй като изобщо не бях чувал за тая модификация на Тесла значи че е супер, мега, хипер ултра рядка и определено не е влиза в графа сток, дори и да излиза в този си вид от производителя. Ако ще говорим за допълнително напомпани автомобили...... има едни такива дето ще оставят теслата 200м на зад за 1/4 миля.... тук говориммза стокови масово произвеждани коли.........

    Коментиран от #17

  • 16 Komapak

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Защото с двойно предназначение":

    Гледам в Германия доста си ги карат по аутобаните. Ниско прелитащите с 300 не само за състезание. Във Франция картинката е подобна само дето спазват ограниченията. Приказката за киселото грозде.... 😊
  • 17 Това че не си чувал

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Живко Абрашев":

    Не значи, че не е сериен автомобил. Ще се продава повече от всички Ферарита и ламборгинита взети заедно, защото струва само 140 хиляди долара. Не си чувал и виждал, защото производството и започва след няколко месеца, но като излезе ще разплаче всички супер и хипер автомобили или както и там да ги наричат за ексклузивност, за да им вдигна цената над милион.