Last news in Fakti

2 Март, 2021 15:33 2 901 5

Ето как би изглеждала новата C-Klasse Coupe

  • mercedes-benz-
  • c-klasse-
  • купе

Рендър показва двуврата версия на C-Klasse

Ето как би изглеждала новата C-Klasse Coupe - 1

През изминалата седмица ви информирахме, че от Mercedes ще спрат производството на някои кабриолети и купета в полза на електрическите автомобили. Марката планира да съкрати част от моделната си гама в полза на автомобилите на ток, които стават все по-популярни.

Един от моделите, който се оказа под прицела на тази стратегия е обновената C-Klasse. Премиерата на поколение W206 се състоя преди малко повече от седмица, а както може би вече сте прочели в статията ни, бяха показани само седан и комби версия.

Двувратата версия на C-Klasse е доста популярна, а и доста красива според повечето хора. Именно за това решихме да ви покажем как би изглеждал Mercedes-Benz W206 в купе вариант. Както и при останалите модели с две врати, задната е премахната, а предната удължена за по-лесно влизане и излизане на втория ред седалки. Друга промяна включва задното странично стъкло, което е по-голямо и с различна форма, следвайки линията на тавана. В коментарите може да оставите мнение дали от Mercedes все пак не трябва да размислят и да видим двуврата „цедка“ в бъдеще.

Ето как би изглеждала новата C-Klasse Coupe


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ханс

    15 10 Отговор
    Като Опел само че по грозна.

    Коментиран от #5

  • 2 Дфен

    6 5 Отговор
    Въй дано не излезе това
  • 3 ссссс

    5 6 Отговор
    Новата S класа на външен вид е абсолютен провал като дизайн.Отвътре е изключителен лукс и красота ,но на външен вид ,до момента е посрещната само от негативи.C-класата явно и тя натам отива..Единственото хубаво тук е ,че е ново.
  • 4 пенджаб

    10 1 Отговор
    Отвън новите модели са значително по-изпипани от предишното поколение.Трудно се различават C E S клас.
    Интериорът е потресаващ.Кич като в пенджабско такси.
    Също без големи разлики в отвратителните детайли на различните класове.
    Ама нали клиентите им са със съответната култура.
    Най-завиждам за светодиодните шарении.Тъжна история.
  • 5 ЯВОРОВ

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ханс":

    Само единия винт или гайка струва повече от 10 опела ,АБСОЛЮТНО НЯМА КАК ДА СЕ СРАВНИ опел с МЕРЦЕДЕС .Най вероятно карате газофка или изтърбушен дизел .С качулка ,