Last news in Fakti

5 Март, 2021 16:45 3 536 15

Land Rover ще удължи новия Defender

  • land rover-
  • defender

SUV-то ще разполага с трети ред седалки

Land Rover ще удължи новия Defender - 1

Новото поколение на Land Rover Defender бе представено преди около година, а преди седмица от британската компания представиха V8 двигател за всъдехода. За момента Defender се предлага във версия 90 с две врати и 110 с четири врати,а съвсем скоро ще дебютира и нова версия 130, която ще се отличава с по-дълго купе и трети ред седалки.

Land Rover ще удължи новия Defender

По-дългият Land Rover ще е базиран на 110-ката и ще запазва същото междуосие от 3022мм, но ще предлага повече място за третия ред седалки. Общата дължина на SUV-то ще достига 5100мм, което е с 342мм повече от стандартната четириврата версия.

Land Rover ще удължи новия Defender

Освен добавените седалки, не се очаква да има разлики спрямо останалите два модела, а отличителен белег ще е по-дългото купе, което най-вероятно ще се отрази единствено на задните панели. От британската компания споменават, че с новото попълнение ще се целят в клиенти от Америка, Китай и Близкия изток. Все още няма дата за официална премиера на модела, но очакваме да го видим в следващите месеци с продажби започващи от средата на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 S Class

    13 7 Отговор
    ТЕСЛАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААсабоклуци
  • 2 R R

    3 10 Отговор
    Много добър .
  • 3 Off

    5 1 Отговор
    Мммм 5.1 метра тва голям шлеп, в 99% от БГ гаражите няма да се събере, няма да го взема.
  • 4 шофер

    5 7 Отговор
    Колко и да се пънат Г классе си остава номер едно. Германска яка джипка!

    Коментиран от #14

  • 5 тарикату

    3 5 Отговор
    тоя и в калта ще го скъсам с голфу, смешник
  • 6 такаа

    9 2 Отговор
    Главният изпълнителен директор на индийската компания Jaguar/Land Rover - Тиери Болоре, продължава да изненадва със сензационните си разкрития за положението на компанията. На среща с инвеститорите в края на февруари той ги е запознал с огромните загуби на британския производител заради проблеми с качеството, които водят и до отлив на клиенти.
  • 7 Йозеф

    5 2 Отговор
    Това е паркетник, моделите от преди 10 години ставаха, макар че пак си бяха трошливи курници.
  • 8 🌮🥐🍕🇫🇷

    5 0 Отговор
    Не знам как от ВБ е попнала индустриалната революция обаче англичаните са пословично некадърни и мърляви работници от тсм иде проблема с качеството.А инженерите им са средно ниво.

    Коментиран от #9

  • 9 Komapak

    1 4 Отговор

    До коментар #8 от "🌮🥐🍕🇫🇷":

    И колко по точно се различават от франсетата? Май разлика няма?

    Коментиран от #10

  • 10 🌮🥐🍕🇫🇷

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "Komapak":

    Разликата е че французите са топ инженери от които германци японци америианци руснаци и китяйци преписват щото не могат да им опонират.
  • 11 вики

    2 0 Отговор
    Паркетник чак не е! Пак клавиатурни капацитети на по 22 г. с голф 4-ка на 20 г. се изхвърлят. Не е проходим като първият - ясно е! Но е най-проходимият нов модел джип излязъл на пазара 2021 г. в Европа....ако не се брои новият Джийп Вранглер Рубикон за европейски. Иначе за 2021 г. новите модели истинският офроудър е новият Форд Бронко - за съжеление само в САЩ е....за Европа за почитане при истинските офроудъри е новият модел Хайлукс с най-накрая уголемения обем - 2.8 турбо дизел 204 коня - за 2021 г. Евро съюз модел е даже огромен този двигател и за поздрав към Тойота ЕС отдела.
  • 12 Варна

    2 2 Отговор
    Не съм виждал по- големи боклуци от Роувър. - Не познавам, човек който си е купил джипка от тези и да не е ревал. Вчера даже говорих с един комшия, който си купи роувър и на 2рият месец скъса колянов вал. А той е професионален шофьор, а и не е напъвал колата. - Каза, че след като няколко месеца чака тъпият колянов вал, до тук разходът му е 10 000лв.
  • 13 Гост

    1 3 Отговор
    Признавам собственика, ако се пусне с тази прекрасна кола там, където днес минах с уазката с две малки деца на задната седалка и куче в багажника. Чак ме хвана шубе, че ще счупа предното стъкло, пък няма къде да обърна. По едно време се чудех това желязо как го изкачи този баир и как прегази тези кални коловози. Уазката ми е стокова, без блокажи. Нали това горе го наричате всъдеход. Че ще мине, ще мине, но с тунинг. Това на картинката, с тези баници и този просвет да забрави за такива приключения. Това ще го тюхкаш на първата драскотина и беж при застрахователя.
  • 14 Бай Онзи

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "шофер":

    Да бе да само можеш за си мечтаеш че е яка таз уазка направили са я само пара да гълта.Тойтота Ланд Круизер и Паджерото са в пъти по яки и проходими това са иктинските джипове мой човек.И готина форма си имат в сравнение с твойта любима изделана с теслата уазка.
  • 15 Роувъра

    1 0 Отговор
    Винаги си е харесван..!