6 Март, 2021 13:04 3 941 17

Mercedes тества нов CLS на Nurburgring

  • mercedes-benz-
  • cls-
  • фейслифт

Задава се фейслифт на четривратото купе

Настоящото трето поколение на Mercedes CLS бе представено през 2018 година и очаквано е време да получи някои дизайнерски промени през идващата 2022 година. Фотографи заснеха тестов автомобил на германската писта Nurburgring, а снимките бяха публикувани в сайта AutoExpress.

Mercedes тества нов CLS на Nurburgring

Промените ще са основно в предната част на модела, съдейки по това че именно там е камуфлажното покритие. Със сигурност ще видим разлики в предната броня, а най-вероятно и фаровете ще бъдат с нов дизайн. Промените ще бъдат подобни при тези на E-Klasse, чиято основа използва четиривратото купе.

Mercedes тества нов CLS на Nurburgring

Интериора също ще се сдобие с някои разлики спрямо сегашния модел. Дизайнът с два 12.3-инчови екрани ще остане, но със сигурност ще видим лек ъпдейт на външния вид и функциите му. Воланът със сигурност ще бъде заменен с нов, който виждаме в последните модели на германската марка и ще замени физическите бутони с тъч такива. Сензори на кормилото ще засичат кога шофьорът прилага услилие и няма да има нужда от разклащане при включен активен круиз контрол, за да знае системата, че следите пътя.

Mercedes тества нов CLS на Nurburgring

Най-вероятно ще има промени и при двигателите, като се очаква те да получат 48-волтов стартер-генератор и да станат част от меките хибриди, а два плъг-ин хибрида също ще бъдат представени в близко бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мнение

    14 1 Отговор
    Вдигнаха ли се цените на бензиновите коли втора ръка или така ми се струва ?

    Коментиран от #3

  • 3 джамбаз кире

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    На автентичните и добре поддържани,ДА! а и сезона предразполага.
  • 4 Рено

    10 9 Отговор
    Мерцедес с двигател на Рено 😂

    Коментиран от #5, #10

  • 5 S Class

    9 8 Отговор

    До коментар #4 от "Рено":

    не си оригинален :) сигурно караш някоя скучна шкода за бавняри като тебе скучни е перфе само така ама не забравяй да отстъпваш дясна лента

    Коментиран от #6

  • 6 Рено ентусиаст

    11 10 Отговор

    До коментар #5 от "S Class":

    Мнгалцедес е европейското подразделение на китайската компания Гиили.
  • 7 jар

    21 3 Отговор
    Този Мерцедес толкова прилича на останалите модели,че без надписи на багажника само заклетите фенове на марката биха могли да определят кой точно модел е.

    Коментиран от #8

  • 8 Факт!

    13 1 Отговор

    До коментар #7 от "jар":

    И най важното е че прилича на чКиа
  • 9 Бмв

    13 5 Отговор
    Мерцедес и писта - магаре и космос.Развалиха си хубавия модел , 1вия цлс беше емблема а това новото е по-грозно и от дачия.

    Коментиран от #15, #17

  • 10 Хаха

    13 6 Отговор

    До коментар #4 от "Рено":

    Мерцедес вече не работят с Рено, свери си малко информацията. Освен това рено моторите които се ползваха в миналото никога не са били вграждани в CLS. Нито в S Class нито в Е..... рендетата бяха малолитражките в А, B, CLA... ама то от къде да знае човек....

    Коментиран от #11, #14

  • 11 Рено ентусиаст

    8 7 Отговор

    До коментар #10 от "Хаха":

    Скоро на всички.Че Мнгалцедес нямат технологиите за нови двигтели а тпите китайци нищо нямат само крадат
  • 12 CLS450CLS4004matik

    8 4 Отговор
    Красота имам две ,първата август мод.2018 450 4 Матик сега е на 35 х км звяр,два прегледа масло и филтри.CLS 400 4 matik mod.2019 сега е на 80 х масло,накладки и двете лампи на задния номер 24 € ,ракета.Жалко че спряха комбито

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Plameni

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Бмв":

    Явно колко зле си информиран и ограничен.
  • 16 Само за снимки ли е бил на Нюрбургринг

    2 0 Отговор
    Мислех, че ще видя време за обиколка, като прочетох заглавието? Дори неофициално време, засечено на ръка от фотографите с плюс-минус една-две секунди грешка.
  • 17 CL500

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бмв":

    Мерцедес и писта.... Най-бързия 4врат седан на Ринга е Мерцедес ГТ, който подобри рекорда на Панамера. Най-бързия сериен автомобил на Ринга е Мерцедес ГТ Р Блек Едишън, който би рекорда на Ламборгини Хюрикан. Та, какво разправяш..... Няма Нисани ГТР, няма Ферарита, и прочие.... А за БМВ да не говорим.... Не искам да отварям и темата за върховния спорт Ф1, защото там пак са писти и има само една марка от 7 години.....