Last news in Fakti

15 Март, 2021 14:24 3 998 15

Над 1000 конски сили за AMG GT Black Series

  • mercedes-benz-
  • amg-
  • gt-
  • black series

Тунинговаха спортното купе до 1111 конски сили

Над 1000 конски сили за AMG GT Black Series - 1

Mercedes AMG GT се появи на пазара през 2015 година, а 5 години по-късно видяхме най-мощната му версия Black Series. Мощността в заводски вид е 720 конски сили, а под капака можем да намерим 4.0-литров бензинов осмак с две турбини. Автомобилът държи рекорда за най-бърза обиколка на Nurburgring от сериен автомобил, но за някои това явно не е достатъчно.

Тунинг компанията Opus предлага леки промени по софтуера и двигателя на Mercedes-а, които повишават значително мощността му. Ако решите, че не искате да прекалявате, то само промяна на софтуера ще ви осигури около 825 конски сили, а нови турбини и генерация могат да повишат конете до 920.

Над 1000 конски сили за AMG GT Black Series

Ако пък ви се иска да имате мощността на Bugatti Veyron, то ковани бутала, променена горивна система и подсилване на скоростната кутия ще ви донесат така желаните 1001 коня.

Над 1000 конски сили за AMG GT Black Series

Със същите промени и друг софтуер може да получите 1111 конски сили, като дори и тук предаването си остава задно, а от компанията обещават поведение като на атмосферен автомобил, въпреки сериозните турбини.

Над 1000 конски сили за AMG GT Black Series
Снимки: Opus

Ако по някаква случайност сте едни от късметлиите, притежаващи AMG GT Black Series, то вече може да се възползвате от първите два варианта, но за по-мощните ще трябва да изчакате още поне месец, преди модификациите да са напълно готови и тествани.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тарикату

    12 2 Отговор
    на бас, че голфу пуши повече
  • 2 ха ха

    14 10 Отговор
    Японските въшки могат ли да създадът такова нещо?“!?

    Коментиран от #3, #4, #5, #12

  • 3 Шекел

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха":

    не търси азиатец да направи нещо.Търси го да окраде
  • 4 РЗС

    15 11 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха":

    Бако, не се излагай, моля те. Японците правят скайлайн 1000 коня за един следобед само с компютър. Да не ти обяснявам, ГТР, че са го направили на изтребител. Ъндърграунд имат няколко ГТРа с по над 3000 коня, дето при тръгване ще ти спукат далака. Мълчи по-добре!

    Коментиран от #7, #15

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Вито Андолини

    1 0 Отговор
    Оти ме цензурирате бе, джурналистити?
  • 7 Вито Андолини

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "РЗС":

    UGR не работят с Нисан, а главно с Ламбо и R8. AMS са тези, които си играят с ГТ-Р и го правят на 3000+ И двете тунинг компании са на светлинни години от Опус, но все ще има дебелогъзи малкопишковци да си заръчат от този иначе уникален Мерцедес. Аз бих го взел в оригинален вид, ако имах тази възможност.

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 РЗС

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Рено ентусиаст":

    ама нали се сещаш, че тия компании имат най-новите технологии, не са от времето когато ти си учил ладите и жигулите. Освен дино стендовете да лъжат, пък ти знаещия всичко да знаеш повече от машината, която замерва а? Как сте се събрали тука такива нищо разбирачи ум не ми го побира.

    Коментиран от #10

  • 10 Гоуст

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "РЗС":

    Нали се сещаш че 3000 коня от в6 нисан е физически невъзможно.

    Коментиран от #11

  • 11 РЗС

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "Гоуст":

    Не, не сещам, на формула 1 кубатурата на мотора и колко коня е знаеш ли? А на madness голфа, който е над 1200 коня мотора знаеш ли с каква кубатура и цилиндри е? Звънни ги питай възможно ли е. Нали си наясно, че така подготвени колите струват около половин милион евро, за гтр 3000 коня говоря. А тия коли са с поне 2 турбини, които са големи колкото прахосмукачка, а горивото е леко по различно, което вдига поне 30% само от него. Пак ти казвам тия коли се тестват на дино, хората не праскат щуротии по форумите като теб

    Коментиран от #13

  • 12 Сектант

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха":

    Те ако могат ще правят автомобили а не котурници.Виж че всичко от немците копират имат един скапан ГТР само дето с него се гордеят нищо не става от джапанките.
  • 13 Гоуст

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "РЗС":

    Това са теоретични конски сили.Реалността е друга.
  • 14 Японвца

    1 0 Отговор
    Електрическите конски сили са различни! Нм са брутални!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.