18 Март, 2021 10:45 6 174 9

Hyundai показа миниван с дизайн на космически кораб

  • hyundai-
  • staria-
  • ван

Моделът Staria може да побере до 11 човека

Hyundai показа миниван с дизайн на космически кораб - 1
Снимки: Hyundai

В последните години не сме свикнали да виждаме много премиери на така наречените миниванове или MPV-та, които бяха изместени от все по-популярните кросоувъри. Днес от Hyundai решиха да покажат модела Staria, който предлага място за 11 човека и доста интересен дизайн, който от корейската компания сравняват с такъв на космически кораб.

Hyundai показа миниван с дизайн на космически кораб

Започвайки от предницата, няма как да не видим LED лентата над емблемата и огромната решетка, която заема цялата броня. Два LED фара също правят доста впечатление, като тяхното местоположение и форма зависят от оборудването, което сте избрали.

Страничната линия е доста права и не виждаме някакви интересни форми, както е и при задницата, където дизайна няма много общо с този в предната част. Отново в зависимост от оборудването получавате стопове с LED технология или обикновени такива. Емблемата на Hyundai е разположена по средата, а под нея виждаме и моделното означение.

Както споменахме, Staria може да бъде поръчана с 11 места, но също може да се възползвате от конфигурация с 9 или 7 седалки, като получавате и различно местоположение на седалките, при различните оборудвания.

В интериора впечателение правят дисплеят пред водача, който се показва от таблото, както и екранът на инфотеймънт системата с големина от 10.25 инча в средната част. Всички команди минават през него, а физически бутони не откриваме или поне не на пръв поглед.

От Hyundai ще споделят повече за Staria в следващите седмици, когато ще разберем какво ще е задвижването, какви ще са останалите опции и разбира се каква ще е цената в родната Корея за където е предвиден моделът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тарикату

    27 9 Отговор
    тези май не са виждали космически кораб
  • 2 Great

    14 9 Отговор
    Страхотна кола корейците постигнаха големи успехи
  • 3 РЕСПЕКТ

    8 3 Отговор
    ВСЕ ПАК ДИЗАЙНЕРА Е ГЕРМАНЕЦ

    Коментиран от #4, #5

  • 4 куку руку ку

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "РЕСПЕКТ":

    Затова ли силуетът прилича на Мерцедес Вито?..
  • 5 Смеех

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "РЕСПЕКТ":

    Затова ли НЕМСкИТЕ коли бюв са тооко грозни.
  • 6 Монтанчанин

    4 0 Отговор
    На мен много ми прилича странично и задницата на Мицубиши Грандис,
  • 7 Jimmy

    3 0 Отговор
    Отстрани силуета напомня на легендарния MPV миниван - Ford Galaxy
  • 8 Петър

    1 0 Отговор
    Ако стъклата не са тонирани си е Рено Еспейс от 1998.
  • 9 Спазвай дистанция

    0 0 Отговор
    "Моделът Staria може да побере до 11 човека" - На 1.5 метър и половина ли? Щото такава е ковид тенденцията и една от мерките на правителството.