Last news in Fakti

25 Март, 2021 13:14 2 791 9

15-годишен подкара Camaro подготвено за драг (ВИДЕО)

  • camaro-
  • драг-
  • 15-годишен-
  • писта-
  • 402м

Момчето следва стъпките на баща си

15-годишен подкара Camaro подготвено за драг (ВИДЕО) - 1
Снимки: YouTube

15-годишно момче от Америка направи първи стъпки в състезанията на 402 метра след като подкара специално подготвено Camaro. В последните години момчето е неотлъчно до баща си, който е професионален драг състезател, като не пропуска и ден на пистата, а това неминуемо дава своите последствия.

15-годишен подкара Camaro подготвено за драг (ВИДЕО)

Момчето на име Боби вече разполага с леко модифициран Chevrolet Camaro SS от 1969 година с който да се състезава в дисциплините на 402 метра. Както можете да видите във видеото, първо зад волана застава бащата на Боби, но след това те разменят местата си и младежът постига време от малко над 15 секунди.

15-годишен подкара Camaro подготвено за драг (ВИДЕО)

Въпреки, че това е значително по-високо от 13.88 секунди, които постигна неговият баща, то е важно да се отбележи, че това е първият път в което момчето се пробва с този автомобил на писта и времето му със сигурност ще се подобрява със следващите опити. Повече вижте във видеото.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой не казва

    12 8 Отговор
    Колко ли харчи и какъв е смисъла от тия 402 метра като не може да завива

    Коментиран от #5

  • 2 Даммммм

    12 10 Отговор
    Поредният тъпизъм по американски!!!
  • 3 Ники

    7 0 Отговор
    Страхотна новина - много ми беше полеза
  • 4 Ха ха ха

    8 8 Отговор
    еми, нормално, живее си живота момчето ! Я споделете каква е сАвеЦката действителност на 15 годишен тиквеник от Подмосковието !?

    Коментиран от #6

  • 5 Алфа Чакал

    14 8 Отговор

    До коментар #1 от "Никой не казва":

    И после викат ,че на бай Пешо Голфчето на газ е виновно за озоновата дупка и глобалното затопляне.А бай Джон в Тексас е на 90 години и кара Форд F150 с 6 литров мотор с технология на ДВГ по -стара от Голфа на Пешо ,но няма проблем.

    Коментиран от #7

  • 6 камарото

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха ха":

    Живее си живота викаш? На шепа транквиланти, с дебилно излъчване и може да кара направо. Може и газта да натиска до дупка. Колко интелигентно, колко одухотворено ?! Невероятно постижение направо.
    п.п.
    А в нета има много материали и клипове, какво кара 15-годишният тиквеник от подмосковието. Трябва да ти кажа, че кара по-сербез кола от дебилния си колега от САЩ.
    Което разбира се не го прави по-умен, нищо, че е от Русия.

    Коментиран от #9

  • 7 ддд

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Чакал":

    ако няма разлика от 400 метра и 300 000 километра да прав си
  • 8 Аз пък

    11 0 Отговор
    като бях 15 годишен карах на дядо ми Москвич-а през ваканцията на село но не шофирането а първата св.рка дето ми направи съседката която веднъж качих ми остави ярък спомен.
  • 9 Ха ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "камарото":

    подсъдимо проЗД си, Саше !