Last news in Fakti

31 Март, 2021 12:50 3 713 3

Все пак Volkswagen няма да променя името си

  • voltswagen-
  • vw-
  • volkswagen

Всичко е било само маркетингов трик

Все пак Volkswagen няма да променя името си - 1

След като вчера от Volkswagen разбуниха духовете в автомобилното общество с новината за смяна на името, ето че днес няколко различни източника потвърдиха, че това няма да се случи. Оказва се, че това е поредния маркетингов трик, който да насочи вниманието към първия глобален електрически автомобил на марката, а именно ID.4.

Voltswagen, брандът под който трябваше да се продават германските автомобилите на ток в Америка е реклама, която имаше за цел да привлече внимание върху плановете за електрифициране на VW в Щатите. Това са споделили няколко сигурни източника пред различни издания, като в един от тях дори се забелязва нотка на извинение, след като от компанията държат да отбележат, че не са искали да подведат никого.

Проблемът се състои в това, че доста от хората приеха промяната на сериозно, което се отрази дори и при акциите на германския бранд. Както и ние вчера ви разяснихме, цялото упражнение със смяната на името най-вероятно трябваше да бъде представено на първи април, но прессъобщението, което бе публикувано и по-късно свалено от сайта на Volkswagen, развали шегата и обърка голяма част от хората.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вагаджия

    6 4 Отговор
    хитро

    Коментиран от #3

  • 2 6777

    9 4 Отговор
    Боклук, по-голям бойлук, Фолксваген
  • 3 Komapak

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "вагаджия":

    Много са добри в рекламата а по същество, нищо. Цяла Германия е така. Не могат да контролират качеството в собствената си държава, но се пръснали като всички останали до Китай. Е.... От кумова срама имат два завода в България. Докато не решат да ги ползват само за логистипна база.