Last news in Fakti

1 Април, 2021 09:24 4 234 4

Mulliner доработи най-зеленото Bentley

  • bentley-
  • mulliner-
  • hybrid-
  • зелено

Освен специалния цвят, SUV-то разполага и с екологично задвижване

Mulliner доработи най-зеленото Bentley - 1
Снимки: Bentley

Студиото за доработки Mulliner вече официално доработва и SUV-тата на Bentley и това е едно от първите от тях. В конкретния случай можем да видим хибридната Bentayga, която се задвижва от 3.0-литров бензинов V6 и електромотор с обща мощност от 443 конски сили и 700 нютон метра. „Зелената“ версия на Bentaygа може да измине до 50 километра с едно зареждане на батерията.

Конкретният екземпляр ще бъде показан на автоизложението в Шанхай, а цветът изобщо не е избран случайно. Зеленото символизира чистота, хармония, надежда и растеж в Китай. Екстериорът е боядисан в цвят Veridian green, който е взаимстван от концепта EXP 10 Speed 6, а в боята са използвани златни и кехлибарени частици, които според Bentley, карат цвета да изглежда като светло зелен със син оттенък на различна светлина.

Зеленото продължава и в интериора, където можем да видим цветната кожа, а от Bentley се хвалят, че за направата на шевоете е използван над 100м бял конец. За да съвпадат с екстериора, всички елементи които нормално са в черен пиано лак, тук са боядисани в зелен цвят. Това може да се види и при джантите, където външната част е полирана, а вътрешната е решена в преобладаващата по колата боя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 baiui

    8 2 Отговор
    Бабаяга:))

    Коментиран от #4

  • 2 Шофьор

    6 0 Отговор
    Бабаяга, ама лачена.
  • 3 сектант

    4 2 Отговор
    прекалено е тежък. според мен е по-правилно да се дадат по-малко пари за сходен по качество Дъстър с най-високо изпълнение
  • 4 ХРИСТО СТОИЧКОВ-КАМАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "baiui":

    БАБА ЯГА ЩЕ ВИКАШ НА БАБА СИ В ФУТБОЛНИТЕ ГАЩИ РАЗБРА ЛИ ?, КОГАТО Е КЙСЕЛКО ГРОЗДЕНЦЕТО И НЕ МОЖЕШ ГО ХВАНА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬💕💘💖♥️💗❤️💓🐂🇧🇬🇧🇬🇧🇬!!!.