5 Април, 2021 10:06 13 437 31

Нова, лекотоварна УАЗ-ка

  • уаз-
  • profi

Зад двойната кабина е монтирано отделение с обем 5 кубически метра

Нова, лекотоварна УАЗ-ка - 1

Автомобилният завод в Уляновск съвместно с компанията Avtodom представи нов многофункционален автомобил. Производителят вярва, че иновацията е подходяща, както за оперативни, така и за аварийни служби за различни цели, както и за физически лица.

Фургонът е базиран на същото шаси зад двойна кабина. Няма промени в дизайна на шасито - модул от фибростъкло върху стоманена носеща рамка е новостта, която е монтирана зад пасажерския отсек. За защита на модула са предвидени износоустойчиво вътрешно покритие и бакелитов влагоустойчив шперплат. Вътрешният обем е 5 кубически метра.

Нова, лекотоварна УАЗ-ка

Фургонът се представя в две версии - със задна врата или с врати, отварящи се от трите страни на каросерията (всички елементи са оборудвани с амортисьорни ограничители и ключалки).

Списъкът с опции включва набор от релси на покрива и напречни греди за монтиране на багажник на покрива с товар до 50 кг, модулна топлоизолация, набор от релси за окачване на пода и пръстени или болтове в ъглите на товарното пространство за осигуряване на товара

Нова, лекотоварна УАЗ-ка

.

Петместният автомобил е оборудван с двигател ZMZ Pro (149.6 к.с.), петстепенна механична трансмисия и задвижване на четирите колела с понижаващи предавки. В бъдеще производителят планира да пусне и туристически УАЗ на същата база, като в модула ще има две подвижни легла, гардероб, нощни лампи, лампи с индивидуално осветление и допълнителни завеси за трите отварящи се врати.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юнак

    24 88 Отговор
    Кой би карал и още повече - купил, тая погърметина?

    Коментиран от #4, #6, #28

  • 2 Колю

    33 30 Отговор
    прилича на Индийска кола
  • 3 Емил

    77 12 Отговор
    Добра е количката за цената си!
    И е дуракоустойчива!!!
    Евтин и лесен ремонт.
  • 4 123

    81 12 Отговор

    До коментар #1 от "Юнак":

    Бих си я купил по няколко причини. Цена,двигател и ремонтопригодност. Нов пикап от този клас в БГ няма по-евтин.Няма и с бензинов двигател, май в Европа въобще не се предлага с бензинов двигател. Разбира се комфорта ще е по-нисък, но пък това си е работен автомобил все пак.

    Коментиран от #10

  • 5 Айдееееее туьотите заминаха

    16 5 Отговор
    Ша купя 8 броя ина до друга за сьщите пари....
  • 6 един от многото

    56 9 Отговор

    До коментар #1 от "Юнак":

    Идеалната рибарска кола! Става и за няколко дневни излети. Проходимо , място за багаж и спане , бих си го купил!
  • 7 Биби

    15 15 Отговор
    Страничните врати(капаци) са излишни, освен ако не е за мобилен магазин или нещо подобно.
    Задния капак е много тежък и по-функционално е да бъде заменен с две врати, като на баничарките.

    Коментиран от #8

  • 8 Лада Веста Крос

    43 2 Отговор

    До коментар #7 от "Биби":

    Страничните врати са много яко решение, за хора които наистина им се налага да товарят и разтоварват всякакви товари, особено малки фермери! Последните у нас са на изчезване и дори такъв пикап не могът да си позволят. Колата е много добра, ако и подобрят и антикорозийната обработка няма да е зле. Просто такава кола не се ползва за голям пробег за кратко време, а по скоро за повечеко години с по малко километри, но по реална работа за каквато е правен.

    Коментиран от #23

  • 9 Патил

    8 40 Отговор
    Три големи капака и четири врати монтирани и приписвани с гумен чук от руснак. Фантазията оставям на читателя.
  • 10 Нико

    12 37 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Не случайно изтъкваш "ремонтопригодност" като основен критерии за покупката ти. Явно си даваш сметка, че основното прекарано време с това недоразумение ще е в гаража под него. Успех с покупката! Пиши после да се посмеем!

    Коментиран от #22, #30

  • 11 Йозеф

    7 36 Отговор
    Поредния курник, сделан от ватниците. Да гледат японците какво правят в този сегмент, това е някакъв уродлив пикап, ако се товари нещо с кран с тия крила няма как да стане.

    Коментиран от #19

  • 12 Койчо

    21 5 Отговор
    Като чете тук човек коментарите и лайковете ще си каже, че само Уазки се карат. Нещо не ви виждам по улиците. Ходите да взимате 30 г. западни трошки
  • 13 незнайко

    15 1 Отговор
    Ако направят връзка с кавината и задните седалки падат назад ще стане прекрасна спалня !
  • 14 Оня с рикията

    11 3 Отговор
    С това отивам на слънчака да продавам кебапчета и хот дог на богатите туристи. За има няма 15 години че го избием и после съм на печалба.

    Коментиран от #27

  • 15 Сделано

    8 16 Отговор
    Да плачеш, или да се смееш? 🤣

    Коментиран от #20

  • 16 Доналд Тръмп

    6 8 Отговор
    Китайските коли на greatwall ми изглеждат по добре от новите руски лади,какъв е двигателят на ладата
  • 17 Тупангюро

    8 0 Отговор
    От написаното не става ясно каква е цената, някой знае ли ?

    Коментиран от #25

  • 18 stan4o

    10 1 Отговор
    Джипка за Борисов. Ще му върши много добра работа за брифингите. Слага мрежата и пуска отзат мисирките. Ке се возят в комплект.
  • 19 Тъпи

    9 4 Отговор

    До коментар #11 от "Йозеф":

    Я евреин бая акъл изръси! Къф кран те гони ве-не виждаш ли,че това е лекотоварен автомобил,пикап от сорта на френските баничарки,само че много по-удобен. Братушките както винаги проявиха творчество и му направиха вариант със странични капаци. Кой каквото иска-или такъв със странични 2или само със задна врата.
  • 20 Хей ти

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Сделано":

    Доста тъпо ми звучиш!
  • 21 яку ва

    2 0 Отговор
    ZMZ- завод за моторни зверове! произвеждат само 500000 двигатела тодишно?
  • 22 Във фирмата

    9 4 Отговор

    До коментар #10 от "Нико":

    2 баничарки френски ряботят през месец-два са на ремонт. Така че ремонтопригодност е фактор от значение. Пий си хапчетата и по-спокойно! Руснака се е доказал с техниката във ВСВ веднъж завинаги!
  • 23 Тиквата

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Лада Веста Крос":

    Да ги спонсорира. Не само да се пъчи с ненужни харчове. Например залата на колодрума в Пловдив. Милиони похарчени и сега не може да си покрие разходите.
  • 24 Кокич

    5 6 Отговор
    Драги писачи, за толкова години не разбрахте ли, че руснак кола не може да направи. Ако се отнася за балкана, по чукари, става. За друго, недейте
  • 25 Obey the Law

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тупангюро":

    Между 1,1 - 1,2 милиона рубли. (23 973,10 - 26 161,94 лв.)
  • 26 Скромен

    4 0 Отговор
    Идеална е за мобилен бардак, девойките отпред, избираш и отзад жулиш
  • 27 На Персонални острови и хотели

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Оня с рикията":

    Са бугатите. Ша продаваш на бираджии от англия и германия....
  • 28 Gggggg

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Юнак":

    За бизнеса е супер. Аз бих купилнтакова, даже няколко , ако са на газ. И са по 25хил. Лв.

    Коментиран от #29

  • 29 стоян георгиев

    3 4 Отговор

    До коментар #28 от "Gggggg":

    хахахахах супер е след като се наложи да го ремонтираш основно на 10000 км.ама купуваите бе дрогари,що не купувате?тук човек ако ви чете коментарите ще остане с впечетление че карате основно лади и уазки.та караите и купуваите.тва е пътря да се превъзпитате!
  • 30 123

    3 6 Отговор

    До коментар #10 от "Нико":

    Въпреки че е безмислено да ти отговарям ще го направя. Ремонтопригодност означава не колко често ще правиш ремонт, а дали може да се ремонтира и при какви условия. Отговори ми на простичкия въпрос - ти ако си купиш нова хубава кола от западен или източен производител и след 1500 км ти светне чека, а на хубавото мониторче ти напише "Моля спрете безопасно и посетете незабавно оторизиран сервиз" какво правиш, а? Обаждаш на пътна помощ която ти е включена като бонус от продавача и чакаш да ти я оправят. Евентуално. Така избутваш три или четири години до края на гаранцията и след това като вече знаеш колко струват ремонтите и че ти нищо не можеш да направиш сам освен да си смениш гумите и да си налееш гориво, решаваш че е по-добре да си вземеш пак нова кола за да не се набутваш на 100% а само на 70%, защото "новата" ти 4 годишна кола можеш да я продадеш за около 30% от цената на нова. Такива като теб сте така наречените водачи на МПС а не шофьори. Шофьора знае какво е автомобил, как функционира и как се ползва и ако се наложи може с подръчни средства да си помогне да не остане на пътя. Докато относно устройството на автомобила, водачите са научени кое е шофьорската седалка, как да наливат гориво и как евентуално да не се ударят някъде.Знам че много ще ревнат , че не им е работа да си ремонтират сами колата и т.н., но въпросното МПС от статията е работен автомобил и се очаква да работи в трудни условия и натоварен режим , което налага и възможности за ремонт в т
  • 31 Грую

    5 3 Отговор
    Абе,я да сложат една емблема от западен автомобил, и да видите как на всички олигофрени,,спецове"ще им текнат лигите...