Last news in Fakti

5 Април, 2021 11:31 5 086 7

Пожарна кола се заби в бензиностанция след инцидент с джип (ВИДЕО)

  • пожарна кола-
  • катастрофа-
  • бензиностанция

След инцидента на бензиностанцията се разрази и малък пожар

Пожарна кола се заби в бензиностанция след инцидент с джип (ВИДЕО) - 1

В Детройт пожарна кола се сблъска с високопроходим Lincoln Navigator на кръстовище. В резултат на силния удар пожарната кола се заби в бензиностанцията, събори помпата и се блъсна в микробус. В YouTube бе публикуван видеозапис на инцидента от камера за наблюдение.

След инцидента на бензиностанцията започна малък пожар. Огънят обаче бързо бе ликвидиран. Според Carscoops при инцидента са ранени седем души. Както уточняват в медицинската служба, всички те са получили леки наранявания и са без опасност за живота.

В момента полицията разследва пътния инцидент. Според свидетели на инцидента, пожарната кола се е движешла с включени светлини и сирена. На свой ред водачът на Lincoln Navigator преминава през кръстовището на зелена светлина и най-вероятно не забелязал и чул пожарната.

„Всъдеходът мина на зелена светлина. А пожарната машина бързаше да стигне до пожар наблизо и нямаше време да спира “, обяснява един от очевидците на катастрофите. Вижте повече от видеото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tost

    8 3 Отговор
    А ве Боко да не е решила да става отново пожарникар и от Жипа да е скочил в пожарната 😂😂😂🤣🤣🤣

    Коментиран от #4

  • 2 КАТО ГЛЕДАМ ВИДЕОТО

    6 2 Отговор
    ТОВА Е БИЛ МАРОУМЕН ШОФЬОР И ПОЖАРНИКАР...
  • 3 Пешо

    3 3 Отговор
    Много важно!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 эснс

    3 1 Отговор
    Абсолютен изрод е шофьора на пожарната - въобще не намали СТОП-а! На червено или на СТОПи в САЩ и навсякъде по света се намаля като си на сирена и така даваш въможност на колите на зелено да намалят и спрат - а не да ги натресеш със 100 с тъпата 30 тонна пожарна! Истиски убиец гнусен е шофьора на пожарната - хвърчи с над 100 км в час!
  • 6 ники

    2 1 Отговор
    Колата е виновна
  • 7 Като е пожарна

    0 0 Отговор
    та да не намаля ли...... цървули разни.....