Last news in Fakti

7 Април, 2021 11:43 3 508 4

Skoda показа видео тийзър на актуализирания Kodiaq

  • skoda-
  • kodiaq-
  • рестайлинг

Официалната премиера на иновацията ще се състои на 13 април и ще се проведе онлайн поради епидемията от коронавирус

Skoda показа видео тийзър на актуализирания Kodiaq - 1

Skoda пусна първото тийзър видео, показващо актуализирания кросоувър Kodiaq. Както се посочва в прессъобщението на чешката марка, официалната премиера на иновацията ще се състои на 13 април. Поради пандемията на коронавируса дебютът на рестайлинг модела ще се състои онлайн.

Skoda показа видео тийзър на актуализирания Kodiaq

Компанията заявява още, че Kosiaq го очакват големи промени в дизайна и в техническата част. В краткото видео можете да видите новата шестоъгълна решетка на радиатора с двойни ламели, по-тънките фарове, сложните С-образни светлини, както и джанти с различен дизайн.

Skoda показа видео тийзър на актуализирания Kodiaq

Skoda подчертава, че кросоувърът ще се предлага по избор в седемместна и в петместна версии. Чешката компания обаче все още не е публикувала снимки на салона. Също така техническите компоненти на автомобила се пазят в тайна.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Силовак

    20 4 Отговор
    Народна кола, отлично съотношение цена-качество..

    Коментиран от #3

  • 2 Грешен код

    2 2 Отговор
    Какво е "тийзър", извинете?
  • 3 сектант

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Силовак":

    Народна пластмаса за 60 + бона

    Коментиран от #4

  • 4 123

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    За 60 бона са моделите, които ги няма при Дачия - високото ниво Октавии 4х4 и Супърб със средно оборудване. И не, не са пластмасови. Доста са прилични. Е, не са Мерцедес или БМВ, но пък техните аналози са по 120 000 лева. Ама ти как да знаеш, като си в сектата на Дачия, а и на Киа май..