Last news in Fakti

8 Април, 2021 13:33 3 739 2

Вижте как електрическата Cupra “дрифти” в снега (ВИДЕО)

  • cupra-
  • el born-
  • дрифт

Последни тестове за първия електрически модел на марката

Вижте как електрическата Cupra “дрифти” в снега (ВИДЕО) - 1

Премиерата на първата електрическа Cupra е насрочена за началото на месец май, а изглежда от испанската компания правят последни тестове с модела. Както знаем студа е един от най-големите врагове на електрическите автомобили и намалява значително пробега им, за това от Cupra изпробват El-Born именно при такива условия.

За сега знаем, че моделът ще е разработен на базата на Volkswagen ID.3, като ще споделя голяма част от технологиите с него. Разликите ще бъдат по-скоро във външността, където от Cupra обещават по-агресивен външен вид, както видяхме и от снимката, която от компанията разпространиха преди месец.

Вижте как електрическата Cupra “дрифти” в снега (ВИДЕО)

При задвижването най-вероятно ще видим електромотор разположен на задната ос и осигуряващ мощност от около 200 конски сили, а батерията с капацитет от 77кВч ще бъде достатъчна за пробег от около 500км, разбира се при по-добри условия от тези във видеото.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    4 7 Отговор
    Купрата е много готина. Бензинова та имам в предвид.
  • 2 гост

    8 0 Отговор
    Аз в снега и с Икарус много добре дрифтя.