Last news in Fakti

14 Април, 2021 15:29 5 665 7

KIA обнови един от седаните си

  • kia-
  • k3-
  • k8-
  • ev6

Фейслифтовият модел К3 ще се продава само в Корея

KIA обнови един от седаните си - 1
Снимки: Kia

Преди няколко седмици от KIA показаха най-луксозната си лимузина в лицето на K8, а след това видяхме и електрически автомобил с характеристики, идентични с тези на Porsche и Tesla. Изглежда от корейската марка не си дават време за почивка и днес показаха обновен малък седан, който е предназначен само за местния пазар. Малката Kia K3, известна още като Forte в Щатите бе представена в няколко снимки, а цялостна информация за модела ще бъде добавена на 20 април за когато е насрочена и официалната премиера.

Промените започват от предницата, където виждаме новото „лице“ на корейската марка с разпознаваема решетка и светлини, а леки промени в бронята допълват цялостната обновена визия.

KIA обнови един от седаните си

Очаквано страничният профил се запазва като този при предходното поколение, но задницата се е сдобила с нова броня и леко променени светлини. Добавени са и няколко отвора за въздух, които най-вероятно са просто декоративни.

KIA обнови един от седаните си

В интериора можем да видим основна промяна в дисплея на инфотеймънт системата, който вече е по-голям, както и новото лого на марката върху волана, който запазва същия дизайн като преди.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    2 15 Отговор
    Добре е, но за тази цена и Дачия Сандеро е също толкова добро попадение.

    Коментиран от #2, #3, #7

  • 2 Къде

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    видя цената?Нищо чудно да струва колкото 5-6 Дачии.

    Коментиран от #4

  • 3 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Къде видяхте цена в статията? Кията е нива над Дачията .
  • 4 6425

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Къде":

    Kia K3/Forte - при нас Rio (при нас няма седан, а само хечбек) 24 980 лв. - базовата струва с 4-5 хиляди над базовата Dacia Sandero (19 600 лв.) при сегашното поколение. Обаче когато сложиш същите екстри цените стават еднакви. Просто базовата Kia Rio има повече екстри. Базовата Dacia Sandero няма такива екстри, но е по-просторна. Еднакви са цените, просто в базовите има разлика.
  • 5 Иванкин

    9 0 Отговор
    Това не е Рио седан, а по-скоро е Сиид седан. Рио седан си е рио седан. А К3 доскоро беше Киа Черато и Киа Форте на различни пазари
  • 6 Някой си

    0 3 Отговор
    Прилича на Корола.... Те Корейците са второ качество японци.... А японките са по-хубави от корейските... Казваше един моряк навремето....
  • 7 ха-ха-ха

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    С три цилиндъра и 1л. обем на двигателя било "много добро попадение"?Май е много голямо недорозпмение.