12 Май, 2021 13:30 4 856 8

Mitsubishi възражда Ralliart и се връща в моторспорта

  • mitsubishi-
  • ralliart-
  • evo-
  • lancer-
  • l200

Пикапът L200 ще е първият модел, който ще получи аксесоари от новата линия

Mitsubishi възражда Ralliart и се връща в моторспорта - 1
Снимки: Mitsubishi

Mitsubishi прекрати живота на Ralliart преди малко повече от 10 години, но изглежда, че от компанията имат план за възобновяването му и това ще се случи в най-скоро време. Без много шум, японците показаха снимка на която виждаме пикапът L200 с интересна разцветка и елементи, които става ясно, че са част от Ralliart оборудване.

От Mitsubishi обявиха, че възраждат бранда, като клиентите ще имат възможност да избират между редица различни аксесоари, които да допълват техните автомобили. Все още от японската марка не разкриват, кои модели освен L200 ще получат Ralliart обгрижване, но се очаква по-голямата част от гамата им да бъде засегната.

При конкретния екземпляр можем да открием новости в долната част на предницата, където виждаме добавка с червени акценти, които продължават и в страничната част, по вратите и праговете. Червени калобрани също са включени в пакета за пикапа.

Mitsubishi възражда Ralliart и се връща в моторспорта

Заедно с обявяването на бранда, от марката съобщиха още една добра новина за феновете на моторните спортове, а именно че Ralliart ще се завърне при състезателните автомобили. Все още не е ясно в каква дисциплина и с какъв точно автомобил японците ще се включат в надпреварите, но се надяваме това да се разбере съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тарикату

    2 30 Отговор
    тези се трошат по пату, те тръгнали да се състезават, смешници, ще ги скъсам с голфу
  • 2 Морето

    22 5 Отговор
    Щом ще възраждат Рали-арт, да съживят наново модела Галант, да му шибнат един бензинов звяр под капака, една механика с шест предавки напред, салона да е така удобния и комфортен-както беше преди години, LED-фарове и стопове, ел.шибидах, приятен спойлер на задния капак, едни тарикатски джанти 19-ки и няма да се харесва ли....който е имал такава кола или е шофирал, знае за какво иде реч.

    Коментиран от #8

  • 3 111

    28 1 Отговор
    Сега остава да върнат Паджеро и Ево.

    Коментиран от #7

  • 4 6a13tt

    11 5 Отговор
    Уви, златните времена, когато Мицу и Субару доминираха в ралитата няма да се върнат вече.

    Коментиран от #5

  • 5 Хайл

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "6a13tt":

    Тя тая не се знае
  • 6 Буха ха

    8 1 Отговор
    Шарени лепенки и червени калобрани няма да възродят нищо, пикапа се нуждае от по мощен двигател, три блокажа, голям просвет и яки гуми на цена по ниска от гадните паркетници.
  • 7 qwerty

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "111":

    точно това щях да напиша, а дори и с модела от 2016 г имат шанс в ралито-с малко подобрения, разбира се
  • 8 ххх

    5 8 Отговор

    До коментар #2 от "Морето":

    Ръжда... Иде реч за много ръжда!