13 Май, 2021 12:52 8 000 8

Продаде се Mercedes-ът направен за калта

  • mercedes-
  • x-klasse-
  • офроуд-
  • кал

Този X-Klasse с шест гуми си намери нов собственик

Продаде се Mercedes-ът направен за калта - 1

Mercedes X-Klasse не пожъна голям успех след пускането му на пазара през 2017 година и очаквано производството му приключи през изминалата година. На практика пикапът е ребрандирана версия на Nissan Navara, което заедно със сравнително високата му цена, не бе оценено от клиентите и резултатите са видими.

Продаде се Mercedes-ът направен за калта

Все пак моделът си има своите фенове, част от които дори са решили да го модифицират и да го пригодят за малко по-тежки условия от тези за които той е създаден. На снимките може да видите шестколесна версия на пикапа, която неминуемо е взаимствала идеята си от Mercedes G63 AMG 6x6.

Продаде се Mercedes-ът направен за калта

Всъдеходът е продаден в Нидерландия, като в информацията за него се споделя, че той не е направен, за да се показва по различни изложения, а наистина да се кара в калта, където му е мястото. Освен най-видимата модификация за добавянето на третата ос, пикапът е повдигнат с 10 см, а товарното пространство е удължено, за да побира новия чифт гуми за кал. По-големи раздувки на калниците, ролбар в товарното отделение и декоративни елементи също са част от новостите по Mercedes-а.

Продаде се Mercedes-ът направен за калта

Въпреки всичките подобрения, то под капака няма такива и там можем да открием стандартния 3.0-литров V6 дизел с 255 конски сили и 550 нютон метра, който работи в комбинация със седем степенна автоматична трансмисия.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън

    16 18 Отговор
    Тези който вярват в ковид лъжата да носят по три маски даже да свърши пландемията.Срама по боли от болката.

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 .......

    6 10 Отговор
    ДА СЛОЖАТ ОБИКНОВЕН БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ 153КОНСКИ СИЛИ И ЩЕ ИМА УСПЕХ ,НА КОЙ МУ ТРЯБВАТ СКЪПА НАФТА ,ТУРБИНИ ПО 2,3 ХИЛЯДИ ЛЕВА
  • 4 VikiLexus

    10 3 Отговор
    Коя Навара - Европа е с 3 литров дизел 255 коня??? Двигателите на Навара 2017-2021 г. са 2.3 литров турбо дизел със 163 коня и 190 коня в удължената версия и от 2020 г. и Навара 2.3 дци 190 коня е 84 000 лева....при това Навара след 2017 г. със 2.3 турбо-дизел е само с 6 ст. ръчка за Европа...само щатските Навара са автоматици...та цената на стандартната Х класе 3.0 литра дизел 255 коня с 8 ст. мерцедес автоматик от 110 000 лева е напълно обравдана! Още повече в момента Форд Кьолн върна в Еврло съюза монстър пикапа от 2.6 тона Рейнджър РАПТОР с пикливо моторче от 2 литра битурбо дизел с 213 коня за 117 000 лева с ддс в Мото Пфое с 5 г. гаранция.
  • 5 Баро

    1 5 Отговор
    Хайде бе Mercedes феновете Какво става само четири коментара ли

    Коментиран от #7

  • 6 Пандемик свят

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Дрън дрън":

    Не знам за срама, но изродите които ще родят ваксинираните ще докарат най-голямото бедствие земята след измирането на динозаврите...
  • 7 Хайл

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Баро":

    Тук Нисан феновете могат да се изкажат.Мерцедес феновете вече са го направили-това вече не се произвежда
  • 8 3774

    0 1 Отговор
    Кола за кал и работа е изобретена от жълтите преди 60 години. Казва се тойота хайлукс. Доказана е на всички континенти даже и на антарктида като експедиционна машина. Немеца каквото е изобретил все към сервиза или към горъбляне върви.