Last news in Fakti

26 Май, 2021 11:30 3 563 4

BMW M4 Competition Convertible дебютира без таван и със задвижване на четирите колела

  • bmw-
  • m4-
  • m4 competition-
  • convertible

Мощността на кабриолета остава същата като на стандартния модел

BMW M4 Competition Convertible дебютира без таван и със задвижване на четирите колела - 1
Снимки: BMW

През изминалата есен видяхме премиерата на новите BMW M3 и М4, а както ви разказахме, преди няколко седмици дори имахме възможността да ги видим на живо и да ги тестваме. Няколко месеца след премиерата на двата модела, „баварците“ решиха да покажат още една вариация на М4, която пристига без таван и със задвижване на четирите колела.

BMW M4 Competition Convertible дебютира без таван и със задвижване на четирите колела

BMW M4 Competition Convertible xDrive, както е пълното име на модела, предлага същата мощност от 510 конски сили като стандартното М4 Competition, както и същата умна xDrive система с различни настройки за разпределение на въртящия момент.

BMW M4 Competition Convertible дебютира без таван и със задвижване на четирите колела

Ускорението до 100км/ч отнема малко над 3.5 секунди, а максималната скорост може да бъде увеличена от 250км/ч на 280км/ч при поръчка на опционалния M Driver’s Package.

BMW M4 Competition Convertible дебютира без таван и със задвижване на четирите колела

Таванът е мек, но обещава практичността и качествата на твърд таван, като позволява 40% по-ниско тегло и сваляне на центъра на тежестта. Покривът може да бъде разгънат за 18 секунди, като това може да стане и в движение със скорост до 50км/ч. Опциите за цветове са сведени до две, а багажникът е с големина от 255 литра с пуснат таван.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е как

    6 7 Отговор
    Очевидно е че хората си изказаха мнението за дизайна на 4 серия и няма как от БМВ да не са разбрали че дизайна е направен от човек който вреди на реномето на марката и вих го нерекъл предател този дизайнер Но и да пишем и да не пишем не можем да променим крайния резултат.

    Коментиран от #3

  • 2 сектант

    6 3 Отговор
    какъв красавец само
  • 3 Ввв

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "е как":

    Пазарът ще го промени споко,като ги зашлеват ниските продажби,джендърите в маркетинговуя отдел ще се съвземат бързо бързо!!!
  • 4 Фактиииии...

    0 3 Отговор
    Що пишете без таван бе хора??? И аз веднага купих първия гараж до нас, да го пребирам баварецо нали е без таван!! Кой сега ще ми върне парите?