Last news in Fakti

7 Юни, 2021 11:37 3 262 7

Две малолетни сестри откраднаха кола, за да отидат до океана, но се блъснаха в камион

  • катастрофа-
  • малолетни

За щастие при инцидента няма пострадали

Две малолетни сестри откраднаха кола, за да отидат до океана, но се блъснаха в камион - 1

Инцидентът се случва в град Уест Джордън, щата Юта. Две сестри на четири и девет години решиха да откраднат автомобила на своите родители Chevrolet Malibu, за да отидат до океана и да плуват с делфините.

Около три часа сутринта полицията получава сигнал за необичаен пътен инцидент. Сседан Chevrolet Malibu се блъска в камион Volvo. Екипажът на полицейския патрул, който пристигнал на местопроизшествието е изненадан откривайки деветгодишно момиче зад волана на автомобила и четиригодишната ѝ сестра на съседната седалка.

За щастие никоя от тях не е пострадала при инцидента - момичетата са откарани в полицейския участък, а автомобилът на техните родители е със значителни щети. Както се оказва, децата тайно взели ключовете на Chevrolet-а от родителите си и след като изчакали да заспят, потеглили към океана.

Момичетата имали ясен план, според който трябвало да стигнат до Тихия океан в щата Калифорния, за да плуват с делфини. В същото време децата, разбира се, не се притеснявали, че разстоянието от този град до брега на Калифорния е около 1 250 километра.

Нощното им пътуване продължило само 16 километра. Родителите на сестрите, които през цялото това време спят спокойно, по-късно признаха пред полицията, че наскоро са обсъждали пътуване до Калифорния помежду си.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    9 2 Отговор
    Ето това се нарича предприемчивост-план за свиване на ключовете, колата и газ към океана. От малки са готови да джиткат по 1250 км-като едното нищо е това за тях. Сега ще чакаме някой нашенски тарикат...Фончо 2, 3, 4 -да гепи ключовете на колата или джипа на баща си във Филибето или Софето и газ по Тракия към Слънчака или Созопол. Рекорда трябва да е наш, български. Друг вариант не се приема. 😀
  • 2 сектант

    1 3 Отговор
    гарджок видя ли на како ги научи е лек

    Коментиран от #4

  • 3 дарк фючър

    5 3 Отговор
    Мечтателки, но поне са опитали, респект! Сега за жалост бързо, ще ги вкарат в матрицата! "Новият" свят не търпи такива черни овце !
  • 4 Медуза

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "сектант":

    Гарджока-рапъра на Източния бряг, поне измина повече разстояние.
  • 5 редактор

    2 6 Отговор
    Казва се така:
    Две севрноамерикански юници с триста зора са си намъкнали дебелите заници в открадната кола и са полетели към океана, където да мират тъмнокожи крака, ритуално. Сега това е много модерно по тия ширини.
  • 6 ПЕНКО

    0 3 Отговор
    ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА , ЧЕ ЩЕ ЗАВЛАДЕЯТ ИНТЕРТИНТЕРНЕТ И ЩЕ СА ПРЕБОРЯТ ЗА САМОЛЕТ ДО ...ХАВАЙ-КАРИБИ...МАЛДИВИ И Т. Н. - ИЗНУДВАЙКИ ВИ ЗА ПАРИ ...И ЩЕ ВИ ИЗНУДЯТ -ГЛЕДА ЛИ СА ФИЛМИ ЗА ФБР !!!!!!!!!
  • 7 Тошо Куестио

    0 0 Отговор
    Респект мишки