Last news in Fakti

20 Юни, 2021 12:00 11 435 9

ТОП 10 на кабриолетите "втора ръка"

  • автомобилът на старо-
  • кабриолети
ТОП 10 на кабриолетите "втора ръка" - 1

Кой каза, че употребяваните автомобили трябва да са скучни? Разбира се, купувачите у нас търсят най-вече употребявани седани, хечбек или употребявани кросоувъри, но има и такива, които искат по-нестандартен употребяван автомобил. Един такъв сегмент са кабриолетите, които не са много разпространени у нас, но мераклии разбира се има.

На пазара за употребявани автомобили у нас има голям брой кабриолети и родстери (справка ТУК). По принцип при избора на такава кола купувачите се ръководят от нейната цена и външен вид и чак след това от характеристиките. В края на краищата основната стойност на екзотичната „играчка“ се крие в емоциите, а не в размера на багажника или количеството конски сили. Но преди всичко сега ще говорим за надеждност. Ако ви е дошло времето да изберете най-добрия употребяван кабриолет, то съветите на експертите от WhatCar определено ще са ви от полза.

WhatCar е съставил списък с най-надеждните кабриолети "втора ръка". Списъкът включва представени различни класове, от елегантни четириместни премиум автомобили, които до известна степен могат да служат и като семейна кола, до компактни двуместни спортни модели, идеални за уикенд пътувания. Вижте кои са те.

ТОП 10 употребявани кабриолети:

BMW 4 series

Jaguar F-Type

BMW 2 series

Mercedes E-Klasse Cabriolet

Mini Cabrio

Volkswagen Golf

BMW Z4

Audi A3

Audi TT Roadster

Mazda MX-5


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Turbo

    10 6 Отговор
    Най великият бизнесмен е теслю.Вдига наемите в криза и даже наемателите били много доволни.Наема за него е чистата печалба,той данъци и разходи не плаща.
  • 2 jар

    13 18 Отговор
    От изброените модели единствено Mazda MX-5 е здрав,надежден и изгоден.

    Коментиран от #3

  • 3 Миро

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "jар":

    Кеф цена няма а такова животно което описваш няма не е имало и няма да има. Винаги има компромис взимаш едно но се лишаваш от друго.
  • 4 перничанин

    5 8 Отговор
    Да, съгласен съм за Z4 и MX-5, но само тези ли са добри. Ауди има доста по-добър кабриолет R8 с V10 е страхотен автомобил.
  • 5 MMM

    3 3 Отговор
    Автора не разбира от коли....защо е пропуснал ВОЛВО C 70 ?

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Sofia

    4 1 Отговор
    VW EOS е също доста срещана. Но тук класацията явно не включва кабрио с твърд покрив
  • 8 Бай Шиле

    7 1 Отговор
    Да,бе да.Сложили Мини-то,а SLK-то го забравили?Уж са сериозно списание,а и те се продават.
  • 9 Макси

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "MMM":

    Точно това щях да напиша.Особено последното фейсово е жестоко.