Last news in Fakti

23 Юни, 2021 13:20 4 322 9

Porsche добави още една модификация към гамата на 911

  • porsche-
  • 911-
  • gts

Поколение 992 вече предлага и GTS вариация

Porsche добави още една модификация към гамата на 911 - 1
Снимки: Porsche

След като през изминалата седмица от Porcshe представиха новото GT3 Touring, германската марка продължава да разширява гамата на новото 911 и представи GTS вариации на купето, кабриолета и Targa версията.

Те са налични както във версия със задно предаване, така и със задвижване на четирите колела, като разполагат с 3.0-литров боксеров мотор с 480 конски сили и 569 нютон метра. Трансмисията е механична със 7 предавки или автоматична с двоен съединител и осем предавки.

Външно може да познаете GTS моделите по черните елементи, които са заменили хрома по купето. Също така можем да отличим черен спойлер в задната част, различен капак на двигателя, джанти с централна гайка и разбира се надписи GTS на различни места.

В интериора промените също са малки и включват Sport Chrono пакет който пристига серийно, спортен волан и спортни седалки с различни настройки. Обновена информационна система също е част от новостите при GTS модела. Окачването е преработено и понижено със 10 милиметра, а спирачките са взети директно от по-мощното 911 Turbo. По желание на клиента може да се поръча и пакет за олекотяване, който включва карбонови седалки, по-леки стъкла, по-лек акумулатор и премахване на задните седалки, които подобряват теглото с почти 25кг.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гнида

    2 3 Отговор
    100 мм ?
  • 2 Хо хо хо

    4 10 Отговор
    Добавката на този модел изкючително много ще намали общият цо2 отпечатък на ваг групата 🤣✌🏿
  • 3 Вълко Червенков

    6 15 Отговор
    Най-обикновен маркетингов трик от масов производител,предназначен за новобогаташи.Правиме едно купе и след това го тъпчем с различен пълнеж.Приемливо за Голф,но не и за Порше 911.Тази сплескана костенурка отдавна не е ексклузивен спортен автомобил,а по-скоро напомпан с анаболи Фолксваген Бийтъл.

    Коментиран от #4

  • 4 рено ентусиаст🇫🇷

    5 14 Отговор

    До коментар #3 от "Вълко Червенков":

    Че тя никога не е била екслузивен спортен автомобил освен в главите на германските фенове.Какъв ексклузивен автомобил е 6 цилиндров боксер
    ЕксклуИвно е нещо в8 в12 и тн.в10
    един американски масълкар е много по еквлузивен от това но немската преса пропагандира друго.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Komapak

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "рено ентусиаст🇫🇷":

    Абе старите 911 бяха брутални. Апропо не съм фен на Германия, по скоро точно обратното.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Буха ха

    8 3 Отговор
    Харесват ми критиките отправени към Порше, вероятно от хора които едва ли и в съня си са сядали в него, но са разбирачи. Като не ви харесва Порше, вместо да плюете, вървете си купете Ферари.
  • 8 Jacques Yves Moineau

    5 1 Отговор
    Порше си е... .. Порше. Който не го харесва , да си кара 20 год бмв
  • 9 Wrc

    1 0 Отговор
    Колкото по-старо,толква по-скъпо!