Last news in Fakti

5 Юли, 2021 18:05 3 372 19

Jaguar и Land Rover ще подобряват качеството и надеждността на своите модели

  • jaguar-
  • land rover

Новият шеф на марката не е доволен от показаното до момента

Jaguar и Land Rover ще подобряват качеството и надеждността на своите модели - 1
Снимки: Jaguar

През изминалата година Jaguar и Land Rover бяха оглавени от нов изпълнителен директор, който постави няколко основни цели пред двата бранда. Както и преди сме ви информирали, двете компании ще се стремят почти цялостна електрификация на гамата си, а заедно с това и подобряване на качеството.

Jaguar и Land Rover ще подобряват качеството и надеждността на своите модели

В скорошно интервю стана ясно, че Jaguar и Land Rover все още се стремят да подобрят надеждността на своите автомобили, както и да предлагат по-високо качество от това което наблюдаваме в момента

Jaguar и Land Rover ще подобряват качеството и надеждността на своите модели

Лошата слава на двете марки не е тайна за никого, като според техни данни това им коства около 100 хиляди изгубени продажби през годината.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 имат нужда

    34 5 Отговор
    Едва ли има по-скапани кочини претендиращи за престижни марки.
  • 2 един

    18 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ще се стремят почти цялостна електрификация на гамата си, а заедно с това и подобряване на качеството-
    демек така или иначе ги карат да минават и те само на ток, ами поне да го обявят като уж тяхна си поставена цел, и поне да си признаят, че качеството им е ужасно.
  • 3 баба ми

    27 4 Отговор
    какво качество какви 5 лв, те нямат хора да им карат камионите и да им зареждат супермаркетите и скоро няма да имат какво да ядат, щели да вдигнат качеството.... То това става с висококвалифицирани работници, а те нямат никакви. Нещастна разпадаща се империя на злото, и колите им не струват и те самите също.

    Коментиран от #5

  • 4 факт

    6 26 Отговор
    Че тия коли са супер и винаги са били имаше едно купе xkr навремето беше по над 400 коня немците не бяха виждали такова нещо а за японските сапунерки карола хонда и тн и дума не може да става

    Коментиран от #6

  • 5 Смех

    9 20 Отговор

    До коментар #3 от "баба ми":

    НЯмали хора хахаха а бе дървар АНглия управлява Австралия Канада Нова Зеландия половин Африка и е с Америка

    Коментиран от #8

  • 6 Ддг

    25 3 Отговор

    До коментар #4 от "факт":

    Верно ли бе шегаджия немците няма ли такива коли . Ако не са немците и китайците на англичаните цялата автомобилна индустрия им е заминала .

    Коментиран от #7

  • 7 Немска мъка

    3 6 Отговор

    До коментар #6 от "Ддг":

    Така ли и кое те кара да мислиш по този начин?

    Коментиран от #15

  • 8 баба ми

    17 2 Отговор

    До коментар #5 от "Смех":

    да, управлява ги, ама след брекзит никой не ще да работи в снобската им държава и имат огромен недостиг на хора навсякъде на острова. Самите те вътрешно се раздират от противоречия и всички от Уелс или Северна Ирландия мразят англичаните, самите те дори извън Лондон мразят лондончани.

    Коментиран от #9

  • 9 Смех

    3 9 Отговор

    До коментар #8 от "баба ми":

    Може и да мразят ама нямат друг избор кво ше направи сама Шотландия или Уелс или дори Северна Ирландия кво ше направат те са едни плюнки

    Коментиран от #10

  • 10 Здрасти

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Смех":

    И малък камък преобръща колата
  • 11 Джуган

    18 1 Отговор
    Един приятел си купи чисто нов Рейндж Ровър от магазина, няма месец да не е в сервиза, главно електроника, накрая не издържа, продаде го и си купи Лексус.

    Коментиран от #12

  • 12 Смех

    5 11 Отговор

    До коментар #11 от "Джуган":

    Стига легенди бе пич тая електроника е от поддоставчици същите за Лексус и Ленда стига с тия легенди навремето имаше такива пускани от АУто БИлд как видиш ли един си купил Пежо 306 и всичко се строшило висял в сервиза па взел след тва Голф 3 и не знаел повече кво е сервиз.

    Коментиран от #14

  • 13 Гларус

    14 3 Отговор
    Не познавам човек да не е ревал от тези боклуци. - Изключителни бракми. Да се чуди човек как има хора да си купуват нещо толкова скъпо, което не излиза от сервиза от момента, в който го купиш.
  • 14 Джуган

    13 2 Отговор

    До коментар #12 от "Смех":

    Като е легенда, върви си го купи и ела да разкажеш колко си доволен.
  • 15 симо

    13 1 Отговор

    До коментар #7 от "Немска мъка":

    Напрегни си сивото вещество малко и ще разбереш марки като ролс ройс и бентли преди 98 бяха умрели за разлика от сега както са във немски ръце вървят на печалба ама като си неграмотен и нямаш представа от автомобилна индустрия какво да ти обяснявам отделно ленд ровър бяха към бмв и ги продадоха защото бяха неблагополучни както стана със крайслер мерцедес ги носи на гърба дълго време им би шута да се оправят .

    Коментиран от #16

  • 16 Немска мъка

    3 5 Отговор

    До коментар #15 от "симо":

    Много просто защото немците играеха мръсно срещу тях и им крадяха технологиите както системите 4х4 коиото бмв окрадоха от ЛЕнд роувър.
    Но така или иначе БЕнтли и Ролс са пътници с новите еко изисквания а без Бентли и Ламбо ФВ групата бая ще си стесни предлаганите продукти и следва фалита им малко след това.

    Коментиран от #17

  • 17 Трифонов

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Немска мъка":

    Аууу, какви тъпотии! Очевидно е, че нямаш никаква представа кой кой е в автомобилната индустрия. VW групата вече разполага с платформи и задвижвания за електромобили. Порше и Ауди вече продават няколко модела в няколко различни класа страхотни електромобили - красиви, с премиум качество и страхотни динамични характеристики. Не им е никакъв проблем да напускат и Бентли на платформите си. Същото се отнася и за БМВ - предлагат поне от пет години, към момента поне в 5 различни класове хибриди, а в момента вече напълно електрически голям SUV е в продажба, по-малък, малък градски автомобил и спортно четириврато купе. Не им е никакъв проблем утре Кулинан да стане електрически - имат и платформа, и задвижване и батерии за голям SUV. И не пиши тъпотии - нито Бентли, нито Ролс представляват съществен дял от продажбите на VW групата, респ. на БМВ. Това са нишови брандове и продажбите им са нищожна част от общите продажби на марките. Порше е много по-важна и по-успешна част от VW групата например.
  • 18 Кръндела

    2 1 Отговор
    Само не разбрах как можеш да подобриш нещо дето го нема :-)
  • 19 Мексо

    3 1 Отговор
    Ще бъдат най лъскавите скъпи и претенциозни боклуци на автомобилното бунище. Няма толкова надценена марка с толкова ниска издръжливост. Само след две години цената им пада с 50% а главоболията нямат край.